cancağızlarım bayrama hazırım herşey bitti ama bende bittim...
son iki güne sıkıştı herşey acil şehir dışına çıkınca temizliğim yarım kalmıştı çok şükür bitti gitti...
sizler neler yaptınız merak ediyorum
Ah canım eline sağlık. İkramlarını hazrılamışsındır sen şimdi? Neler yaptın?
Biz de eşimle temizlik yaptık. Ağır kısmını o yaptı. Sonra ben de mercimekli börek ve susamlı tatlı simit yaptım. Yarın da şam tatlısı yapacağım Antakya usulu. Eşim de kurbanımızı kesmeye gidecek. Bugün sürekli hareket halindeydim inşallah bir şey olmaz. Transferden sonra 4. günüm. Hiç bir belirtim yok.
Iyi aksamlar. Ben yeni üye oldum hep takip ediyordum. Benim pazartesi transfer edildi 2 blastosist. Transfer günü dahi persembe gününe kadar cok kasiklarim agridi sancim dahi vardi ve adet gorecegim sandim fakat cok erkendi...
belirti için daha beklemen lazım canım acele etme...
ikramlıklar hazır eveeetttt
2 tepsi baklava açtım bir tencerede yaprak sardım yeter daha neler dimi
yarında etle uğraşırız klasik durumlar yani...
Hoşgeldin canım. Yani 5. gün transferinin 7. günündesin. Neden cumaya kadar bekliyorlar ki daha erken baktırsan da çıkar. Yarın öbür gün adet tarihin zaten. Artık baktırman lazım. Tutunmasının eşinle hiç alakası yok canım. Ayrıca bir zararı olmaz, için rahat olsun. Crinone jelden akıntı oluyor. Ama yapışkan olması iyiye işaret. Bari idrar testi yapsaydın?
Kızlar bugün ben de dayanamadım ve gittim idrar testi aldım, transferimin 10.günüydü ( transfer gününü saymazsak 9) ve sonuç negatif...:26::26::26:
Az önce akinti arasinda az kirmizi vardi tutmadimi???
Kızlar bugün ben de dayanamadım ve gittim idrar testi aldım, transferimin 10.günüydü ( transfer gününü saymazsak 9) ve sonuç negatif...:26::26::26:
Maşallah çok hamaratsın canım yaHiç de üşemiyorsun , afiyet olsun şimdiden Benimkiler tembel işi oldu. Börek hazır yufkadan falan
slm günaydın kızlar
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğuKurban Bayramının yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle..Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.
İnş rabbimn izniyle hayırlı saglıklı sıhatli musmıtşu bir bayram gecirmemizi nasip etsin allhım hatrescim benimde idararımda çıkmamıştı negatifdi kanda çıkmıştı umudunu kaybet rabbim buyuktur hayırlısını versin inş bu bayram pek gidicek kimse yok görümcemn biri köye gitti diğeri var onunlada bugun görüşücez oda yanlız eşi yurtdışında iş içn elitiside bırakmz napacz baklım hayırlısı
Arkadaşlarrr kurban bayramınız kutlu olsun. Bu mübarek günleri boş geçirmeyelim, bol bol dua edelim, namazlarımızı kılalım. İnşallah Allh bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Eşim kurbanımızı kemseye gitti. Ben de etrafı son bir kez toplayacağım. Bir de tatlımı yapacağım.
Bu arada siz yapmıyorsunuz ama ben tüp bebekten önce her gün ateşimi ölçerdim. Böylece yumurtlama gününü ve adet günümü bulurdum. Ateşim düştüğü gün adet olurdum. Ateşi yüksek tutan progesteron, tüp bebekte de sürekli progesteron kullandığımız için ateşin düşmesini bekleyemeyiz ama her zaman öyle oluyor. Tıpkı progesteron kullanırken adet olmamız gibi ateş de düşüyor. Geçen dondurulmuş transferimde adet günüme yakın progesteron almama rağmen ateşim düşmüştü ve sonuç da negatifti. Dün ve bu sabah da ateşim çok düşük çıktı. Fakat adet günüme daha çok var. O nedenle bu tutunma düşüşü denen düşüş olabilirEğer yarından sonra yükselirse yeniden çok umutlanacağım. Düşük kalırsa da %90 bu da bitti.
İnşallah bana bayram hediyesi olur. Ve benim gibi sonuç bekleyen herkese
.
Arkadaşlarrr kurban bayramınız kutlu olsun. Bu mübarek günleri boş geçirmeyelim, bol bol dua edelim, namazlarımızı kılalım. İnşallah Allh bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Eşim kurbanımızı kemseye gitti. Ben de etrafı son bir kez toplayacağım. Bir de tatlımı yapacağım.
Bu arada siz yapmıyorsunuz ama ben tüp bebekten önce her gün ateşimi ölçerdim. Böylece yumurtlama gününü ve adet günümü bulurdum. Ateşim düştüğü gün adet olurdum. Ateşi yüksek tutan progesteron, tüp bebekte de sürekli progesteron kullandığımız için ateşin düşmesini bekleyemeyiz ama her zaman öyle oluyor. Tıpkı progesteron kullanırken adet olmamız gibi ateş de düşüyor. Geçen dondurulmuş transferimde adet günüme yakın progesteron almama rağmen ateşim düşmüştü ve sonuç da negatifti. Dün ve bu sabah da ateşim çok düşük çıktı. Fakat adet günüme daha çok var. O nedenle bu tutunma düşüşü denen düşüş olabilirEğer yarından sonra yükselirse yeniden çok umutlanacağım. Düşük kalırsa da %90 bu da bitti.
İnşallah bana bayram hediyesi olur. Ve benim gibi sonuç bekleyen herkese
Sanırım bugün yumurta toplamadan sonraki 12. günündesin. Adet gününe yakın olduğu için kan olması pek iyi işaret değil. Ama bildiğin adet bile olsan tutmuş olabilir. Bazı hamileler bir iki ay normal adet görüyorlar. Bazılarında kanama oluyor sık sık ama bebek sağlıklı bir şekilde büyüyor. Test gününe kadar hiç belli olmaz.
Canım transfer günü sayılmaz. Yani 9. gündesin. Kaçıncı gün transferiydi. Eğer 3 ise hala vaktin var. Bir de ben dondurulmuş transferimden sonra test negatif çıkınca kan vermeden ilaçları bırakmıştım. Hala düşünüyorum acaba hamilemiydim diye. Çünkü 10 gün daha adet olamamıştım. Bu sefer çatlatma iğnesinden sonra idrar testi yaptım çok çabuk negatife döndü. Halbuki hormonun atılması 9-10 günü buluyor. Muhtemelen testler hassas değil ondan oluyor. Eğer tutunduysa bile değerin eğer 50'in altında ise ölçmez. 12. günde de 50'nin altında olabilir.
Dün birkere geldi sifir kadar kucuk baska gelmedi ama sanirim adet kanamasi olacak cünkü ara ara yine kasiklarim agriyor. Evet 12 gün toplamadan sonra.bu gün kadar gelmedi ama bida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?