bu arada test gününü bekleyen JULİETTA arkadaşımız az önce kan verdi ve test sonucunu 2 saat içinde alacak..
Allahın izniyle çifte bayram yapcaz sayesinde...
gelişmeleri bildirecem
Bayramınız mübarek olsun cancağızlarım
Bebeksiz geçirdiğimiz son bayram olması dileğiyle...
Hepinizi çooooook seviyorum....
kanama olsada gebelik oluşabiliyor yani kan demek illaki negatif demek değil...
testi ne zaman yaptıracaksın bilmiyorum ama istersen en kısa zamanda bir baktır belki riskli bir gebeliktir progestan takviyesi yapılması gerekebilir...
Test cuma günü. Crinone ve progynova kullaniyorum
hemen yazıp kaçıyorum kurban beni bekliyooo...
JULİETTA hamileeeeeeeeçok mutluyum çok gelince kutlama yapcam burda bekleyin beni
hemen yazıp kaçıyorum kurban beni bekliyooo...
JULİETTA hamileeeeeeeeçok mutluyum çok gelince kutlama yapcam burda bekleyin beni
seninde bayramın mübarek olsun canım bende seni çok seviyorum
dualarına amin diyorum canım
herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin
Test cuma günü. Crinone ve progynova kullaniyorum
Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!
oleeeeeeeeeeey süper bi haber bu bi arkadaşımız daha anne olacak darısı başımıza
jülicim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım menim
Herkese mutlu bayramlar diliyorum. İnşallah bir dahaki bayrama yavrularınız kucağınızda ya da karnınızda girersiniz.. Su an hastanedeyim kuzumu emzirmek için bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin. . Julietta birtanem sağlıkla kucağına al inşallah. .
Kızlar hepinize hayırlı bayramlar
Julietta hayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin
ayyy test yaptırdı yazmışsın onu okuyunca içmden hamile haberi alcaz kesin dedim rabbime çok şükür dualrımız yerini buluyor çifte bayram yaşıyoz saglıklı sıhatli doğsun inş melegi drısı hepimize olsun ben kayracım seninde bayramın kutlu mutlu olsun inş bebişlerin iyi olsun hep
Amin canım seninde mübarek olsun bayramın biz böyle bi sen bi ben akşama kadar birbirimizi kutlayalım
kullandıklarının dozunu artırabiliyor doktorlar...
tabii bhcg bakılmadan bişey yapılmıyor...
inşallah cuma günü senden de güzel haberler alırız..
bu arada test gününe daha var ve az da olsa lekelenme yaşıyorsan bu gebelikten olma ihtimali büyük
seninde bayramın mübarek olsun canım..
Tesekkür ederim canim yaaa bi teselli oldu bana insallah öyledir ve öyle olur insallah. Bu sefer bayagi ümitliydim insallah tutar.aslinda adet olacak gibi asiri karnimda agrimiyor ne bilim hayirlisi insallah. Bi an geldi ve bida gelmedi korktum bi anda. Annemde kizim korkma bi damla kadar seyden birsey olmaz sen suan bayagi dinlenmen ve yatman gerekir diyo
darısı bizlere olsun canım bende gebe olduğunu düşünüyordum hep belirtileri gebelik gibiydi zaten çok şükür yanılmadım
Arkadaslar yine leke geldiiii ve daha cok bu sefer. Sanirim tutmadi
Crinone jel kullanıyor musn canım? ona rağmen mi geliyor leke?
Evet kullaniyorum aksamlari 1tane. Karnimda arada agriyor sanirim adetim gelecek. 2asilama ve 2 . tüp bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?