- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
Günaydın arkadaşlar. Herkese iyi bir gün diliyorum!
Canım haklı olabilirsin. Şu şekilde oluyor o zaman: Ateş düşerse hamile değilsin. Ateş yüksek kalırsa hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bak bu benim ilk tüp denemem; ateş yüksek kaldı ama negatifti
Bu da dondurulmuş transferim. Ateşim düştü ve yine negatifti;
Bu da bu seferki tablom. Hem düştü hem yükseldi. Sonu hayır olur inşallah! Sen ne düşünüyorsun nasıl sence?
Alla razı olsun canım çok sağol Allah dualarımızı kabul etsin. Siz de benim dualarımdasınız hep. Önce sağlıklı hayırlı evlatlar sonra da derslerinde kolaylık diliyorum.
Evet canım ilk kez iyi bir belirtim var kih kih
İstediklerine göre mutlaka incelemişlerdir. Ellerinize sağlık çok iyi yapmışsınız. Belki birden bire yapamıyorlardır. Sonuçta 3 denemeye bile izin vermek devlete ciddi bir maddi yük getirecek. Yavaş yavaş diğerleri de olacaktır. Mesela 3 yıl için şartlar gelir. Örneğin erkekte hiç sperm yok bu durumda 3 yıl evli kalmayı gerektiren bir durum olmayacağı için onlar muaf olabilir. Tüp bebek denemeleri garantili olabilir. Yurt dışında öyle. Örneğin 5. gün transferine gitmek istedik ve hiç transfer edilememe riski var. Eğer öyle olursa ikinci deneme haktan düşmeyebilir yada indirimli olabilir. Özel merkezler de böyle paketler hazırlayabilir ama aşırı para kazanırken neden yapsınlar ki. Ancak devlet desteği olursa yaparlar. Yine her şeyi devletten, yine iyi çalıştılar çok şükür. Gerisi gelir inşallah.
Canım genelde sonraki aylarda çok doğurgan oluyormuşsun O nedenle merak etmek yumurtan kesin oluyordur. Keşke tedavisiz gelse sana da engunale de. Neden olmasın, Allah izin verdikten sonra her şey mümkün. Gözle görülür bir engel de yok. Bence olabilir. Doktorlara bakmayın. Kime senin çocuğun olmaz deseler o hamile kalıyor
Canım ben sana bi özet daha geçim mi? Kısacası bizim ateş ölçme yöntemi işe yarıyor hayatım ben onu anladım. Adet olacağım günden bir gün önce küt diye düştü ateşim.
BAkanlığın işine gelince işte kaybettirdikleri eşşeği buldurmak. Ama gene de buna da şşükür en azından eskisi geri geliyor. BAri kenarlarını biraz yumuşatsalar..
Canım haklı olabilirsin. Şu şekilde oluyor o zaman: Ateş düşerse hamile değilsin. Ateş yüksek kalırsa hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bak bu benim ilk tüp denemem; ateş yüksek kaldı ama negatifti
Bu da dondurulmuş transferim. Ateşim düştü ve yine negatifti;
Bu da bu seferki tablom. Hem düştü hem yükseldi. Sonu hayır olur inşallah! Sen ne düşünüyorsun nasıl sence?
edicem canım hemde isminle inşaallahh...
bende artık bi ünitede olsa çalışıp yatsam fena olmaz bugün baya tatil yaptım kocişle evde..
artık yarından sonra start mecbur çünkü vizelerr 16 kasımda çok konu var zmaan darr:26:
Alla razı olsun canım çok sağol Allah dualarımızı kabul etsin. Siz de benim dualarımdasınız hep. Önce sağlıklı hayırlı evlatlar sonra da derslerinde kolaylık diliyorum.
canım uyku halin belkide bebişlerindendir
iyi geceler
Evet canım ilk kez iyi bir belirtim var kih kih
aynen öyle olmalıydı ama mail ile dosyayı gönderdik benim bildiğim geri dönüş yapılmadı ve kazen ulaştı tekrar dönüş yapılmadığına dair yeni bir gelişme olsa haberimiz olurdu kesin belliki üzerinde durulmadı üzerinde durulmayacaktı madem neden bir dosya talep edildi bizden biz demedik onlar kk yı takip etmişler yazışmalarımızı vs..bir dosya hazırlamamız istendi...amacımız yüzyüze bir görüşmeydi zaten ama olmadı...
İstediklerine göre mutlaka incelemişlerdir. Ellerinize sağlık çok iyi yapmışsınız. Belki birden bire yapamıyorlardır. Sonuçta 3 denemeye bile izin vermek devlete ciddi bir maddi yük getirecek. Yavaş yavaş diğerleri de olacaktır. Mesela 3 yıl için şartlar gelir. Örneğin erkekte hiç sperm yok bu durumda 3 yıl evli kalmayı gerektiren bir durum olmayacağı için onlar muaf olabilir. Tüp bebek denemeleri garantili olabilir. Yurt dışında öyle. Örneğin 5. gün transferine gitmek istedik ve hiç transfer edilememe riski var. Eğer öyle olursa ikinci deneme haktan düşmeyebilir yada indirimli olabilir. Özel merkezler de böyle paketler hazırlayabilir ama aşırı para kazanırken neden yapsınlar ki. Ancak devlet desteği olursa yaparlar. Yine her şeyi devletten, yine iyi çalıştılar çok şükür. Gerisi gelir inşallah.
bencede çok heyecanlı bende bana yüksektne aşağımı incen diyen kadına değilde bi başka doktoramı başlasam..
valla bu ay hiç kıpırtı olmadı bende sanki büyümedi yumilerim ben takip ettim bak
Ankara bana baya bi yok gibii....sorma ya bikere görüşebildik maaleseff
yazmıştım biyerde gördünmü bilmiyorum ben seni özlüyorum ve annemler yurtdışına gittiler bide onların uzak olmasına
üzüldüm tam cenaze gün yoldaydılar ona üzül buna süzül dilim yanların beyaz yaralarla dolu..
YİNEDE nasip belki istanbulda buluşuruz dimii
Canım genelde sonraki aylarda çok doğurgan oluyormuşsun O nedenle merak etmek yumurtan kesin oluyordur. Keşke tedavisiz gelse sana da engunale de. Neden olmasın, Allah izin verdikten sonra her şey mümkün. Gözle görülür bir engel de yok. Bence olabilir. Doktorlara bakmayın. Kime senin çocuğun olmaz deseler o hamile kalıyor