Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Canım haklısın pardon. Çatlatma iğnesi olarak yüksek orada B-HCG vurulmştu. Ovitrelle. Bu idrarda gebelik testinde bakılan hormon. Bu iğneden sonra test bir kaç gün pozitif olarak çıkıyor. Daha sonra yavaş yavaş hormon vucuttan atılıyor ve gebelik testi yeniden negatife dönüyor. Yani şu dakikadan sonra eğer bir daha test yaparsam ve o pozitif çıkarsa bu demek oluyor ki hamileyim :)
Kan testime 9 gün kaldı. Ama ben tabiki yakında idrarda bakmaya başlayacağım. Sabredemem çünkü 9 gün![]()
Arkadaşlar bugün ikinci gün embriyosunun transferinden sonra 3 gün . gece cinsel içerikli rüyalar gördüm kasılmalarım oldu uyandım malüm bu süreçte yaklaşık 1 ay eşle yakın olunamıyor. Sabah da gerinirken sol kasığımda ince bir sızı oldu ve tüm gün sürdü moralim bozuldu aşırı bir hareket yapmadım oysa bişey olmuşmudur acaba offff şimdide sağ kasığım inceden sızlıyor((
akşamı şerifleriniz hayırlı olsun efenim...
bayram baklavalarımıda açtım geldim yarın akşamda şerbetlerim ohh misss![]()
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım.Benim de testime 3 gün kaldı.
Bence bu kasılmaların, sızıların orada tutunma işareti olabilir, çünkü ben kızımda öyle olmuştum.
Senin de akşamın hayırlı olsun. Afiyetle yiyin baklavalarınızı![]()
Hatres inşallah öyledir :S
Hiç idrar testi yaptın mı ben dayanamam son güne kadar ya benim testim 23 ünde
hatırladım tatlımm çok zor zamnalr geçirmişsin hani bizden direk negatif alanlar üzülüyoruz ama daha da beteri senin yaşadıklarınkıslar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama çok oldu girmeyeli .egunal hatırlar diye tahmin ediyorum.ben 2012 ocak ayında ilk tüp bebek denenmemde hamile kalmıştım 22 haftalıkken ikizlerime erken doğum yapmıştım. sorasında pıhtılaşma testleri yapıldı temiz çıkmıştı, histeroskopi yapıldı 2. tüp bebeğe gideceğimiz ay ben hamile kalmıştım.malesef oda 13 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla sonlandı. hamile kalıp kalamayacağımdan emin olmadığım için 2 ay korunduk sonraki ay bırakmıştık tekrar hamile kaldım ama oda aynısı oldu. 12 haftalıkken kalbi durmuş ve geçen hafta oda kürtajla alındı.çok üzgünüm. insanlar 1 kere yaşayınca yıkılıyo ben aynı acıyı 3 defa yaşadım psikolojimi tahmin edersiniz.şimdi korkularım dahada fazla. acaba hamile kalabilirmiyim tekrar ve kalırsam aynı sonucumu alırım diye. zaten hemen düşünmüyoruz en az 6 ay bekleyeceğiz bu arada genetik test yaptıracağız.
canımmm dualarımız seninleeGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi dilekleriniz dualariniz için Allah razı olsun hepinizden..bBiz dün hastaneye yattik melis durunun kontrolü vardı satılık sınırda çıktı ve ışın tedavisi verdi dr. yavrumdan bir sürü kan aldılar gözüne gözlük takiyorlar istemiyor geldik geleli o agliyor ben agliyorum. Bu arada sevindirici sey Eylülümü emzirmeye aliyorlar dunden beri bu Allahin izniyle kisa surede evinde olacagi anlamina geliyor. Bizden haberler böyle biraz rahata ereyim gelicem inşallah
merabaaGünaydın canımcım günümüz güzel geçsin inş allh kolylık vrsin sen üstesinden gelirsin evelallah![]()
günaydın kızlar![]()
iyi bayramlar sana da şekerimm...görşmek üzerekızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız
bilemedim şimdi tutunma kasılmasıdır inşaalahArkadaşlar bugün ikinci gün embriyosunun transferinden sonra 3 gün . gece cinsel içerikli rüyalar gördüm kasılmalarım oldu uyandım malüm bu süreçte yaklaşık 1 ay eşle yakın olunamıyor. Sabah da gerinirken sol kasığımda ince bir sızı oldu ve tüm gün sürdü moralim bozuldu aşırı bir hareket yapmadım oysa bişey olmuşmudur acaba offff şimdide sağ kasığım inceden sızlıyor((
akşamı şerifleriniz hayırlı olsun efenim...
bayram baklavalarımıda açtım geldim yarın akşamda şerbetlerim ohh misss![]()
kızlar bugün alış veriş merkezindeydim sanki herkes gözüme sokar gibi bebeklerini kapan gelmiş her yer hamile kaynıyo hele biri vardı bebeği daha bebek arabasında karnıda burnunda bu insanlar nasıl beceriyo anlamıyom yaaa bende bugün yine kırmızıları gördüm üstüne bide böyle manzaralarla karşılaşınca doya doya ağladım dokunsalar şimdide ağlarım oysa çok umtluydum bu ay birazda gecikince heveslenmiştim iyice ama olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok![]()
canlarrrr can arkadaşlarımm
yarın arefe günü herkes kendı nıyetıne nıyet edıp ***1,000 ıhlas*** okusun çok sevap bu sevaptan mahrum kalmayın bılen bılmeyene söylesın duyan duymayana duydursun hep beraber okuyalım bu sevaba naıl olalım ınşallah. Gece 12 den ıtıbaren başlayabilirmişiz
rabimden duamız belli içimizdeki sıkıntıyı alıp kucağımıza evlatlarımız göndersin hayırlısıyla inşaallah
sevgili kızlar,
hepinize iyi bayramlar. dertten kederden uzak mutluluk umut, sevgi dolu güzel bir bayram olsun hepimize.
hayırlı sağlıklı çocuklarımızı rabbim bize nasip etsin...
sevgileeerr...
Hatres inşallah öyledir :S
Hiç idrar testi yaptın mı ben dayanamam son güne kadar ya benim testim 23 ünde
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım.Benim de testime 3 gün kaldı.
kızlar bugün alış veriş merkezindeydim sanki herkes gözüme sokar gibi bebeklerini kapan gelmiş her yer hamile kaynıyo hele biri vardı bebeği daha bebek arabasında karnıda burnunda bu insanlar nasıl beceriyo anlamıyom yaaa bende bugün yine kırmızıları gördüm üstüne bide böyle manzaralarla karşılaşınca doya doya ağladım dokunsalar şimdide ağlarım oysa çok umtluydum bu ay birazda gecikince heveslenmiştim iyice ama olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok![]()