• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:3:slm kzlar iyi bayramlar herkese maşallah jülicime rabbim mutluluğunu daim etsin saglıklı bir gebelik nasip etsin inş :52:gülden ablacım allah kolylık versin sanada makinen bozulmuş çok berbat bi durum bu hemde bayramda :30: bugun yagmurlu bir istanbul var dün bizde sultan ahmete gittik günliydi iyki girmişiz yok yagmurlu diye gitmezdı bizimki :27:bugun sol kasgımda hafif bir agrı hisediyorum neden acaba :44:adet düzensizliğinden kaynaklanırım bilemiyorum :44:eylülde olmamıştım ekimn 1 de olmuştum oda 3 gün surdu ilk iki gün iyiydi yaşadığımz şeylerden de etkileniyıruz haliyle ondan da olur hayırlısı olsun hakımzda:40:ELLİMDEN BİŞEY GELMİYORDU BENDE KALBİMDEN GELNİ YAPTIM DUA ETTİM:42:

Canımmm :16: Allah kabul etsin duanı. Ben de dün hem Meryem suresi duamızı yaptım hem de içimden geldiği gibi hepimize dua ettim. Çok duygulandım. Yaşamayan bilemez bunu.

Canım çok merak ediyorum senin sonucunu ben. İnşallah pozitif olur. Lekelnme var dedin ama bak adet olmadın. Bu iyiye işaret.

Evet sadece kahverengi leke geliyo oda sadece wc' de peceteye geliyor allaha sükür daha kanamadim.gecen denememde 3 gün önce kanamistim.bu sefer bayagi rahatsizdim gecen hic bi sikayetim yoktu sayilir insallah dedigin gibi pozitiftir canim benim yaa. Iyiki varsiniz iyiki buraya katilmisim cok iyi geldi bana burasi.allahim hepimizin yüzünü guldursun insallah

merhaba kızlar..
bugun test tekrarı yaptık 414 cıktı elhamdülillahhh..
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah..
kimsenin kucağı evlatsız kalmasınn

benim transferimin 8.günü hiç bir belirti yok bazılarında yerleşme kanaması falan oluyor bende oda yok acaba olmadımı çok korkuyorum test günü yaklaştıkça lekelenmesi falan olmayıpda hamile kalan var mı

herkeste lekelenme olmaz ki arkadaşımm.ayrıca belirtide herkeste olmuyor.test gününe odaklan inşallah hamilesindirr

NE bilim ateşimde düşünce bitti herşey dedim.

canım ben ayağmın altına sıcak su torbası koyuyordum üşüdüğüm için.arada ateş basması oluyordu.yani o işler hiç belli olmaz.idrarda negatif çıkması cok normal.bende kan yaptır zaten 2 günün kalmış sabret inşallah hamişsindir

:3:slm kzlar iyi bayramlar herkese maşallah jülicime rabbim mutluluğunu daim etsin saglıklı bir gebelik nasip etsin inş :52:gülden ablacım allah kolylık versin sanada makinen bozulmuş çok berbat bi durum bu hemde bayramda :30: bugun yagmurlu bir istanbul var dün bizde sultan ahmete gittik günliydi iyki girmişiz yok yagmurlu diye gitmezdı bizimki :27:bugun sol kasgımda hafif bir agrı hisediyorum neden acaba :44:adet düzensizliğinden kaynaklanırım bilemiyorum :44:eylülde olmamıştım ekimn 1 de olmuştum oda 3 gün surdu ilk iki gün iyiydi yaşadığımz şeylerden de etkileniyıruz haliyle ondan da olur hayırlısı olsun hakımzda:40:ELLİMDEN BİŞEY GELMİYORDU BENDE KALBİMDEN GELNİ YAPTIM DUA ETTİM:42:

sagol canım darısı en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere olsunn aminnnn

