Tüp Bebek Günlüğümüz !

gece muhabbetine bodoslama daldım
yeni isimler görüyorum çok uzak kaldım ya kendimi yabancı hissediyorum ayol halbuki bizim mekan burası..
meryem duası varmış bilemedim nasıl yapılıyo benim de tuzum olsun

gece muhabbetine bodoslama daldım
yeni isimler görüyorum çok uzak kaldım ya kendimi yabancı hissediyorum ayol halbuki bizim mekan burası..
meryem duası varmış bilemedim nasıl yapılıyo benim de tuzum olsun

evet canım meryem suresi dua gurubumuz var ama 41 gün paylaşıldı çok şükür bi kaç gün önce diyeydin okurdun sende...
bebek sahibi olmak üzerine okuyoruz tahmin edersinki

Hayırlı aksamlar
Bende tüp bebek yaptıracam Allah ın izniyle esimde ileri hızlı 0 bende de pko var benim durumumda olan var mı

hoşgeldin tatlım...
eşinde sorun olan pko olan var aramızda..
pko da adetlerin düzensizmi peki mesela bende pko luyum ama adetlerim düzenli o sebepten pko yu önemsemiyor doktorlar...
eşin içinde kürler uyguladınızmı ya da vitamin takviyeleri aldınızmı ne aşamadasın anlatırmısın biraz

hoşgeldinn paşanla beraber canım özletme gel arada....ne çok şey yaşamışsın tekrar okuyunca çok duygulandırdı herkesi...Rabbim oğlunu sağlıkla kucağına alıpp uuzunn musmutlu bir hayat nasip etsin size inşaallah
deli gibi başım ağrıyor
geçmiş olsun bebişimm

evet canım meryem suresi dua gurubumuz var ama 41 gün paylaşıldı çok şükür bi kaç gün önce diyeydin okurdun sende...
bebek sahibi olmak üzerine okuyoruz tahmin edersinki
ben de listenin başlığını okumadam 30 a kadar gittim cüz sayısı sandım sonra 41 i görünce başlığa bakmak aklıma geldi
tüh kaçırmışım bidaa başlatrısanız katılayım inş.
ben de doğuma hatim tamamlamaya çalışıyorum inşallah yetiştirrim daha yarısındayım

psikolojimide hatırladın mı bebikimmm ayy ne günlerdi beee

hatırlamazmıyım bende bu gece size geçmişin üzüntülerini hatırlattım ama sonunuz güzel oldu diye içimi rahatlatıyorum...
hepimiz birşeyler yaşıyoruz önemli olan inancımızı kaybetmemek er ya da geç Rabbim verecek mucizelerimizi

Kendimi pijama gecesinde gibi hissettim. Demin kociş saçımı boyamama yardım etti. Bende bıcı bıcı yapıp hemen geliyorum. Malum önümüzdeki ay hamiş olacağım için şimdiden boyayayım dedim. Off cepten yazmak cidden çok zor.

maşallah arkadaşıma Allah kabul etsin hatimini
hulusi daktıra gidiyomusun napıyooooo en son sosyal medyada arkadaşım kendileri ya ordan gördüm amerikada bi kongreye katılmış infertilite üzerine fotoları vardı...

Hosbuldum cnm benim adetlerim cok düzensiz en son 59. Gün adet oldum 45 günden önce olmuyorum
Esim 15 ay önce varikosel ameliyatı oldu her testte inis cıkıs yasadık drun verdigi özel bitkisel ilaclar kullandık kürleri hala kullanmaya devam ediyoruz ama pek bi yükselme olmuyo en son testte de tekrar ileri hızlı 0 cıkınca esim pes etti tüp bebek yapalım dedi
Drlar hep tüp bebek dedi ama esim dogal yolla olsun diye kullanmadıgı sey kalmadı önümüzdeki carsamba rahim filmim var sonrasına drum karar verecek

canımm hikayenin sonu güzel bitecek inşaallh duamızdasın ve duaaarında namazalrında unutmuyorsun bizi ..gurbet bebemize de çok iyi bak

hangi renge boyadınız ailecek saçını
iyi etmişsin ayrıca hamilelikte bi çok doktor izin vermiyo boyaya

canımm benimm ..Rabbim gönderdi sonunda hem sana hem bize mucizesini çok şükür..tüp bebekle olmayınca doğal olamaz diyenlere kapaktır senin hikayenn Rabbim kucağına alana kadar sağlıkla devamınınnasip etsin inşaallah

Tamam canım mutlaka haberdar ederim sizleri.Evet daha dün gibiydi değilmi Allah herkese tattırsın inşallah.
ayyy Rabbim koruuusn siiz meleğinleee berbaer sağlıkla doğum ve uzun sağlıklı ömür nasip etsin canımm doğumda dualarında unutma biizii inşaallah herşey yolunda gidecek...duamız seninle haberdar et biiz bitanemmmmerak ederiz:26::26::26:
biraz uzanayım ben kızlar
iyi geceler yetercimm görüşürüz canım geçmiş olsun tekrar ...inşaalah geçici bir durmdur başağrın uzanınca geçer

Jülii bebekimm senin serüvenin de inşaallah mutlu sonla bitecek. dualarımızdasınn..pimpiirikli evhamlı arkadaşım benimm..

Son düzenleme:

aslında doğal yolla olabilir ama zaman alır bir durumunuz var sanırım en güzeli tüp denemek...
kocana bol bol nohut haşla yedir yemeğini değil ama nohutu haşla tuz dök biraz sade yesin...
adetlerin içinde soğan kürünü tavsiye ediyorum sana...
bende alternatif tıpçı gibi bi izlenim yarattım şu an
Allah hakkınızda hayırlı olana yönlendirsin canım...

kocişim kv de bayram haftası şifayı kapmıştı ama halsizlik yorgunluk derken ötelemiş meğersem hastalığı eve hasta geldi ..güzel sıcak bir çorba üstüne zencefilli limonlu bir ıhlamur yaptım içiridm.biraz da meyve derken toparladı galibaa:2::2:..baktım kaşı gözü oynamaya başladı
delimi neee

o kadarda hacamatlandı enişte görüyonmu sen kesiklerden virüs kapmış
benimkide yine röpteşambırlı elinde ilaçlı gazozu beni kesiyoooo ama yemezler yani bu gece banu alkan modumda değilim parmak uçlarımda yürüyüp davetkar olamam dün gece git öte demesini unutmadım kinciyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…