aynen öyle bende bir ara hazırlanıp gezmelere vermem lazım kendimi gerçi dün epey bi bitirdik gezme işini bugün gelenler olabilir...
bende ay lav yuuuuu....
Allahtan bize kimse gelmez o acidan yirttimm:)) iyi ki de gelen yok zira suan ev cok daginik oylece birakip cikmak zorunda kaldim.
sara'm alintin silinmis.. sen napiosun canim.senden nbr?
Canim gecmis olsun . Benimde 5.gün embriosu ve testim yarin ama kirmizi lekede geldi kahverengiden sonra.bence yine olmadi.bu ikinci tüp microsu
oyy canım bnm paylaşmışsın..
ne bilim 4 rakamını cok severim ama 4 bebe biraz fazla değilmi güldenim.
darısı sana olsun canım arkadaşım tez zamanda müjdeli haber veresin inşallahhh
slm kzlar iyi bayramlar herkese maşallah jülicime rabbim mutluluğunu daim etsin saglıklı bir gebelik nasip etsin inş gülden ablacım allah kolylık versin sanada makinen bozulmuş çok berbat bi durum bu hemde bayramda bugun yagmurlu bir istanbul var dün bizde sultan ahmete gittik günliydi iyki girmişiz yok yagmurlu diye gitmezdı bizimki bugun sol kasgımda hafif bir agrı hisediyorum neden acaba :44:adet düzensizliğinden kaynaklanırım bilemiyorum :44:eylülde olmamıştım ekimn 1 de olmuştum oda 3 gün surdu ilk iki gün iyiydi yaşadığımz şeylerden de etkileniyıruz haliyle ondan da olur hayırlısı olsun hakımzda ELLİMDEN BİŞEY GELMİYORDU BENDE KALBİMDEN GELNİ YAPTIM DUA ETTİM
Allahtan bize kimse gelmez o acidan yirttimm:)) iyi ki de gelen yok zira suan ev cok daginik oylece birakip cikmak zorunda kaldim.
sara'm alintin silinmis.. sen napiosun canim.senden nbr?
Hayırlı akşamlar herkese...
Bugün benim test günümdü...
5. gün embriyosu...
Ama sonucum maalesef negatif...
9. günde idrarda bakmıştım negatifti belki yanılırım dedim ama doğruymuş, hayırlısı diyelim artık.
iyidir canım tatil bitti sayılır sen nasılsın
canıımmm çok saol daha güzelleri senin olsun inşallah...güldenim çizmelerini güle güle giy canım menim yakışır arkadaşıma
turkuazcım histereskopin inşallah başarılı ve sorunsuz geçer ve bebeğin gelir
canıımmm çok saol daha güzelleri senin olsun inşallah...
yakıştı valla çizme bi de kahvesini alayım diyorum siyahını aldım da
akşam haberlerine baktım sarayı sel almışmı diye çok şükür bi haber görmedim
sen neler yaptın bakiimmm çabuk cevap ver eşim kişisi çizme aldı ya kesin bi karşılık bekler boş geçmez o tip bakışlarla taciz ediyo beni her an kaçabilirim
kahvesinide al bencede kahve benim favori rengimdir
bende kızkardeşimle beraber çıkıp gezdik alış veriş yaptık stres attık sele kapılmadan eve geldik
eniştemi bekletme tızım o kadan çizme almış sana seninde karşılığını vermen lazım
Sabah testim var arkadaslarrr umarim pozitif cikar ama kahver lekelenme sonrasi kirmizi gelince ümidim kesildi
Günaydın hayırlı cumalar herkese bugün dualariniza Eylülümüde katın teyzeleri artık evimize annesinin koynuna gelsin 11 gün oldu hastanede büyüyor yavrum
alayım dimi bencede alayım kahvesinin boynu bükük kalmasın mağazada
enişyeti bekletmedim canım işlem tamam bi de kahve çizme için bir gecemi feda ederim artık olsun nolcak
merak ediyorum canım inşallah pozitifle gelirsin...
insallah. Tr saati 9 da verdim kan daha habee gelmedi. Mübarek cuma günü hürmetine hayirli haber aliriz insallah
insallah. Tr saati 9 da verdim kan daha habee gelmedi. Mübarek cuma günü hürmetine hayirli haber aliriz insallah
nasıl merak ediyorum anlatamam...
dışarı çıkmadan alaydım şu güzel haberini Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?