organlarına sahip çık şekerim hepsi ayrı ayrı değerli bak biri bozulsa düzeltene kadar diğerlerini bozma riski yaşıyoruz uğraş dur yani
çok haklısın canım yaaa birini düzeltecem derken diğerini bozuyoz dimi ben şimdi ruh sağlığım için biraz yürüyüşe çıkacam hemde yağmurda ve fırıtınada
en önemlisi ruh sağlığı tabiki o da bi organ sayılır
aman dikkat et haberler karadenizde sel tehlikesinden bahsediyor çarşambayı sel almış türküsünü sarayı sel almış olarak değiştirmek istemiyorum
tızım ben şimdi bursadayım çarşambayı sel alsada sarayı sel almaz
merhaba kizlarrr nasilsiniz?
bayraminiz kutlu ossunnnn:))))))
seninde bayramın mübarek olsun canım naber nasıl gidiyooooo bayramın..
merhaba kizlarrr nasilsiniz?
bayraminiz kutlu ossunnnn:))))))
anaaaa doğru dedin unuttum bak ben onu ama olsun yinede sel almasın diye uyarayım ben
Julietta arkidişimizden haber var canlarım...
194 olan değeri 2 gün sonra yani bugün 414 olmuş maşallahhhh
ne çok 4 rakamı var değerlerinde acaba 4 üzmü geliyooo
iki embriyo kendi içlerinde ikiye bölünse ayrı ayrı al sana 4 bebe
az bişi baklavamdan yiyeyim bari gelenlere kalmasın
Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesefüstelik ateşimde düne göre 1 derece düştü
canım sıkma canını kaçıncı gün embriyosuydu erkendir belki daha test gününe var umudunu yitirme
saol canim ... napim kahvaltiya gittikk simdi kalkicaz eve gecicez.. bayramda nasil olsun be gulum iste giyin suslen gez baska bise yok .ben cok bayramlari sevmiyom yaa :))sen napion?
merhaba canım seninde bayramın kutlu olsun
seni seviyom men tızım
maşallah darısı başımıza inşallah dördüz olur ne güzel bi anda 6 kişilik bi aile
bende mi yesem ama yok tızım menşm kalkıp giyinip dışarı gitmem lazım gelince yirim bari
benim transferimin 8.günü hiç bir belirti yok bazılarında yerleşme kanaması falan oluyor bende oda yok acaba olmadımı çok korkuyorum test günü yaklaştıkça lekelenmesi falan olmayıpda hamile kalan var mı
Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesefüstelik ateşimde düne göre 1 derece düştü
erken bakmışsın değeri düşük başlayıp gebeliği devam eden doğuran arkadaşlarımız var seninde değerin düşükse 7.gün kanda da baksan bişey çıkmaz...biraz daha bekle canım daha erken...
Julietta arkidişimizden haber var canlarım...
194 olan değeri 2 gün sonra yani bugün 414 olmuş maşallahhhh
ne çok 4 rakamı var değerlerinde acaba 4 üzmü geliyooo
iki embriyo kendi içlerinde ikiye bölünse ayrı ayrı al sana 4 bebe
GUNAYDIN Meryem suresi bittimi nasil oluyor bende bu aksam icin isteyecektim yarin test Günüm varda
benim transferimin 8.günü hiç bir belirti yok bazılarında yerleşme kanaması falan oluyor bende oda yok acaba olmadımı çok korkuyorum test günü yaklaştıkça lekelenmesi falan olmayıpda hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?