Tüp Bebek Günlüğümüz !

Inşallah canım inşallah

aman canım ya bende yaşadım gerçekten çok zor günlerdi benim için allahım kimseye yaşatmasın da göstermesin de inşş bu kez herşey yolunda gider allahımdan tek isteğim bu bu kez kucağıma almak

pzt günü canım keseyi görmeye gidecez allahın izniyle :18:

kızlar benim bugün 8. gün (3. gün embriyosu) hala hiç bir belirtim yok. belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu hiç?

kızlar benim bugün 8. gün (3. gün embriyosu) hala hiç bir belirtim yok. belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu hiç?

canım inşş bebeğin seninledir çok ta belirtilere takılma bende transfer sonrası 2 kilo vermiştim olmadı tutmadı diye ama çok şükür rabbim isteyince nasip edince herşey olur

pazartesi hem keseyi hem kalp atışını görebilirsin belkide inşallahhh....
bu kez oldu canım içini ferah tut sen...

bi an önce başla canım başla senin de bebiş haberlerini kutlayalım inşşş

inşallah canım başlamayı istiyorum bakcez...

belirtisiz gebelik haberini alan az canım sende biliyorsun hele sen bilinçli hatunsun kendi bedenini daha iyi tanırsın senin hislerine güvendiğimden sadece umut vermek adına yazamam..belirti olsa keşke diyorum bir kaç arkadaşımız hariç belirtisiz gebe kalan pek görmedim...sen belirtsiz gebe kalanlarının oranını artır inşallah...

13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hemde test gününe 2 gün kala(((((((((

Bence kahverengi leke tutunma belirtisi, kızımın hamileliğinde crinone jel kullanırken benimde öyleydi diye hatırlıyorum.Bence kafana takıp kendini üzme, benim bu denememde tek bir leke olmadı ve sonuç negatif maalesef.

Kizlarrrrrrrrr darisi sizin basiniza

Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Çooookkk teşekkür ederim, sağol canım
Evet maalesef başarı oranı gittikçe düşüyor her şey dört dörtlük olmasına rağmen.
Benim embriyolarım 1.kalite. Hatta doktor kalitelerine o kadar güveniyordu ki ( % 70 şans demişti) 1 tane transfer edelim demişti de ben her ihtimale karşı iki istedim, Mevlam nasip etseydi ikisini de istiyordum tabi.
Şimdi geride 3 tane dondurulmuşum var, 2 ay sonra transfer edelim dedi doktor ama daha detaylı adet sonrası gidip görüşücem o zaman netleştireceğiz durumu.

Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını nasip etsin.

Canım bence belirti olmayışı hamile kalmadığını göstermez.Çünkü benim bundan önceki denemem de kızımın hamileliğinde yaşadığım bütün gebelik belirtilerini yaşamama rağmen ( yani hamile olduğumu öğrendikten sonraki zamanı diyorum) maalesef negatif sonuçla karşı karşı kaldım. Hele ilk gebeliğimde hiç bir belirtim olmamıştı sadece test sonucunu görünce ha varmış yani diye de şaşırdım yani.
Senin de inşallah vardır canım Allahın izniyle.

Son düzenleme:

inşşşşş canım benim inşşşşşş aminnnnn

İnşallah :) mesela çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim çok acımıştı ve zamanla geçti. Hamilelik hormunu salgılansa yeniden acımasını beklerdim mesela. Bu beni umutsuzluğa sürüklüyor. Tabi şimdi ovitrele ile hcg oranı 1000'lere çıkıyor. Ama şu an hamile olsam bile taş çatlasa 40-50'dir. İğne ile aynı seviyeye aycak 10-12 gün sonra gelir. Haliyle iğnenin etkilerini şu an hamila olsam bile göremem. Böyle düşününce yeniden umutlanıyorum.

Valla kafam çok karıştı. Şöyle bariz belirtiler olsa. Televizyondakiler gibi bayılsam, beni doktora götürseler, doktor bir süre sonra kapıda belirip eşime "korkacak bir şey yok, karınız hamile" dese mesela

Kızın mı var ne güzel Allah bağışlasın
5. günü bile gelse genetik sorunları olabiliyor. Büyük ihtimalle kromozomlarında problem vardı. Rahimde polip gibi bir sorun yada triod gibi bağışıklık sistemi sorunun yoksa eğer tutunması gerekirdi aksi halde. Bakalım doktor ne diyecek. Dondurulmuşun olması çok güzel bir şey. İnşallah aralıkta hamile kalırsın.

O satırları yazdıktan sonra eşimle sahile gittik bişiler yedik bi kahve içtik(tabi ben genede kafeinsiz içtim) eve geldik. Sanki içimde bişi bana dediki kuzucun burda seninle. bide AVM de asansör beklerken bir kız çocuğu arkamdan geldi elimi sıkı sıkıı bi tuttu. annesi resmen zor aldı elimden. içim kıpır kıpır oldu bi an...

