Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ne güzel umutsuzken umutlanmak, rabbim devamını getirsin inşallah.

Canım namazını kılabilirsin, kanın çok da gelse namaz kılmana engel değil çünkü bu adet kanaması değil özür kanıdır. Böyle durumlarda namaz terkedilmez.

Gerçekten öyle tatlım sinir dayanmıyor annem tabi anlayışlı davranıyor halimi görüyor sabaha kadar geziyorum evde ağlıyorum artık ama kötü davranıyorum gibi geliyor
ayy noldu kuzum sanaaa bebişlerin ağırlığı uykusuzluk ve nefes alamaman sen de sinir mi yaptı..inşaallah doğumla berbaer biter bu dertlerinn meleklerinin güzel yüzleri ne sinir bırakır ne de ağlama nöbetleri..annen de anane olmanın mutluluğuyla unutur bu günleri inşaallah

ayy benimm bayaa lekelenmem olmuştu hafiif hafiif kanamaya dönmüştü..sancım da olduğu için genelde yatıyordumm...demek özür oluyor namaz kılınabiliyor..o zmana da her namaz için abdest tazelemek lazım diye biliyorumm...

bende öyle yaptım canım...

Hadi canım inşallah döllenir! Allah yardımcınız olsun

mehtoşş kaçdır denk gelemiyoruz topilkte nerelerdesin canımm özledim senii

mehtoşş kaçdır denk gelemiyoruz topilkte nerelerdesin canımm özledim senii

Selam tatlımm yine gezmelerdeydim akşama dogru eşimle alışverişe gittik,yemek yiyip ordan çıktık beni annmelere bırktı eşim 1 saat kdar kızkrdeşim ve gelinzi birz sohbet muhbbet derken yeni eve girdim canım bende seni özledim şekerrr birz adet olmdıgım için stresliyim haliyle salı günü olmssm dr gidicem stres beni sokaklar düşürdü canım yarında kızkrdeşime gidicem güngören'e salı ehliyet iin evrklarımı hllediecem hastane işimi ve dişim içinde rööntgen çekinecem canım tel taktırmyı düşünüyorum ölçü lındı filmiden sonra diş dr oturup konuscaz İNŞALLH böyle şekerim işteee

ooo senin programın maşallah bayaa yoğunmuşş..ben de bugün mecidiyeköye düğüne gittim 1 saat falan uğradım yolum uzun diye çıkşta yemek yedik birer frappe içip eve döndük...kızkardeşimi görmeyeli 1 ay oldu özledimm haftaya kv gelince karşııya geçicez..hoşgeldin demeyee eltimlee yaramaz oğlu da gelecekmiş...bayramdan sonra da döneceklermiş geri şırnağa...
o zmana kızkardeşimi de görürüm özledimm..bazı sorunları varmış onun da kv siyleee..zaten sima olarak bana çok benzer..bahtı da gülmedi kv den yanaa
ehliyet alıyosun demek ben de mi alsam acaba kurallar değişti..ben hala alıcamm...yaşlandım ayol..tedavi tüp bebe yollarındaa kuruttu iliğimizi kemiğimiizii

Ayy inşallah birtanem ♥

günaydın kızlar herkesin yüzünün güldüğü bi hafta olsun

bugün yeter ve hatres arkadaşımızın opuları var dualarımız onlarla olsun Allah yar ve yardımcıları olsun bu tedavide yüzleri gülsün inşallah

Bir hafta daha bitti hayırlısıyla doğuma iyice yaklaştık artık umarım herşey yolunda gider.Allah hepimize yardım etsin.

Günaydın arkadaşlar herkese bol müjdeli güzel bir hafta diliyorum.

Ohhh uyuyun bakalım karpuzda yata yata büyür:) ben hiiç uyumadım gece 4 kez wc kalktım sarhoş gibide işe geldim ne güzel dimi.

Günaydın Papatya sultaan çok güzel bir güne uyanmış olalım bugün hamile haberleri gelecek inşaallah

Akadaşlar merhaba,
Aranıza yeni geldim.
Ne kadar güzel paylaşımlar insan kendini yanlız hissetmiyor.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aktif değildim.
Ama özellikle tüp bebek gibi hassas bir tedavi içinde insan paylaşımda bulunup rahatlamak istiyor.
Tüp bebek tedavimin 3. günündeyim .

İyiki varsınız

Günaydın canımmm Sara Sultanımm Rabbim bol ve kaliteli yumoşalrın toplandığı bir opu nasip etsin her ikisine de inşaallah
Amin canım Allah tedavideki arkadaşlarımıza, hamişlere ve diğer tüüm arkadaşlara yardım etsin.
amiiinnn amiinnn
hoşgeldin canımmmhangi aşmadasın canımm iğnelerinin 3. günü mü transferinin 3. günüde miisn Rabbim bebeişlerinin artık geldim anne diyeceği taedavi olmasını nasip etsin inşaallah

canlar hepimiz için hayırlı hafta olsun inşallah..
sonuç bekleyenler benim gibi bekleyenler opu olanlar doğum yapacaklar hepimiz için.hayırlı sonuçlar olsun.inşallah..

Günaydın kızlar nasılsınız nafişim nasıl gidiyo yeter arkadaşımızdan haber varmı havadisleri verin bakalım merak ediyorum

hoşbulduk ikramaya :) öncelikle amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :)

iğnelerimin 3. günündeyim
letu diye bir ilaç var sabah akşam içtiğim birde 150 ml fostimon ile 150 ml Menoral olmak üzere iki iğnem var.

kızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt kütttt çoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo

tüp bebeğe başlayan bütün arkadaşa şunu tavsiye ediyorum inancınızı asla yitirmeyin ve sürekli olumlu düşünüp acabaları aklınızdan çıkarınn... hep söyle deyin rabbim bana nasip edecek deyinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…