• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu arada test gününü bekleyen JULİETTA arkadaşımız az önce kan verdi ve test sonucunu 2 saat içinde alacak..
Allahın izniyle çifte bayram yapcaz sayesinde...
gelişmeleri bildirecem:16:

inşallah sonucu pozitif olur çifte bayram yaparız

herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin

Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

hemen yazıp kaçıyorum kurban beni bekliyooo...
JULİETTA hamileeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52: çok mutluyum çok gelince kutlama yapcam burda bekleyin beni:1:

JULİETTA hamileeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52: çok mutluyum çok gelince kutlama yapcam burda bekleyin beni:1:

oleeeeeeeeeeey süper bi haber bu bi arkadaşımız daha anne olacak darısı başımıza

jülicim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım menim

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Herkese mutlu bayramlar diliyorum. İnşallah bir dahaki bayrama yavrularınız kucağınızda ya da karnınızda girersiniz.. Su an hastanedeyim kuzumu emzirmek için bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin. . Julietta birtanem sağlıkla kucağına al inşallah. .

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar:3::3::3::3:
Julietta hayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:52:ayyy test yaptırdı yazmışsın onu okuyunca içmden hamile haberi alcaz kesin dedim :49:rabbime çok şükür :nazar::emir_bebek:dualrımız yerini buluyor çifte bayram yaşıyoz saglıklı sıhatli doğsun inş melegi:52:drısı hepimize olsun ben kayracım seninde bayramın kutlu mutlu olsun inş bebişlerin iyi olsun hep:29::16:

seninde bayramın mübarek olsun canım bende seni çok seviyorum

dualarına amin diyorum canım

:48::48::48::48::48::48::48:

herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin

Amin canım seninde mübarek olsun bayramın biz böyle bi sen bi ben akşama kadar birbirimizi kutlayalım:1:

Test cuma günü. Crinone ve progynova kullaniyorum

kullandıklarının dozunu artırabiliyor doktorlar...
tabii bhcg bakılmadan bişey yapılmıyor...
inşallah cuma günü senden de güzel haberler alırız..
bu arada test gününe daha var ve az da olsa lekelenme yaşıyorsan bu gebelikten olma ihtimali büyük :46::46::46::46:

Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

seninde bayramın mübarek olsun canım..

oleeeeeeeeeeey süper bi haber bu bi arkadaşımız daha anne olacak darısı başımıza

jülicim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım menim

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

valla çok mutluyum sara cidden bu habere ihtiyacım varmış telefonda ağlaştık hatta kapat ben azcık daha ağlayım dedim konuşacak durumda değildim çok sevindim çok...değeride maşallah 194 ikiz minnaklar geliyor:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Herkese mutlu bayramlar diliyorum. İnşallah bir dahaki bayrama yavrularınız kucağınızda ya da karnınızda girersiniz.. Su an hastanedeyim kuzumu emzirmek için bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin. . Julietta birtanem sağlıkla kucağına al inşallah. .

canıımmmmm benim seninde bayramın mübarek olsun hastanede de olsanız kuzuların artık seninle evinize döneceğiz günler çok yakın bugünlerde unutulur gider tedavi zamanlarında neler çektiğini unuttun bile bak şimdi kızlarınla meşgul oluyorsun Rabbime binlerce şükür..

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar:3::3::3::3:
Julietta hayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyi bayramlar canım...

:52:ayyy test yaptırdı yazmışsın onu okuyunca içmden hamile haberi alcaz kesin dedim :49:rabbime çok şükür :nazar::emir_bebek:dualrımız yerini buluyor çifte bayram yaşıyoz saglıklı sıhatli doğsun inş melegi:52:drısı hepimize olsun ben kayracım seninde bayramın kutlu mutlu olsun inş bebişlerin iyi olsun hep:29::16:

darısı bizlere olsun canım bende gebe olduğunu düşünüyordum hep belirtileri gebelik gibiydi zaten çok şükür yanılmadım:16:

:48::48::48::48::48::48::48:

Amin canım seninde mübarek olsun bayramın biz böyle bi sen bi ben akşama kadar birbirimizi kutlayalım:1:

kullandıklarının dozunu artırabiliyor doktorlar...
tabii bhcg bakılmadan bişey yapılmıyor...
inşallah cuma günü senden de güzel haberler alırız..
bu arada test gününe daha var ve az da olsa lekelenme yaşıyorsan bu gebelikten olma ihtimali büyük :46::46::46::46:

seninde bayramın mübarek olsun canım..

Tesekkür ederim canim yaaa bi teselli oldu bana insallah öyledir ve öyle olur insallah. Bu sefer bayagi ümitliydim insallah tutar.aslinda adet olacak gibi asiri karnimda agrimiyor ne bilim hayirlisi insallah. Bi an geldi ve bida gelmedi korktum bi anda. Annemde kizim korkma bi damla kadar seyden birsey olmaz sen suan bayagi dinlenmen ve yatman gerekir diyo

Bugun transferimin 19. Gunu kizlar ve kesemi gordum cok sukur darisi bu yolda emek veren herkesin başına insallah kalp atisini da en yakin zamanda duyarim:-)

darısı bizlere olsun canım bende gebe olduğunu düşünüyordum hep belirtileri gebelik gibiydi zaten çok şükür yanılmadım:16:

:nazar::emir_bebek:amin canımcım amin rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize kızlar bayramlarınız nasıl geçiyor bakim:16:güzrl geçiyordur umarım

Back