• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugunlerde tam dayaklıkta neysee takmamaya calışıyorum şekerimm
canım ya bu erkekler helede bize rastlayan cinsler bi tuhaf...
benim eşimde ank.dan geldik annem kışlık menemenlerimi yaptı v.s onlar yerinden kalkcak yerleştirilcek
ev sırf ben rahat edeyim diye bi silip süpürlcek ama nerdee adamda tık yok ..iması sanki test sonucumu bekledi ben yaparım diye
ben bunu anladım :47:
deli oldum sağolsun komşum huyumu biliyor geldi evi temizledi rahat etsin içim diye ama o kışlıklar takii teste
kadar bekledi ortada ...noldu negatifi aldım herişimi yapıyorum özel günlerimizi mahvediyolar ya sinir oluyorum..
sende hiçç takma sıkma canını odaklan kuzularına sakın yormada kendini iş herzaman olur boşver...
allah iyilik versin kocişlere onlara noluyosa onca ilacı biz yiyoz canımız yanıyorr..:34:
tamam herif günü anlıyorum ama geleydiniz iki muhabbet ederdik ayıp denen bişi var sanki bende herif yokta ben ondan topikteyim:1:
gerçi yok şu an dışarı çıktı:1::1::1:

geldim ama gidicemm günümz başladı aylık..
geç kalktık bide bende var nazlı koca ikimizde hastayız tamam o grip ama bende var boğaz kulak ağrısı.ağzım yara dolu yemek yiyemiyom...
her işi ben yapıyom yemek koydum evi süpürdüm bulaşık makinası doldurdum
adam bide bana yok diyor onu getireyimmi bu çeyı içermisin diyince hıhhh..
akşam ona nane limon yaptım, kendimede ada çayı içtim ..
benle ilgilenen olsa bayılrıım hastayken ama adam kendi halinde olmayı istiyo kendi bilir...:19:

Son düzenleme:
canım ya bu erkekler helede bize rastlayan cinsler bi tuhaf...
benim eşimde ank.dan geldik annem kışlık menemenlerimi yaptı v.s onlar yerinden kalkcak yerleştirilcek
ev sırf ben rahat edeyim diye bi silip süpürlcek ama nerdee adamda tık yok ..iması sanki test sonucumu bekledi ben yaparım diye
ben bunu anladım :47:
deli oldum sağolsun komşum huyumu biliyor geldi evi temizledi rahat etsin içim diye ama o kışlıklar takii teste
kadar bekledi ortada ...noldu negatifi aldım herişimi yapıyorum özel günlerimizi mahvediyolar ya sinir oluyorum..
sende hiçç takma sıkma canını odaklan kuzularına sakın yormada kendini iş herzaman olur boşver...
allah iyilik versin kocişlere onlara noluyosa onca ilacı biz yiyoz canımız yanıyorr..:34:

geldim ama gidicemm günümz başladı aylık..
geç kalktık bide bende var nazlı koca ikimizde hastayız tamam o grip ama bende var boğaz kulak ağrısı.ağzım yara dolu yemek yiyemiyom...
her işi ben yapıyom yemek koydum evi süpürdüm bulaşık makinası doldurdum
adam bide bana yok diyor onu getireyimmi bu çeyı içermisin diyince hıhhh..
akşam ona nane limon yaptım, kendimede ada çayı içtim ..
benle ilgilenen olsa bayılrıım hastayken ama adam kendi halinde olmayı istiyo kendi bilir...:19:

ahhh erkekler diyorum çok farklı değiller birbirlerinden arada eşine yardımcı eşler var tabiki ama onlarda müzelik el değmeden müzeye kaldırmak lazım:1::1::1:trip at kızım sende hastasın hep bana yapmasın eniştede hayret bişi..

ama ben ne zaman kırmızı olcem siz gibii:9::9:

durup dururken olmuyor be gülüm:1::1::1:

yolunda cnm sabah iğneye gittim..
eşim evi sildi süpürdü kahvaltı hazırladı yoruldu zaar uyudu şimdii:1: kolay mı ev hanımlığı şekerim..
gece cok kasık ağrım oldu yine beni uykumdan uyandırdı cok korktum cnm dokroa mesaj attım cvp bekliyorummm:26:
senin bebeler çok çalışkan çıktı maaşallah şekerim gece gündüz kazı çalışmasında sıpalar:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: teyzelerinin kuzularıı doğsunlar ısıracam o popoları....kaç gndür d,yorumm çocukların yanında kavga etmeyinn bacımm..baktınn adam söyleniyor yalnız baırak al bebelerini git başka odaya kalsın tek başına hayret bişey yaaa:19::19::19::19::20::20::20:olmadı atla minübüse gel banaaa yalnız kalınca gelir aklı başınaaa:1::1::1::9::9::9::9:
sabah bir programda bir hocayı dinledim eşimde vardı haliyle yanımda...
islamda kadının yeri konusu eşlerin durumlarını konu almıştı...
hoca diyorki kadın ev işi vs..yapmak zorunda değildir hatta çocuğu doğurur ama ona süt vermek zorunda da değildir diyor islama göre bu böyledir diyor..eğer kadın rahatsızım iyi hissetmiyorum süt verirsem tansiyonum düşer vs..gibi gerekçelerle süt vermezse bebeğine erkek bebeği için süt anne bulmak zorundaymış...aynı zamanda erkek eşine evine çalışarak bakmak zorundaymış...ama kadında bunlar zorunluluk değildir isterse yapar diyor...bir sürü örnekler verdi...islamda bu kadar önemli yere sahip olan kadınımız kötü erkekler tarafından her anlamda kullanılan bir meta olarak görülüyor dedi...yani erkekler islamı kendi istedikleri gibi yorumlayıp kadınların üzerinde baskı oluşturuyorlar dedi...
ağrıların olcak artık bebekim içerde yer açma çalışmaları var:1:
hay ağzını öpeyim o hocanın..ben de hoca gibi evdekine hatırlatıyorumm ..yaptığım herşeyin birer lütuf olduğunu istediğim için yaptığımı mütemadiyen:1::1::1::9::9::9::9:neme lazım unutur falan hiç gelemem zaten dönem dönem gerilmişim bunlarda girmiş araya artık çekemem gibi gelii:40::40:Peygamber imiz zamanında zengini fakiri süt annelere teslim edermiş bebelerini ....yıllarca kalmışş şehir dışında süt annesinde bebeyken ana baba zaten yokmuşş:43::43::43:
tamam herif günü anlıyorum ama geleydiniz iki muhabbet ederdik ayıp denen bişi var sanki bende herif yokta ben ondan topikteyim:1:
gerçi yok şu an dışarı çıktı:1::1::1:
benim herif şaolin rahipleri gibi dolanıyor evde..çocuk gibi nazı bitmiyor alnında ensesinde kafanın tepesinde sırtı kolu bacakları heryerinde kocaman kırmızı yuvarlak izlerle kafayı da sıfıra vurdurmuş....birde perhiz vermişler en sevdiği yiyecekler yasak etsüt yoğurt yumurta tüm hayvansal gıdalar...çaydı kahveydi meyveydi oyalıyorum napiim..yarın nasılsa evde yok..ama resim çekiim merak edenlere gösterim dedimm amaaa ikna edemedimmm beni reklam mı edecen dedi...:47::47::47:
ama ben ne zaman kırmızı olcem siz gibii:9::9:
:1::1::1::1::9::9::9::9:

Negatifi aldıktan sonraa içim bomboş kaldı sanki. Foruma giriyorum ne okuduğuumu anlayabiliyorum ne yorum yapabiliyorum ne aklımda tutabiliyorum. Çok tuhaf bi hismiş bu...

senin bebeler çok çalışkan çıktı maaşallah şekerim gece gündüz kazı çalışmasında sıpalar:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: teyzelerinin kuzularıı doğsunlar ısıracam o popoları....kaç gndür d,yorumm çocukların yanında kavga etmeyinn bacımm..baktınn adam söyleniyor yalnız baırak al bebelerini git başka odaya kalsın tek başına hayret bişey yaaa:19::19::19::19::20::20::20:olmadı atla minübüse gel banaaa yalnız kalınca gelir aklı başınaaa:1::1::1::9::9::9::9:

hay ağzını öpeyim o hocanın..ben de hoca gibi evdekine hatırlatıyorumm ..yaptığım herşeyin birer lütuf olduğunu istediğim için yaptığımı mütemadiyen:1::1::1::9::9::9::9:neme lazım unutur falan hiç gelemem zaten dönem dönem gerilmişim bunlarda girmiş araya artık çekemem gibi gelii:40::40:Peygamber imiz zamanında zengini fakiri süt annelere teslim edermiş bebelerini ....yıllarca kalmışş şehir dışında süt annesinde bebeyken ana baba zaten yokmuşş:43::43::43:

benim herif şaolin rahipleri gibi dolanıyor evde..çocuk gibi nazı bitmiyor alnında ensesinde kafanın tepesinde sırtı kolu bacakları heryerinde kocaman kırmızı yuvarlak izlerle kafayı da sıfıra vurdurmuş....birde perhiz vermişler en sevdiği yiyecekler yasak etsüt yoğurt yumurta tüm hayvansal gıdalar...çaydı kahveydi meyveydi oyalıyorum napiim..yarın nasılsa evde yok..ama resim çekiim merak edenlere gösterim dedimm amaaa ikna edemedimmm beni reklam mı edecen dedi...:47::47::47:

:1::1::1::1::9::9::9::9:

hocalar hep diyoda erkeklerin işine gelmiyoo...
benimki ile izledik ya hocayı o ara elimde iş vardı bıraktım yapmıyom işte dedim kalk yap istersen ben canım ne zaman isterse o zaman yapcam dedim:1::1::1:
ayy evet yaaa enişte hacamatlandı geldi dimiiiii...
nasıl hissediyormuş kendisini bi de neden saçlarını sıfıra vurdurmuş:53::26::44:

Negatifi aldıktan sonraa içim bomboş kaldı sanki. Foruma giriyorum ne okuduğuumu anlayabiliyorum ne yorum yapabiliyorum ne aklımda tutabiliyorum. Çok tuhaf bi hismiş bu...

bir kaç gün böyle sürer sonra ister istemez alışıyorsun zaten yeniden başlamanın planlarını yapıyorsun neden olmadı bundan sonra ne yapılırsa tutabilir gibi soruların cevabını alıyorsun...yani herşeye olduğu gibi bunada alışılıyor...

:50: Bilmezmiyim... Geçiyor ama. Zaman ver biraz kendine.

:52::52::52::52::52::52:Allahımmmm vücut ısılarını grafikmi yaptın sen...
Harikasın valla...
canım sunumu yaptık evet seninde üzerinde durdurğun gibi maddeler içeren detaylarıda ilettik...
aklına gelebilecek herşey vardı amacımız bir kaçına evet denmesiydi ya da var olan durumun iyileştirilmesiydi...
dediğin gibi ciddi paralar dönüyor bu durumdan nemalanan çok kişi vardır bazı düzenlemeler birilerini rahatsız edebilir ya da devlete külfet getirebilir...ama sözkonusu evlatsa ve 3 çocuk yapın deniyorsa bu külfet göze alınmalı diyorum bende...alt tarafı 3.rapor hakkı verildi sanırsın tüp bebeğin tamamını karşılıyormuş gibi bir hava var öyle değillllllll...

Ben ilk öyle başlamıştım denemelere :52: Ateşimi ölçerek yumurtlamamı tespit ediyordum. Hamile olup olmadığın da anlaşılıyor ateşten.

Ben ilk öyle başlamıştım denemelere :52: Ateşimi ölçerek yumurtlamamı tespit ediyordum. Hamile olup olmadığın da anlaşılıyor ateşten.

bende ateş ölçme yönetimi kullanmıştım ama sadece sabah aynı saatlerde ölçüyordum dengesiz çıkıyor gibi geldi bana bende bırakmıştım:1:

merhaba kızlar ben geldim evimdeyim evde olmak güzelmiş bide şu valizlerimi yerleştirsem ne güzel olacak ama hiç halim yok aşkımda sobayı yaktı ev sıcacık yemek yedik hasret gidericiz:23::23::23::23::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9:

tatlım sonucun negatif olmuş geçmiş olsun üzülme demek boşuna ama Allah sabır versin inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

canım üzüldüm hayrlısı olsun.
inşallah bu son negatifin olur..inşallah en yakın zamanda bebişin gelir

Son düzenleme:
bir kaç gün böyle sürer sonra ister istemez alışıyorsun zaten yeniden başlamanın planlarını yapıyorsun neden olmadı bundan sonra ne yapılırsa tutabilir gibi soruların cevabını alıyorsun...yani herşeye olduğu gibi bunada alışılıyor...

tatlım sonucun negatif olmuş geçmiş olsun üzülme demek boşuna ama Allah sabır versin inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

kızlar çok sağolun. Aslında adetim çok yoğun geliyo baya güçsüz kaldım kolumu kaldıramıyorum. Bu ay genede denemeyi düşünüyoruz. Olmazsa da zaten dondurulmuşlardan çift embriyo transfer edilecek. Umudum onlarda. Ama merak ettiğim birşeyvar. Bende 4 embriyo donduruldu. Diyeli 4 ümde çözüldü. O zaman kalan 2 embriyo nlucak?

