• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bişey danışmak istiyorum lüften beni aydınlat canım :44:

benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu tüp bebekte de dış gebelik olma olasığı vardmıdır yani embriyo rahim içine yerleştirilmiyo ki :50:ben yaşadığım için ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inşşş öyle bişey yine olmaz çok tedirginim çok :5::5:

paylaşırım tabikideeeee hiç kaçmaz yani:1:
4 bebe iyidir bebekim korkma Allah rızkını verir:1::1::1:
bende istiyom evet yaaaa bana kendiliğinden bebem olsun diye dua et olurmu baktın olmuyooo kendiliğinden nasıl olursa olsun diye dua et napıcan mecbuuurrrr:1:

canım benim elinden daha ne gelsin en güzeli gelmiş işte dua etmişsin bundan güzeli olabilirmi hiç Allahrazı olsun...
bu aya daha farklısın psikolojik olarak olumlu bakıyorsun hayata ve çok da güzel oldu bundan sonra Allahın izniyle herşey yoluna girecek tabii hormonlarında bundan olumlu etkilenecek...inşallah ağrın kendiliğinden gelen bir bebek habercisidir canım:16:

olacak Allahın izniylee..hepimizin kucağı dolacak inanıyorum ben.
az buz şeyler yaşamadık canım benim.Rabbim mükafatımızı verecek

bugün sabah saatleri hariç doluydum hep gelen giden ve bizim gezmelerimiz bu bayram aştık kendimizi bi de yetinmedim az önce kocacım bana çizme aldı eve geldik:1: en büyük koca benim koca:1:

güle güle giy canım bende alıcam çizme düz şöyle ayağımı sıcak tutacak cinsten puf puf..
kendimi biraz iyi hissedeyim hemen atıcam kendimi alışverişee

Günaydın hayırlı cumalar herkese bugün dualariniza Eylülümüde katın teyzeleri artık evimize annesinin koynuna gelsin 11 gün oldu hastanede büyüyor yavrum:14::14:

canım dualarım sizinleeeeee..
inşallah gelecek prensesimizde Allahın izniyleee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hemde test gününe 2 gün kala:((((((((((

bişey danışmak istiyorum lüften beni aydınlat canım :44:

benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu tüp bebekte de dış gebelik olma olasığı vardmıdır yani embriyo rahim içine yerleştirilmiyo ki :50:ben yaşadığım için ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inşşş öyle bişey yine olmaz çok tedirginim çok :5::5:

canım tüp bebekte dış gebelik doğal gebeliğe göre daha fazla yaşanıyor maalesef...
arkadaşlarımız yaşadılar bunu ama nadir olan bir durum..
bende doğal yolla dış gebelik yaşadım cidden zor bir süreç Allahım yaşatmasın...
senin kese görme zamanın çoktan geldi geçti baktırsaydın kuzum en azından rahim içi gebelik olduğunu görür rahatlardın...

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrrrr darisi sizin basiniza

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46:
bak işte o kadar yaşadığın şeyler hep gebeliktenmiş dedim gebelikten olabilir diye bu kez de olmadımı diye kaç mesaj yazdın ama çok şükür oldu işte ..sağlıklı sorunsuz bir gebelik diliyorum canım çok sevindim:16::16::16:

Son düzenleme:
olacak Allahın izniylee..hepimizin kucağı dolacak inanıyorum ben.
az buz şeyler yaşamadık canım benim.Rabbim mükafatımızı verecek

bende arada bir inanıyorum hepimizin kucağımızın dolacağına:1::1::1:
gel gitler yaşıyorum arada bi:26::26:

güle güle giy canım bende alıcam çizme düz şöyle ayağımı sıcak tutacak cinsten puf puf..
kendimi biraz iyi hissedeyim hemen atıcam kendimi alışverişee

alışveriş gibisi varmı bebekim al valla bişiler ufak tefekte olsa al havan değişir birden..