Julietta arkidişimizden haber var canlarım...
194 olan değeri 2 gün sonra yani bugün 414 olmuş maşallahhhh:nazar:
ne çok 4 rakamı var değerlerinde acaba 4 üzmü geliyooo:52::52::52::1:
iki embriyo kendi içlerinde ikiye bölünse ayrı ayrı al sana 4 bebe:1::1::1:

oyy canım bnm paylaşmışsın..
ne bilim 4 rakamını cok severim ama 4 bebe biraz fazla değilmi güldenim.:1:
darısı sana olsun canım arkadaşım tez zamanda müjdeli haber veresin inşallahhh

Canım çok merak ediyorum senin sonucunu ben. İnşallah pozitif olur. Lekelnme var dedin ama bak adet olmadın. Bu iyiye işaret.

Kaçıncı gün transferi olduğunu söylememişsin. Ben de 3. gün embryisounun 7. günüdeyim ve hiç bir belirtim yok. Dün gece yaşadığım ve ödümü koparan adet olacakmışım hissini saymazsak tabii.

Yerleşme kanamasının hala gerçekliği kesinleşmiş değil. Zaten insanların çoğunda öyle bir şey olmuyor o nedenle onu takma.

Canım sende mi ateş ölçüyorsun. O çok ama çok kötü bir alışkanlık. Ben dondurulmuş transferimde ateşim düşünce kan bile vermedim. Progesteron almamıza rağmen ateşimiz nasıl düşüyor anlamış değilim. Mantıklı değil. Grafik yaptıysan bakabilir miyim?

5. gün embriyosu ise şu an 12. günündesin demektir. Çok kritik bir gün. Yerleşme olmuş olması gerekir ve hcg salgısı başlamıştır. Ama henüz idrarına geçmemiş olabilir. Ultra hassas ama ne kadar hassas? En az 20 IU/L ölçebilmelidir. 12. günde değerin 20'nin altında olabilir. O nedenle hala erken.

Benim 5. gün embriyosu ama bugün daha 7. günümdeyim. Doktor 10. gün kanda baktır dedi ben dayanamadım bugün baktım. ateşle ilgili çizelgem yok maalesef canım ya. sadece bir önceki günü aklımda tutuyorum. Dün 36.8 di bugün bi 36.1 çıktı bi 36.4. Evet canım testimin hassaslığı 20 ml. ona dikkat ederek almıştım. Daha önce 35 çıkan kan değerimde silik çizgiyi görmüştüm. Ondan cesaret aldım açıkcası.

canım ben ayağmın altına sıcak su torbası koyuyordum üşüdüğüm için.arada ateş basması oluyordu.yani o işler hiç belli olmaz.idrarda negatif çıkması cok normal.bende kan yaptır zaten 2 günün kalmış sabret inşallah hamişsindir

Bak bu da bi umut olur bana işteeee. Off belkide yalancı negatiftir diyorum sabahtan beri.

Benim 5. gün embriyosu ama bugün daha 7. günümdeyim. Doktor 10. gün kanda baktır dedi ben dayanamadım bugün baktım. ateşle ilgili çizelgem yok maalesef canım ya. sadece bir önceki günü aklımda tutuyorum. Dün 36.8 di bugün bi 36.1 çıktı bi 36.4. Evet canım testimin hassaslığı 20 ml. ona dikkat ederek almıştım. Daha önce 35 çıkan kan değerimde silik çizgiyi görmüştüm. Ondan cesaret aldım açıkcası.

Hiç bir gebelik birbirine benzemez ki. Bu sefer değerin daha düşük olabilir. Yeteri kadar idrara sıkışık değilsindir. Yarın yapsan pozitif çıkar belki. Henüz erken bence hiç üzülme ona.

Ateş konusunda da sana başka bir sayfada yazdım. Ondan beri de okumaya devam ediyorum. Tüp bebekte progesteron salgılayan korpus luteum erken bozuluyor. Sana yazdıktan sonra bir sürü makale buldum. Erken bozulduğu için ateşin düşmüştür. Ama progesteronunu aldıktan sonra hiç sorun değil. Yinede hamile kalabilirsin. Hamile kaldıktan sonra da 10-12. haftaya kadar rpogesteron kullanmak zorundasın hepsi bu.

