Selam kızlar bugün dr kontrole gittim bebişimin boynuna kordon dolanmış riske atmayalım yarın alalım dedi kilosu boyu çok iyi dedi ağlamaktan öldüm tabi korkudan yarn bebişim geliyor anlayacağınız hayırlısıyla tabiki hepinize dua edeceğim sizde dualarınızı esirgemeyin olurmu.öptüm hepinizi.
Vaaaaaoooooooovvvv Herşey senn başının altından çıkıyor yani. :) Süpersiniz kızlar ya. Gerçekten çok teşekkür ederim en azından kendi adıma.haber uçurdum canlarıma sağolsunlar kırmadılar beni gerçi aldılar bebelerini yokoldular ama ben bulurum
ve dediğin gibi canım bizi en iyi bizler anlarız...
Selam kızlar bugün dr kontrole gittim bebişimin boynuna kordon dolanmış riske atmayalım yarın alalım dedi kilosu boyu çok iyi dedi ağlamaktan öldüm tabi korkudan yarn bebişim geliyor anlayacağınız hayırlısıyla tabiki hepinize dua edeceğim sizde dualarınızı esirgemeyin olurmu.öptüm hepinizi.
öp öp öp öp öp öp öphe valla herkesi bulsakta anlatsalar yaşadıklarını kimler geldi kimler geçti..
hepimizin sırası var bebekim ben buna çok inanıyorum..
ben birinci sıradan yer rezerve ettirdiydim ama noldu bilmiyom yani
eveettt çok güzelllll kuzucuklar geldiler anneleriyle...
tüp kuzularımız abi ve abla olma yolundalar artık...
öpiyimde geçsin
kız daha dün gibi test sonucunu alışın yarın geliyor kuzuuuuuuu Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla bitsin gitsin doğum en kısa zamanda haber vermeye çalış bize olurmu ya da birilerini bul etraftan girsinler yazsınlar bize
Vaaaaaoooooooovvvv Herşey senn başının altından çıkıyor yani. :) Süpersiniz kızlar ya. Gerçekten çok teşekkür ederim en azından kendi adıma.
Ayyyyy yarın büyük günnnnn:) Meryem Suresi oku yat Allah' a emanet de hiç bişeycikler olmaz Allah' ın izniyle. Allah yardımcın olsun canım
öp öp öp öp öp öp öp
Tamam canım mutlaka haberdar ederim sizleri.Evet daha dün gibiydi değilmi Allah herkese tattırsın inşallah.
rica ederim canım..
bir kaç gündür umutsuzluk hali var topikte çok şeyler yaşamış biri olarak kızlarla onların hatırlatılması iyi olur diye düşündüm...
daha çok bu kızlardan gelirler
tamam hazır ol öpüyoruuummmmmmmmmmEki Görüntüle 836319 Eki Görüntüle 836318
rica ederim canım..
Bir kaç gündür umutsuzluk hali var topikte çok şeyler yaşamış biri olarak kızlarla onların hatırlatılması iyi olur diye düşündüm...
Daha çok bu kızlardan gelirler
Tamam hazır ol öpüyoruuummmmmmmmmmEki Görüntüle 836319 Eki Görüntüle 836318
Gerçekten gelsinler. iyi oluyor gerçek hikayelere dokunmak böyle. Boşuna 26.000 mesaj yazmamışsın valla. Hakkını veriyorsun:))
ama geçmedi halaa
şappur şuppur öptüm yaw daha ileri gidemem kocana söyle o öpsün artık
Noldu sana bişeyemi canın sıkıldı neden ağrıdı başın:26::26:
bi çoğu cepten nete girdiğinden kk da yazmak zor geliyor onlara bi de gebe ve hassaslarya pabucumun gebeleri ondan gelemiyorlar sık sık
kız kociş uyudu garibimm kıyamam ben şimdi ona yok canım aslında bir şeye üzülmedim ama son 1 haftadır böle bir ağrım var başımda :26::26::26::26:
biraz uzanayım ben kızlar
demek pabucumun gebeleriayıp ayıp arkamızdan konuşma, ne zaman çağırsan hoooopp burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?