- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Gecmis olsun arkadaşım. .. bende bayramda negatif aldım hemde 3.kez ama umudumu kaybetmedim. Sende kaybetme allahın izniyle hepimiz evlatlarimiza kavuşucaz ama vakti zamanı varmış demekki. .. Eğer durumlari iyiyse embriyolar tekrardan donduruluyorlar. Benimkileri dondurdular oradan biliyorum. Ama onların daha iyileri seçilip transfer edildiği için ben onlarla yeniden denemeyi düşünmüyorum. Tabi daha doktorumla gorusmedim. Birsey söylerse sanada söylerim buradan.
ikişer ikişer çözdürme ihtimalleri var canım ama eğer 2 embriyo transfer edilmesini istiyorsan 2 taneden biri çözülürken sorun olursa tek embriyo kalabilir geriye...çözdürmede aşamaları bilmiyorum aslında hiç donmuşum olmadığından o sürece hakim değilim...
Yani hem anladım hem kafam karıştı.:44eki diyelim tekrar dondurdular bende bi süre sonra onu denemek istedim sağlıklı kalması muhteel mi acaba? Bide çözünme işlemi ne kadar sürüyor acaba? Hani sabahtan çözüp öğlene bizi mi çağıracaklar? o zaman diyelim 2 çözündü 1 i sağlam çıktı hemen diğer ikisini de çözüp duruma göre transfer edebilirler öyle değil mi?