Bence hala umut var. Zaten bence 5. gün embriyolarında umut çok yüksek. O güne geldiyse tutunma şansı var.

Hiç bir gebelik birbirine benzemez ki. Bu sefer değerin daha düşük olabilir. Yeteri kadar idrara sıkışık değilsindir. Yarın yapsan pozitif çıkar belki. Henüz erken bence hiç üzülme ona.

Ateş konusunda da sana başka bir sayfada yazdım. Ondan beri de okumaya devam ediyorum. Tüp bebekte progesteron salgılayan korpus luteum erken bozuluyor. Sana yazdıktan sonra bir sürü makale buldum. Erken bozulduğu için ateşin düşmüştür. Ama progesteronunu aldıktan sonra hiç sorun değil. Yinede hamile kalabilirsin. Hamile kaldıktan sonra da 10-12. haftaya kadar rpogesteron kullanmak zorundasın hepsi bu.

Bence hala umut var. Zaten bence 5. gün embriyolarında umut çok yüksek. O güne geldiyse tutunma şansı var.

Geçen seferkini adete 5 gün kala tespit etmiştim. Tabi kimyasal gebelikti. Bitti gitti 3 günde. Tek umudum bhcg nin yavaş salınım gösteriyor olması. Eğer yavaş salınım gerçekleştiyse zaten idrara intikal edene kadar çok yol katetmemiz gerekir.

Canımmm :16: Allah kabul etsin duanı. Ben de dün hem Meryem suresi duamızı yaptım hem de içimden geldiği gibi hepimize dua ettim. Çok duygulandım. Yaşamayan bilemez bunu.

Allah kabul etsin inş dualarımızı canım rabbim nelere kaadir bizde o mutluluğu yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla saglıkla sıhatle :16:birbirimizi anlayıp destk olmak ne güzel bişey:40:allh hepimzn yar ve yardımcısı olsun bütün dualrımza amin:42:

Aminnn canım aminnn:nazar::emir_bebek:rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş nasıl kışın yazı varsa bizimde öyle zamnımız vardır rabbim hakkımızda ne verirse hayırlısını versin inş :40: abovv telden yazdığım için göndermiyor diye bastım ha bastım :26::86::86:

Son düzenleme:

Aminnn canım aminnn:nazar::emir_bebek:rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş nasıl kışın yazı varsa bizimde öyle zamnımız vardır rabbim hakkımızda ne verirse hayırlısını versin inş :40:

Aminnn canım aminnn:nazar::emir_bebek:rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş nasıl kışın yazı varsa bizimde öyle zamnımız vardır rabbim hakkımızda ne verirse hayırlısını versin inş :40:

merhaba kızlar..
bugun test tekrarı yaptık 414 cıktı elhamdülillahhh..
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah..
kimsenin kucağı evlatsız kalmasınn

gözün aydın canım inan çok sevindim en azından birimiz daha anne olacak ve kucağı dolacak darısı başımıza

Hayırlı akşamlar herkese...
Bugün benim test günümdü...
5. gün embriyosu...
Ama sonucum maalesef negatif...
9. günde idrarda bakmıştım negatifti belki yanılırım dedim ama doğruymuş, hayırlısı diyelim artık.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar herkese...
Bugün benim test günümdü...
5. gün embriyosu...
Ama sonucum maalesef negatif...
9. günde idrarda bakmıştım negatifti belki yanılırım dedim ama doğruymuş, hayırlısı diyelim artık.

Canim gecmis olsun . Benimde 5.gün embriosu ve testim yarin ama kirmizi lekede geldi kahverengiden sonra.bence yine olmadi.bu ikinci tüp microsu

Back