Ah be arkadaşım belirti olsa ilaçlardan mı acaba diyoruz. Olmasa tutmadı mı acaba diyoruz. Belirtiler için daha çok ama çok erken olduğunu bile bile kendimizi kasıyoruz. Bi türlü olağanına bırakamıyoruz. Seni o kadar iyi anlıyorumki. Bu iş için kaç ayını yada seeneni verdin bilmiyorum. Ama bilinçlı ve okuyan bir insansın ondan eminim. Ben şimdiden kaç bebek - anne kitabı okudum bilmem. BAna bilmiş gözüyle bakıyo herkes. Halbuki ondan değilki ben özeniyorum. zaten okuyan biriyim.boşuna okicama bunları okim diyorum. Önüme ne gelirse okuyorum. okumayanlar bilmeyenler bana ilmiş diyorlar. Belirtilerden nerelere geldim kusura bakmayın. AMa aynı duyguları yaşadığım arkadaşlarımla bunları da paylaşmak stedim sadece

Televizyondakiler gibi bayılsam, beni doktora götürseler, doktor bir süre sonra kapıda belirip eşime "korkacak bir şey yok, karınız hamile" dese mesela

İnşallah canım inşallah Allah gönlüne göre versin...

Evet canım benim 2. tüp denemem ile şu an 3 yaşında bir kızım var.Rabbim yavrumu bana bağışlasın o büyük tesellim zaten ama ben ikinciyi en çok onun için istediğimden yine onun kardeşsiz kalmaması için ister istemez üzülüyorum ama Rabbim inşallah kızımı şu dünyada yalnız bırakmaz.

Canım valla biz de bir mana veremiyoruz bu olumsuz sonuçlara, çünkü kızımdan önce de yapmıştım tuttu, ama kalp atışlarını duyamadan kürtaj oldum, sonra kızıma hamile kaldım yine tüple hem de ikiz.İkizini 8 haftalıkken kaybettik ama çok şükür kızım geldi dünyaya sorunsuz bir şekilde.Şimdi ne olduysa artık hamile kalmayı bile yaşayamıyoruz nedense.Rabbimin vardır bir bildiği.O neylerse güzel eyler, kahrı da hoş, lütfu da...

Canım senin durumun nedir acaba, bu kaçıncı denemen:44::44::44:

İnşallah böylesin
Kız çocuğu teyze senin de benim gibi bir kızın olacak işareti verdi sana kimbilir

mrhb kızlar bu gün köyden gelim evime inş herkes iyidir geçmişe bakamadın

ben töbe etmiştim katılmayacam daha diye kararsızım hepimiz katılalım dermişim
katıl canım eminim iyi iş çıkarırsın..
ama dediğin gibide yoğun dönemdesin daha müsait bir dönemde de katılabilirsin hiç zorlama kendini boşluk bulursanda hemen eğerlendir ama...

Öyleymis allah razi olsun...allahim herkese bu duyguyu nasip etsin

Amin canım inşallah hepimiz en kısa zamanda böyle güzel haberler alabiliriz..

mrhb kızlar bu gün köyden gelim evime inş herkes iyidir geçmişe bakamadın

hoşgeldin canım...
e artık bayram dönüşü herkesler gelsin topike muhabbet edelim

sondan başlayarak gülecem izninle
demek doktor gelse ve korkulacak bişi yok karınız hamile dese
unutulmaz repliklerden valla bizede olsa keşke
bende her midem bulanıyo diyişimde eşimin hamilemisin yoksa cümlesine maruz kalıyorum çok cahil yaw bu adam
yine verilerle ve bilimsel yaklaşmışsın süpper sin var ya
canım inşallahhhhhhhhhh gebesindir bunu canı gönülden diliyorum Rabbimden

canım kaçıncı günün bugün yazdın kesin ama ben kaçırdım söyleseneeeee

İyi akşamlar kızlar şaka maka bayramda bitti artık ne vr yok canlar ben dün sabah balıkesire dügüne gitmiştim,bu sabah 8 de geldik çok üşüdüm ve yoruldum ,yatagımı ve eşimi çokkk özlemiştik hemen yataga girdim 2 ye geliyordu valla uyandıgımda kalktım ev ,iş güç derken anca fırsat buldum çokk şükür julittenin ve boncugunn hamilleik hberlerine çokkkk sevindim darısı sonuç bekleyen ve biz tedavi düşünen tüm arkadşlr innşş

Benkayra Eylül'ün tez zamanda yuvsına gelir inşşş tatlım emin ellerrde sabret balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…