How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

işte ben özellikle eşimin ailesinin yanında çok fena oluyorum ...
kendi yeğenimde var ama benim yeğenim ya doya doya seviyorum.. hoş eşiminkileride seviyorum ama sıra eşime gelince farklı..
mahvoluyorum onun bebek sevme hallerini olsun büyük yeğeniyle oynamsı konuşmasıı orda herkesin içinde kahroluyorum..:14:
bizimkinide sevmek nasip olcakmı diyorum...inşaallah herkes yaşadıkların nimetin farkında olur bizim için empati yaparlar biz yapıyoruz
onlar adınaa...

en zoru o zaten eşinin başkasının çocuklarına olan sevgisini oynamasını görmek eziyor insanı...
bugünlerde geçecek diye diye avunalım bizde...

İyi geceler arkadaşlar. uyuya kalacakmışım gibi bir his var yine içimde o nedenle iyi geceler demeden çıkmak istemedim :9:

ilaçlar beni yoruyor. gözlerimi açık tutamıyorum. bugün yine iyi dayandım.

İnşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için.

Bebişlerim gitmemiş olsun lütfen aklınıza gelirse dualarınızı bekliyorum.

edicem canım hemde isminle inşaallahh..:16:.
bende artık bi ünitede olsa çalışıp yatsam fena olmaz bugün baya tatil yaptım kocişle evde..
artık yarından sonra start mecbur çünkü vizelerr 16 kasımda çok konu var zmaan darr:30::26:

en zoru o zaten eşinin başkasının çocuklarına olan sevgisini oynamasını görmek eziyor insanı...
bugünlerde geçecek diye diye avunalım bizde...
bende senin hep dediğin bu cümleni dedim canım içimden kendime geçecek diye çok daraldığımda:21:
yerim senin avatarını bennn mevlam senin bebelerini sevmeyi nasip etsin bana ank.ya gelincee:48:

bencede çok heyecanlı bende bana yüksektne aşağımı incen diyen kadına değilde bi başka doktoramı başlasam..
valla bu ay hiç kıpırtı olmadı bende sanki büyümedi yumilerim ben takip ettim bak:1:
Ankara bana baya bi yok gibii....sorma ya bikere görüşebildik maaleseff:43:
yazmıştım biyerde gördünmü bilmiyorum ben seni özlüyorum ve annemler yurtdışına gittiler bide onların uzak olmasına
üzüldüm tam cenaze gün yoldaydılar ona üzül buna süzül dilim yanların beyaz yaralarla dolu..:(
YİNEDE nasip belki istanbulda buluşuruz dimii:9:

sende bi kadın doğumcu bul şekerim yumi sürecimize baştan bakalım :1:
evden takip olmaz bırak tıp takip etsin yumilerini:1:
evet demiştin Ankara epey bi süre yok diye:5:
başkentten hoopppp memorial de buluşalım:9::9:
memorial in bir merkezide Ankarada açılmak üzere biliyormusun canım ben onu bekliyorum adresi belli herşey hazır sadece açılacak sitesine gir bak orda yazıyor:52::52::52:sana Ankara yolları görünebilir yani:1:

Cok guzel olmus ellerinize saglik inşallah bende diger arkadaslar gibi belirtiler bebis lerin annelerine burdayiz tepkileridir.aslinda kocaman oldular zaten 5 gün laboratuvar daydilar eee 5 gundur de evlerine tasindilar anne burdayiz demeleri normal:)

bencede büyüdü bile senin blast kuzular:9:
mevlam sevindirsn senidee:34:

bende senin hep dediğin bu cümleni dedim canım içimden kendime geçecek diye çok daraldığımda:21:
yerim senin avatarını bennn mevlam senin bebelerini sevmeyi nasip etsin bana ank.ya gelincee:48:

Amin canım olacak Allahın izniyle sende bebeklerinle bana geleceksin inşallah kuzularımız oynarken bizde sohbet edicez..
aslında ne kadar sıradan bir durumun biz hayalini kuruyoruz offf kine of yani:ssz::ssz::ssz:

sende bi kadın doğumcu bul şekerim yumi sürecimize baştan bakalım :1:
evden takip olmaz bırak tıp takip etsin yumilerini:1:
evet demiştin Ankara epey bi süre yok diye:5:
başkentten hoopppp memorial de buluşalım:9::9:
memorial in bir merkezide Ankarada açılmak üzere biliyormusun canım ben onu bekliyorum adresi belli herşey hazır sadece açılacak sitesine gir bak orda yazıyor:52::52::52:sana Ankara yolları görünebilir yani:1:

olabilir canımm hatta burda ilk düşük yaptım ya gebe kalamyınca düşükteki doktora gittim hapla takip yapmıştık 2 ay onumu bulsam:9::9:çok nostalji olur heee..
yada aşılama doktorlarıma dermişim yok beee yepyeni doktor bularım kendime:27:
neyyy ne zmann hemen bakmalıyımmm memleketim varken napcma istanbulda benn:9:
ama olmazz izin vermezler...3 aşılama samsun 3 tüp ankara ....3ler bitti garii:9:

Amin canım olacak Allahın izniyle sende bebeklerinle bana geleceksin inşallah kuzularımız oynarken bizde sohbet edicez..
aslında ne kadar sıradan bir durumun biz hayalini kuruyoruz offf kine of yani:ssz::ssz::ssz:

evett sıpalar yüzünden konuşamıycazz bile inşaallah...
napalım takdir canım inşaallah hayaller gerçek olcak ..bizde bugünleri unutup nankör olcaz dermişim töbe töbeee:9:

Cok guzel olmus ellerinize saglik inşallah bende diger arkadaslar gibi belirtiler bebis lerin annelerine burdayiz tepkileridir.aslinda kocaman oldular zaten 5 gün laboratuvar daydilar eee 5 gundur de evlerine tasindilar anne burdayiz demeleri normal:)

aynen canım oldu kuzular içerde..
o sebepten sen 5 gün sonra test yapmalısın sanırım test tarihin 26 ekimdi bence daha erken baktırabilirsin transferden sonraki 10.gün test günün oluyor 5.gün embriyosunda sanki sana 12.güne test vermişler...kızlar 9.günde öğreniyorlar...

evett sıpalar yüzünden konuşamıycazz bile inşaallah...
napalım takdir canım inşaallah hayaller gerçek olcak ..bizde bugünleri unutup nankör olcaz dermişim töbe töbeee:9:

nayıırrr biz nankör kedi olmayız bi kereeee o kadar çekmiş hatunlarız bizde nankörlük edeceksek batsın bu dünya uleennnnnn:1::1::1:

aynen canım oldu kuzular içerde..
o sebepten sen 5 gün sonra test yapmalısın sanırım test tarihin 26 ekimdi bence daha erken baktırabilirsin transferden sonraki 10.gün test günün oluyor 5.gün embriyosunda sanki sana 12.güne test vermişler...kızlar 9.günde öğreniyorlar...

bencedee hiçç gerek yok gerilme ne kadar erken öğrensen iyidirki 9. ve 10.gü yeterliii:34:

nayıırrr biz nankör kedi olmayız bi kereeee o kadar çekmiş hatunlarız bizde nankörlük edeceksek batsın bu dünya uleennnnnn:1::1::1:

tabisi batsınnnn:9:sanmıyorum ki rabbim nasip etmesin öyle nankörlüğü,nimeti farketmeyişi inşaallah...
ee kime gitsen yumi takibine canımm??

eguşş senle böyle bazı pazar sabhları başbaşa burda muhabbet ederdik o geldi aklıma hey gidiiii:ssz:
yine erken kalksam işlerimi yapsam sen gibi ama ben dersede otursam fena olmaz bayram tatil iyi olmadı uzun sürdüü ..
bugünde keyf çattım ...

Son düzenleme:
canım bende sonrada olma pkoyum yani yatkındım bilmem ne derken artık kesin var bazı aylar hissediyorum hiç yumilemiyom
çatlamıyolar..
bende son 3.tüp öncesi içtim inofolic gerçekten yumiler güzle büyüdü ama negatif aldım..
aynı sbaha akşam 2şer poşet..normaldede içsemmi bilmiyorum hala elimde bikaç tane var,devletde ödemiyor allahtan 17 lira falan
ama çabuk biityor etkisini görmek için uzun süre içmek şart galiba değilmi???

üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sanada bütün isteyenlerle beraber. bence kullan, zararı yok faydası var. ben 3 ay kullandım ama çok düzenli kullandım. transfer sonrası tadı tuzu olmayan ilaçtan birden tiksindim, ve bıraktım hiç hamileliğe yormamıştım bıktım diye düşünmüştüm :)

canım bende sonrada olma pkoyum yani yatkındım bilmem ne derken artık kesin var bazı aylar hissediyorum hiç yumilemiyom
çatlamıyolar..
bende son 3.tüp öncesi içtim inofolic gerçekten yumiler güzle büyüdü ama negatif aldım..
aynı sbaha akşam 2şer poşet..normaldede içsemmi bilmiyorum hala elimde bikaç tane var,devletde ödemiyor allahtan 17 lira falan
ama çabuk biityor etkisini görmek için uzun süre içmek şart galiba değilmi???

Bu bir vitamin nev' i ilaç sanırım. Peki tüp denemesinin hemen ertesindeki dinlenme sürecinde de kullanılarbilir mi acaba?

Vücut ısın arttığı zaman üşürsün. Üşümek ne demek? Isı kaybı çok demek. Isı kaybı ne zaman çok olur? Ortamın ısısı ile vucut ısın arasınfaki fark fazla iken çok olur. Yani vücut ısın arttıkça ortam ısısı aynı kaldığı için aradaki fark açılacak ve vücudundan ortama doğru bir ısı akışı başlayacak (daha doğrusu artarak devam edecek). Bu esnada sen ısı kaybettiğin için üşüyeceksin. Çok üşürsen titresin. Böylece kasların çalışarak ısı üretir. Üşüdüğün için üstünü örtersin böylece ısı kaybını azaltırsın. Yani ateşin yüksek olduğu için üşüyorsun. Ve bu çok iyi işaret :52:

Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günündesin? Crinne jel mi kullanıyorsun iğne mi?

Sağlık bakanlığı da çok uyanık. Aslında kanuna göre size 15 gün çerisinde yazılı cevap vermeleri gerekiyordu. Aslıdna dosyanın evrak biriminden numara alınarak sunulması gerekirdi. Benim de işim Sağlık Bakanlığı ile. Bazen yönetmelik hazırlanırken bizden de fikir istiyorlar. Hep yüz yüze toplantılarda konuşulur bunlar. Ama KK bir dernek vs olmadığı için fazla ciddiye almamış olabilirler.

Canım ben sana bi özet daha geçim mi? Kısacası bizim ateş ölçme yöntemi işe yarıyor hayatım ben onu anladım. Adet olacağım günden bir gün önce küt diye düştü ateşim.
BAkanlığın işine gelince işte kaybettirdikleri eşşeği buldurmak. Ama gene de buna da şşükür en azından eskisi geri geliyor. BAri kenarlarını biraz yumuşatsalar..

Back