Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşbulduk ikramaya :) öncelikle amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :)

iğnelerimin 3. günündeyim
letu diye bir ilaç var sabah akşam içtiğim birde 150 ml fostimon ile 150 ml Menoral olmak üzere iki iğnem var.

Tedavin hayırlı olsun canım sonu bebişli olsun inşallah

Selam kızlar ben hastanede kuzularımı görmek ve onları kucağımıza alacağımız günü öğrenmek için beklemedeyiz.. Doktorumuzun ameliyatı uzun sürmüş bizim randevular da aksamış doğal olarak :18:

Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön bende yarın gidicem bakalım benimkinin günü belli de doktor erken gelmemesi için uğraşıyo

Günaydın kızlar nasılsınız nafişim nasıl gidiyo yeter arkadaşımızdan haber varmı havadisleri verin bakalım merak ediyorum

derincim ben.iyiym çok şükür biraz gribimde geçti az önce dusumuda aldım hafif sancilarim var öyle canım..bekliyorum ışte zaman geçsin diye:))
sen nasılsın

canlar hepimiz için hayırlı hafta olsun inşallah..
sonuç bekleyenler benim gibi bekleyenler opu olanlar doğum yapacaklar hepimiz için.hayırlı sonuçlar olsun.inşallah..
amin Nfy Sultanımm pembe kürklü konken arkadaşımm benim nasıl hiisediyorsun bebişim
Günaydın kızlar nasılsınız nafişim nasıl gidiyo yeter arkadaşımızdan haber varmı havadisleri verin bakalım merak ediyorum
Günaydın Derinciimm henüz haber gelmedi biz de merakla bekliyoruz bugün kapıları silecektim geldim topiğin kapılarında tırnak:18: kemiriyorumm:18::18::18:
hoşbulduk ikramaya :) öncelikle amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :)

iğnelerimin 3. günündeyim
letu diye bir ilaç var sabah akşam içtiğim birde 150 ml fostimon ile 150 ml Menoral olmak üzere iki iğnem var.
iğnlerin 3. gnü demek..bana değişik geldi iğnelerin .....sana kaliteli yumoş olsun inşaallah canım sağlıkla devam etsin sürecinn
maaşallah Rabbim umutlarını da yumoşun giib dolu çıkarsın...o tek yumin evlat olsun inşallah kucağındaa canım benimm
canımmmmm doktordamıısnız siz şimdi aacaba ne dicek ne zamana olas-cakmış doğum çok merak ediyorumm bayramın ilk 3 günü olmasın lütfeen:18: karşıda olacam kv de yaaaa:18::18::18:

Günaydın arkadaşlar. Çok şükür baş ağrılarım geçti. Uyku halim ise devam ediyor. Göüzümü açık tutmakta zorlanıyorum :)

Doktor dozu 225'ten 300'e çıkardı. Yumurta sayımı ile bilmiyorum sanırım 9-10 tane maksimum.

Hoşgelsin canım. Hayırlı olsun. Benim de 5. günüm. Nerede tedaviye başladın? Sorun neydi?

Canımmm ne kadar sevindim anlatamam! Çok merak ediyordum. İnşallah tutunacak da.

Son düzenleme:

az önceki aglama krizimi saymazsak iyiyim canım.. çok bunaldim sanki içim çok tuhaf daraliyorum (

Günaydın 9aycim başağrılarının geçmesine sevindimm ....maşallah ben 300 dozla başalyıp bitirmiştim tedavimi..10 yumim oldu trasnferde...seninde o kadar olur inşallah sağlıklı dolu kaliteli yumoşalrın büyüyor hadi bakalımm

Nafişim ağlamak yok herşey güzel olcak bizde iyiyiz oğluşumla babamızı kandırdık akşama bizi alışveriş merkezine götürcek yemeğide orda yicez bugün yemek yapmaktan yırttık dünde babamlara gittik 5 kat merdiven çıkıyorum orda diye orayada zor götürdü sen yolda doğurcaksın diyo bana bende bişeyi kırk kere söylersen olurmuş söyleme diyorum ama evdede çok sıkılıyorum
İkramaya kız boşver işi gücü bize takıl hayatını yaşa
9ay canım hadi hayırlısı yumurta sayın gayet iyi ben 1 taneyle hamile kaldım uyku halinde normal canım ilaçlar yapıyo

inşallah dediğin gibi herşey güzel olacak canım inanıyorum bilirsin hep olumlu dusunurdum ama bugün bi tuhafıma birazdan eşimden burda.olacak bu halimi görünce kızar zaten(
ohh canım sevindim senin adına da gez dolaş oğlun kocisin ama dikkat et:)

Nafiş...
Ağlama kuzum niye ağlıyorsun yalnızca biraz sabır nolur sabır hep aynı yollardan geçtik bol bol dua et, gez toz kafanı dağıt olurmu tatlım.

Nafiş...
Ağlama kuzum niye ağlıyorsun yalnızca biraz sabır nolur sabır hep aynı yollardan geçtik bol bol dua et, gez toz kafanı dağıt olurmu tatlım.

canım uzun süre ayakta kalmam yada evden dışarı çıkamıyorum bunaldim ağrılarım da var bugün içim çok daralıyor ama suan iyiym biraz daha ağladım ve acildim dua edin olurmu

cancağızlarım acele geldim gidiyorum...
hepiniz iyisinizdir inşallah...
paşam daha iyi artık okuluna gönderdik bugün...

Ayy kendi dr.uma muayene olamadım normal doğuma girmiş bize de başka dr baktı herşey yolunda dedi 1 hafta sonra kontrol var yine tabi tarih falan alamadık da zaten bayramı bulmaz gibi

Slm kızlara güzel bir hafta olsun hepimiz için hayırlısyla İNŞ Sultan arkadaşımızın test günüymüş umarım pozitif haberini alırız herkes bişeyleri bekliyor sabırla sabrın sonu selamet olsun rabbim izniyle bnde adetimi BEKLİYOM yine geçti bi hafta daha OLMZSA doktor yolu düz gider artık

teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun allah yardımcımız olsun inşallah

Olur öyle gel gitler canım hepimiz yaşadık ağrı olması iyi benimde bir gün çok ağrım olmuştu ogün tutunmuş meleğim seninkilerde 3 tane tabi ağrın olcak buna sevinmelisin ben kitap okumuştum çok iyi gelmişti kafamı dağıtmıştı eğer evde kitabın yoksa başka bir alternatif internette puzzle siteleri var ordan puzzle oynayabilşrsin buda seni oyalar canım

Ayy kendi dr.uma muayene olamadım normal doğuma girmiş bize de başka dr baktı herşey yolunda dedi 1 hafta sonra kontrol var yine tabi tarih falan alamadık da zaten bayramı bulmaz gibi

Kız aynı zamanda doğurcaz galiba hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…