he valla çok hamaratım
sen gebesin şekerim öyle ciddi hazırlıklara girişemezsin kır dizini otur bakiimmm
canım iyi bayramlar sanada...
benim kocişte kurbana gitti bende annemle takılıyorum öyle...
inşallah son bebeksiz bayramımızdır sen belkide bebeklisin inşallahhhhhhhhh
kesin kaçan kurbanlarınızı yakalamak için peşine düştünüz dimi akşama haberlerde koşarken görürüm sizi
Arkadaslar yine leke geldiiii ve daha cok bu sefer. Sanirim tutmadi
Arkadaslar yine leke geldiiii ve daha cok bu sefer. Sanirim tutmadi
JULİETTAAAAAHamişsin demek!!! Ne kadar sevindim anlatamam. Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Bayram hediyeni aldın. Darısı başımıza inşallah!
Aksi ispatlanana kadar hamile sayılırım di mi
İnşallah bol bol bebekli çoluklu çocuklu bayramlar diliyorum!
Sizin de kurbanınızı Allah kabul etsin. Biz mangalımızı da yaptık çay sefasına geçtik.
Çok güzel buna
Canım bence sen bir yarın acilden kan ver. Eğer hamile isen kanama için bir şeyler yaparlar. 13. günde çıkar.
selam kızlar transfer süresince gelemedim yanınıza bilgisayarı yasaklamıştım..
çok ağrılı sancılı akıntılı belirtili bir 9 gun gecirdim..
elhamdülillah hamile oldugumu bugun öğrendimm..degerim 194 cıktı cok şükür bin şükür..
güldenim sağolsun demış sizlere..
Rabbim hepinize nasib etsin.perşembe guunu tekrar testim var insallah ikiye katlanır degerim.
sizleri seviyorum..
şğneye gecsen cnm bazı durumlarda jel yetersiz kalabiliyr
Ignede mi oluyor bilmiyorum ki. Ilkde de adetim erken gelmisti. Ama daha buna adet diyemiyorum leke leke geliyo karnim agriyo ama sakir sakir akmiyor.ama bence gelecek. Ben almanyada yasiyorum.almanyada yaptiriyorum
Hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim inanki bizlerde hamile kaliriz insallah. Lekelenmem var ama insallah tutar yinede. Cuma test Günüm
Transfer saymazsam bugün 8.gün. cikarmi ki??
sagol cnm darısı basına olsun.
belli olmaz bekle bakalım yerleşiyordur belki içini ferah tut
5. gun embiriyosu ise kanda cıkar cnm idrarda cıkmayabilir
Evet 5.gün embriosu blastosist transferi. Yarin transfer saymazsam 9.gün oluyo
o zaman cıkar bnm 9. gunum bugundu
selam kızlar transfer süresince gelemedim yanınıza bilgisayarı yasaklamıştım..
çok ağrılı sancılı akıntılı belirtili bir 9 gun gecirdim..
elhamdülillah hamile oldugumu bugun öğrendimm..degerim 194 cıktı cok şükür bin şükür..
güldenim sağolsun demış sizlere..
Rabbim hepinize nasib etsin.perşembe guunu tekrar testim var insallah ikiye katlanır degerim.
sizleri seviyorum..
9 ay sen ne durumdasım canımmm
geldim ama geç kaldım halbuki erkenden gelcektim bu akşam ama aksilikler oldu işte
bulaşık makinem su sızdırdı halının yarısını yıkanmış resmen heryer ıslak suyu koridora giderken son anda yakalamasam koridorun halısıda gidecektihalı balkonda ama bulaşık makinesi çalışmıyo hemde bayramda hemde bulaşık bolken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?