hoşbulduk ikramaya :) öncelikle amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :)
iğnelerimin 3. günündeyim
letu diye bir ilaç var sabah akşam içtiğim birde 150 ml fostimon ile 150 ml Menoral olmak üzere iki iğnem var.
Selam kızlar ben hastanede kuzularımı görmek ve onları kucağımıza alacağımız günü öğrenmek için beklemedeyiz.. Doktorumuzun ameliyatı uzun sürmüş bizim randevular da aksamış doğal olarak :18:
Günaydın kızlar nasılsınız nafişim nasıl gidiyo yeter arkadaşımızdan haber varmı havadisleri verin bakalım merak ediyorum
amincanlar hepimiz için hayırlı hafta olsun inşallah..
sonuç bekleyenler benim gibi bekleyenler opu olanlar doğum yapacaklar hepimiz için.hayırlı sonuçlar olsun.inşallah..
Günaydın Derinciimm henüz haber gelmedi biz de merakla bekliyoruz bugün kapıları silecektim geldim topiğin kapılarında tırnak:18: kemiriyorumm:18::18::18:Günaydın kızlar nasılsınız nafişim nasıl gidiyo yeter arkadaşımızdan haber varmı havadisleri verin bakalım merak ediyorum
iğnlerin 3. gnü demek..bana değişik geldi iğnelerin .....sana kaliteli yumoş olsun inşaallah canım sağlıkla devam etsin sürecinnhoşbulduk ikramaya :) öncelikle amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :)
iğnelerimin 3. günündeyim
letu diye bir ilaç var sabah akşam içtiğim birde 150 ml fostimon ile 150 ml Menoral olmak üzere iki iğnem var.
maaşallah Rabbim umutlarını da yumoşun giib dolu çıkarsın...o tek yumin evlat olsun inşallah kucağındaa canım benimmkızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt küttttçoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo
tüp bebeğe başlayan bütün arkadaşa şunu tavsiye ediyorum inancınızı asla yitirmeyin ve sürekli olumlu düşünüp acabaları aklınızdan çıkarınn... hep söyle deyin rabbim bana nasip edecek deyinn
canımmmmmSelam kızlar ben hastanede kuzularımı görmek ve onları kucağımıza alacağımız günü öğrenmek için beklemedeyiz.. Doktorumuzun ameliyatı uzun sürmüş bizim randevular da aksamış doğal olarak :18:
Akadaşlar merhaba,
Aranıza yeni geldim.
Ne kadar güzel paylaşımlar insan kendini yanlız hissetmiyor.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aktif değildim.
Ama özellikle tüp bebek gibi hassas bir tedavi içinde insan paylaşımda bulunup rahatlamak istiyor.
Tüp bebek tedavimin 3. günündeyim .
İyiki varsınız
kızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt küttttçoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo
tüp bebeğe başlayan bütün arkadaşa şunu tavsiye ediyorum inancınızı asla yitirmeyin ve sürekli olumlu düşünüp acabaları aklınızdan çıkarınn... hep söyle deyin rabbim bana nasip edecek deyinn
aminNfy Sultanımm pembe kürklü konken arkadaşımm benim nasıl hiisediyorsun bebişim
Günaydın Derinciimm henüz haber gelmedi biz de merakla bekliyoruz bugün kapıları silecektim geldim topiğin kapılarında tırnak:18: kemiriyorumm:18::18::18:
iğnlerin 3. gnü demek..bana değişik geldi iğnelerin .....sana kaliteli yumoş olsun inşaallah canım sağlıkla devam etsin sürecinn
maaşallah Rabbim umutlarını da yumoşun giib dolu çıkarsın...o tek yumin evlat olsun inşallah kucağındaa canım benimm
canımmmmmdoktordamıısnız siz şimdi aacaba ne dicek ne zamana olas-cakmış doğum çok merak ediyorumm bayramın ilk 3 günü olmasın lütfeen:18: karşıda olacam kv de yaaaa :18::18::18:
Günaydın arkadaşlar. Çok şükür baş ağrılarım geçti. Uyku halim ise devam ediyor. Göüzümü açık tutmakta zorlanıyorum :)
Doktor dozu 225'ten 300'e çıkardı. Yumurta sayımı ile bilmiyorum sanırım 9-10 tane maksimum.
Hoşgelsin canım. Hayırlı olsun. Benim de 5. günüm. Nerede tedaviye başladın? Sorun neydi?
Canımmm ne kadar sevindim anlatamam!Çok merak ediyordum. İnşallah tutunacak da.
Nafişim ağlamak yok herşey güzel olcakbizde iyiyiz oğluşumla babamızı kandırdık akşama bizi alışveriş merkezine götürcek yemeğide orda yicez bugün yemek yapmaktan yırttık dünde babamlara gittik 5 kat merdiven çıkıyorum orda diye orayada zor götürdü sen yolda doğurcaksın diyo bana bende bişeyi kırk kere söylersen olurmuş söyleme diyorum ama evdede çok sıkılıyorum
İkramaya kız boşver işi gücü bize takıl hayatını yaşa
9ay canım hadi hayırlısı yumurta sayın gayet iyi ben 1 taneyle hamile kaldım uyku halinde normal canım ilaçlar yapıyo
kızlaarr sonucu bekliyorummm offf yaaa:18:
Nafiş...
Ağlama kuzum niye ağlıyorsun yalnızca biraz sabır nolur sabır hep aynı yollardan geçtik bol bol dua et, gez toz kafanı dağıt olurmu tatlım.
cancağızlarım acele geldim gidiyorum...
hepiniz iyisinizdir inşallah...
paşam daha iyi artık okuluna gönderdik bugün...
aminNfy Sultanımm pembe kürklü konken arkadaşımm benim nasıl hiisediyorsun bebişim
Günaydın Derinciimm henüz haber gelmedi biz de merakla bekliyoruz bugün kapıları silecektim geldim topiğin kapılarında tırnak:18: kemiriyorumm:18::18::18:
iğnlerin 3. gnü demek..bana değişik geldi iğnelerin .....sana kaliteli yumoş olsun inşaallah canım sağlıkla devam etsin sürecinn
maaşallah Rabbim umutlarını da yumoşun giib dolu çıkarsın...o tek yumin evlat olsun inşallah kucağındaa canım benimm
canımmmmmdoktordamıısnız siz şimdi aacaba ne dicek ne zamana olas-cakmış doğum çok merak ediyorumm bayramın ilk 3 günü olmasın lütfeen:18: karşıda olacam kv de yaaaa :18::18::18:
Slm kızlara güzel bir hafta olsun hepimiz için hayırlısyla İNŞ Sultan arkadaşımızın test günüymüş umarım pozitif haberini alırız herkes bişeyleri bekliyor sabırla sabrın sonu selamet olsun rabbim izniyle bnde adetimi BEKLİYOMyine geçti bi hafta daha OLMZSA doktor yolu düz gider artık
inşallah dediğin gibi herşey güzel olacak canım inanıyorum bilirsin hep olumlu dusunurdum ama bugün bi tuhafıma birazdan eşimden burda.olacak bu halimi görünce kızar zaten(
ohh canım sevindim senin adına da gez dolaş oğlun kocisin ama dikkat et:)
Ayy kendi dr.uma muayene olamadım normal doğuma girmiş bize de başka dr baktı herşey yolunda dedi 1 hafta sonra kontrol var yine tabi tarih falan alamadık da zaten bayramı bulmaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?