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz bak ben annemdeyim gezme potansiyeline sahibim yarım saate gelmezseniz çıkar giderim gezmeye:10::10::1:

güldenim yeni merkez arayışındamısın ben gibi sende inşallah Allah karşımıza doğrusu nereyse orayı çıkarır

ben bursa art tüp bebek merkezini düşünüyorum gidip konuşacam ama hatres oradan negatif aldığı için şimdi tereddütlerim oldu aklım karışık ama bi yandanda hiç bir doktorun 100 de 100 bütün hastaları çocuk sahibi olacak diye bişey yok diyorum ne bileyim işte
:44::44::44::44::44::44::44::44:
gezmelerdesin ne güzel burada hava çok kötü yağışlı güneşli olsa bende çoktan dışarılara atmıştım kendimi:9::9::9::9::9::9: amaaa kardeşimle kendimize ziyafet çekiyoz pizza istedik oooh mis:56::56::56::56::56::56: :32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21:

güldenim yeni merkez arayışındamısın ben gibi sende inşallah Allah karşımıza doğrusu nereyse orayı çıkarır

ben bursa art tüp bebek merkezini düşünüyorum gidip konuşacam ama hatres oradan negatif aldığı için şimdi tereddütlerim oldu aklım karışık ama bi yandanda hiç bir doktorun 100 de 100 bütün hastaları çocuk sahibi olacak diye bişey yok diyorum ne bileyim işte
:44::44::44::44::44::44::44::44:
gezmelerdesin ne güzel burada hava çok kötü yağışlı güneşli olsa bende çoktan dışarılara atmıştım kendimi:9::9::9::9::9::9: amaaa kardeşimle kendimize ziyafet çekiyoz pizza istedik oooh mis:56::56::56::56::56::56: :32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21:

arayıştamıyım bilmiyorum ama biri bana gelse deseki gülden şurası mikemmel elimden tutup götürse beni hiç uğraştırması süpper olur yani çok mu şey istiyorum ben:1::1::1:
%100 zaten başarı yok hiç bir merkezde ya da doktorda birilerini seçmek lazım...
önemli olan doktordan çok bence labaratuvarı bu konuda iyi olan bir merkez istiyorum ben İstanbul a bile gitmeyi göze alabilirim koskoca Ankarayı bırakıp...afiyet olsun canım pizzalarınız löp löp et olmasın inşallah...
bu arada köfteler yarışması var ne diyon:1:

arayıştamıyım bilmiyorum ama biri bana gelse deseki gülden şurası mikemmel elimden tutup götürse beni hiç uğraştırması süpper olur yani çok mu şey istiyorum ben:1::1::1:
%100 zaten başarı yok hiç bir merkezde ya da doktorda birilerini seçmek lazım...
önemli olan doktordan çok bence labaratuvarı bu konuda iyi olan bir merkez istiyorum ben İstanbul a bile gitmeyi göze alabilirim koskoca Ankarayı bırakıp...afiyet olsun canım pizzalarınız löp löp et olmasın inşallah...
bu arada köfteler yarışması var ne diyon:1:

haklısın canım inşallah en doğru yer neresiyse oraya yönlendirir Rabbim bizi doğal yoldan gönderir bakarsın ne güzel olur

köfteler yarışmasını gördüm az önce oradaydım okudum yazılanları benimde bildiğim bi çok ve lezzetli köfteler var hele yöresel bildiğim bi köfte varki hem çok zahmetli hem çok lezzetli ama bu ara o kadar yoğunumki biliyosun annem hacdan dönecek ben bi haftalığına evime gidip geri gelecem vakit bulabilirsem katılmak isterim

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46:
bak işte o kadar yaşadığın şeyler hep gebeliktenmiş dedim gebelikten olabilir diye bu kez de olmadımı diye kaç mesaj yazdın ama çok şükür oldu işte ..sağlıklı sorunsuz bir gebelik diliyorum canım çok sevindim:16::16::16:

Öyleymis allah razi olsun...allahim herkese bu duyguyu nasip etsin

Hayırlı akşamlar herkese...
Bugün benim test günümdü...
5. gün embriyosu...
Ama sonucum maalesef negatif...
9. günde idrarda bakmıştım negatifti belki yanılırım dedim ama doğruymuş, hayırlısı diyelim artık.

:50::50::50: Canım Allah sabır versin. Tüp bebekte başarı oranı %20-30 civarında. Öyle düşününce zaten bir çoğumuz negatif alacağız malesef :50: Bir kaç sefer deneyerek şansımızı arttırmaya çalışacağız. Yapacak bir şey yok malesef.

Sizde sorun neydi? Embriyoların kaliteliymiş 5. güne geldiklerine göre. 1 tane mi transfer edilmişti yoksa?

Kizlarrrrrrrrr darisi sizin basiniza

Biliyordum!!!! Kaç çıktı değerin canım?Öyle hamileyim diyip gitmek yok önce belirtilerini yazacaksın :34:

13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hemde test gününe 2 gün kala:((((((((((

Kahverengi eski kan demek. Yerleşmede kalmış olabilir bence telaşlanacak hiç bir şey yok :52:

Back