- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Srrımı nasıl açıklasam diye düşünüyodumsöylemiyoo çok gizli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Srrımı nasıl açıklasam diye düşünüyodumsöylemiyoo çok gizli
Arkadaşlar ben 5 aylık hamile gibi şiştim. Göbek deliğimin alt tarafında, öne doğru sivrilen bir şişlik var. Hiç bunu yaşayan oldu mu? Derin nefes alınca baskı oluyor.
Yarın adet günüm acaba ondan mı?
Srrımı nasıl açıklasam diye düşünüyodum
özlenmezmi ayol herif dediğin aşk kokar candır onlar can
bencede
tatlım tüp bebekten sonra şişenler genelde hamile kaldılar inşallah seninkide hamişliktendir bide ohss olmayasın dikkat ol
:44::44::44::44::26::26::26::26:
valla bilemedim şimdi ilk kez böyle birşey duydum bunca zaman..
ayy hadi inşallah yarın pozitifle gelirsinde gebeliktenmiş deriz...
Keşke canım ya. Şişlikten başka bir şikayetim yok. Adet ağrısı bile kalmadı. Olsa adet olucam diye korkuyorum olmasa belirti yok tutmadı diye korkuyorum. Çok az kaldı. Salı kan vereceğim. Hiç ümitli değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.
Sen de kocana kavuşmuşsun gözün aydın :)
Yediklerimden de olabilir. Beklemek, belirsizlik çok zor. Çok şükür yakında bitiyor. Yarın test yapmaya cesaret edebilecek miyim bakalım. Bari bir gün daha mutlu olayım
YA bişi dicem aranızda soğan kürü uygulayan var mı? Adetten 7 gün sonra mı yoksa adet bitiminden 7 gün sonra mı başlanacak? YAi yumurtlama gününde mi başlanıyor acaba?Forumda vardı bu konu da emin olamadım.
Keşke canım ya. Şişlikten başka bir şikayetim yok. Adet ağrısı bile kalmadı. Olsa adet olucam diye korkuyorum olmasa belirti yok tutmadı diye korkuyorum. Çok az kaldı. Salı kan vereceğim. Hiç ümitli değilim ama Allah'tan ümit kesilmez.
Yediklerimden de olabilir. Beklemek, belirsizlik çok zor. Çok şükür yakında bitiyor. Yarın test yapmaya cesaret edebilecek miyim bakalım. Bari bir gün daha mutlu olayım
yaaa salı gününemi kalcan çatlayım ben o zaman yarına hazırlamıştım ben kendimi
ben yaptım hayatımda bir kez o ay hamile kaldım ve dış gebelik oldu
adet bittikten 7 gün sonra başlıyorsun canımcım...
BEnimkilerde 5. gün embriyoları canım. O yüzden bence de sabah çözüp öğlene transferi yaparlar gibi geliyo.
bende kırklareline gidip geldim ya üzerinede bayramda beraber bol vakit geçirdik adama yeniden aşık oldum kaban ve çizme aldığı için daha da bi aşıkım
Herkese selaam
geçen ay annemlerdeydim bilgisayar kullanımı da sınırlı tabi
evde tadilat işleri var haaala bitmedi o yüzden evden uzaklaştırıldım
vefasızlık olarak görmeyin lütfen
bayram tatiliniz güzel geçmiştir umarım özledim hepinizi:26:
aşkınız daim olsun canım menim bende hergün yeniden aşık oluyom kocişime ayrı koymasın Rabbim hiçbirimizi
sağol canım evet kavuştuk çok şükür Allah eşlerimizden ayrı koymasın hiçbirimizi
Kızlar öbür topiğe de yazdım ama burda da yazim dedim. Ben yarından itibaren napıcam biliyo musnuz? Sabah kocayı işe gönderir göndermez sevdiğim bi elbisemi giyicem karnıma koycam bi yastık fotoğrafımı çekicem bu kıza benzeticem kendimi:) Hergün kesin bakacağım bir yere o resmi koyucam. Belki telefona arka plan yaparım. Beyne hamileyim mesajını göndericem. Soğan kürünü yapıcam Eşime de içmesi gereken vitaminleri içiricem. Belli olmaz belki işe yarar:) Kaparım hem telefonu hem bebişi:)
canlaarrr nasipse yine pembe sahalara dönüş yaptım
güzelbi gün güzel bi hafta bizlerin olsun hep güzel haberler alalım inşallah
hepinize muhabbeti cok özledim lütfen bugün cok fazla bekletmeden toplaşın topikte tamammı yoksa kızarım haa ona göre
günaydın canım hoş geldin erkenci hatun...Günaydın cancağızlarım...
Hepimize doğurgan günler dilerim
günaydın canım hoş geldin erkenci hatun...
ne o çalısan bayanlar gibi bu saate uyanıksın ya sekerim yatak keyfi yapamıyomusun
o da güzelmişbende evimde çalışıyom kıdemli ev hanımıyım
yatak keyfini sonraya erteledim işlerimi halledip yatcam aslında uyanamadım bu sabah ruh gibiyim
hoş geldin şekerim ama iyi olun zatenmucu mucu nabey canlarım biz iyiyiz çok şükür nerdeyse 1 ayı geçiktir yoktum evde nette yok tabi kayınvaldemde felan arada girsemde yazamadım nerde pc görsem atılıyorum ama başıma üşüşen veletler yüzünden yazamadım pek
evrim geçiriyorum birden kilo almaya başladım bayramın etkisiyle et ve baklava ve sarmayla dolan midenm artık doymak bilmiyor eskidenmiş o bi mandalina bi salatayla geçiştirdigim günler