kızlar çok sağolun. Aslında adetim çok yoğun geliyo baya güçsüz kaldım kolumu kaldıramıyorum. Bu ay genede denemeyi düşünüyoruz. Olmazsa da zaten dondurulmuşlardan çift embriyo transfer edilecek. Umudum onlarda. Ama merak ettiğim birşeyvar. Bende 4 embriyo donduruldu. Diyeli 4 ümde çözüldü. O zaman kalan 2 embriyo nlucak?

diğer ikisi yine kalacak cnm hepsini birden transfer etmezler zaten.
hayırlısı olsun bak donmuşlarında varmış.neredesin sen?y.dışımıydı

merhaba kızlar ben geldim evimdeyim evde olmak güzelmiş bide şu valizlerimi yerleştirsem ne güzel olacak ama hiç halim yok aşkımda sobayı yaktı ev sıcacık yemek yedik hasret gidericiz:23::23::23::23::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9:

hoşgeldin canım evine beyine:23::23::1:
e artık biz seni tutmayalım beyin tutsun:1::1::1:

çözülen embriyo tekrar dondurulmaz canım ben öyle biliyorum...
en kaliteli 2 tanesini transfer ederler...

diğer ikisi yine kalacak cnm hepsini birden transfer etmezler zaten.
hayırlısı olsun bak donmuşlarında varmış.neredesin sen?y.dışımıydı
Yok canım İstanbul'dayım

çözülen embriyo tekrar dondurulmaz canım ben öyle biliyorum...
en kaliteli 2 tanesini transfer ederler...
Bunu bende biliyorum da acaba 2 şer 2 şer mi çözdürürler? 4 ü birden çözünür 2 si transfer edilirse diğer 2 si nolucak heba mı olacak? GErçi 1 i en azından ölürmüş çözünürken öle diyolar ama???:44::44:

Yok canım İstanbul'dayım

Bunu bende biliyorum da acaba 2 şer 2 şer mi çözdürürler? 4 ü birden çözünür 2 si transfer edilirse diğer 2 si nolucak heba mı olacak? GErçi 1 i en azından ölürmüş çözünürken öle diyolar ama???:44::44:

ikişer ikişer çözdürme ihtimalleri var canım ama eğer 2 embriyo transfer edilmesini istiyorsan 2 taneden biri çözülürken sorun olursa tek embriyo kalabilir geriye...çözdürmede aşamaları bilmiyorum aslında hiç donmuşum olmadığından o sürece hakim değilim...

Gecmis olsun arkadaşım. .. bende bayramda negatif aldım hemde 3.kez ama umudumu kaybetmedim. Sende kaybetme allahın izniyle hepimiz evlatlarimiza kavuşucaz ama vakti zamanı varmış demekki. .. Eğer durumlari iyiyse embriyolar tekrardan donduruluyorlar. Benimkileri dondurdular oradan biliyorum. Ama onların daha iyileri seçilip transfer edildiği için ben onlarla yeniden denemeyi düşünmüyorum. Tabi daha doktorumla gorusmedim. Birsey söylerse sanada söylerim buradan.

hocalar hep diyoda erkeklerin işine gelmiyoo...
benimki ile izledik ya hocayı o ara elimde iş vardı bıraktım yapmıyom işte dedim kalk yap istersen ben canım ne zaman isterse o zaman yapcam dedim:1::1::1:
ayy evet yaaa enişte hacamatlandı geldi dimiiiii...
nasıl hissediyormuş kendisini bi de neden saçlarını sıfıra vurdurmuş:53::26::44:
kafadan da hacamat yapılınca yer yer kazımşlar ...o da diğer tarafları sıfıra vurdurmuş.... mecburen yanii...:1::1::1:
ooo hazır ısınmışken hasret giderin tutmayalım biz senii:23::23::9::9::9:
canım benim de 4 embriyom vardı dondurulmuş...4 ü bir den çözülüyormuş...2 sini transfer ettiler diğer ikisini takip edicez dediler ..devam ederse tekrar donduracakalrdı..3. gün embriyosuydu hepsi de 5. güne gitmedi ziyan oldular..inşaalah seninkileri 2 tane olarak ayrı dondurmuşlardır hepsi bir çözülmez
çzülürse de tekrar dondrulabilir inşaallah:16::16::16:

Back