Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar selam :)
Sultan ben siteye pek giremiyorum ama yarın senin dansözlerinle karşılıklı göbek atmak için gelicem insallah :)
Ve tabi sonra da nafisin dansözlerini bekliycem:)
Biz kuzumla çok iyiyiz, bebeğim yanimda mışıl mışıl uyuyor ben de biraz tv biraz kitap oyalaniyorum. Tek sorunumuz kuzumun gaz ikinmalari ve benim hapsurup öksürürken olan agrilarim. Bugün 14 günlük olduk şükür. Zaman hizli geciyor.

Sen ne yapıyon nasılsın hazırlan pazartesiye
canım ben grip oldum ama yinede şükür iyiym ..
inşallah p.tesi güzel sonuçlar alırsın canm ama ben malesef dandozleri cikartamicam fakat lap top bulursam hemen oynatirim merak etme:)

canım salı nasibse opum var inşallahhh..
birdahaki pzarada herşey yolunda giderse transferr
julicim sende hayırlısıyla alırsın bebisini gobusunede senide güzel haberlerini bekleriz:))

incirim 14günlük oldunuz demek ne güzel yaa:)
bebisini öp benim için..
bende 2gün oluyo bebelerimi aldım gobegime ama bugün grip oldum öğleden sonra birden keyfim kaçtı oksurukle hapsurup var ama burnum tıkalı umarım bişey olmaz(

allah analı babalı büyütsün canım engüzel duyguyu sen tatdın bizede tattırsın yarın degil pazartesi inşallah karşılıklı göbek atarız isimlerini ne verdin merak ettm

geçmiş olsun sanada canm dikkat et kendine geri sayım sanada başladı hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
senn canın saolsun tatlım kısmet olursa sevinirim hahaha

Son düzenleme:
inşallah Canım allah herkeze nasip etsin banada etsin zaten pzartesi dansözler olmazsa söylemeyecem sonucu ya bir agıt söyleyen olacak yada dansöz rezerve yapıldı
inşş halaylarla yıkacağız topiği
hadi hayırlısı olsun yetercimm göbüşünde can bulsunlar inşallahhhh

yetercim yumoslarina da sana da maşallah. Karnında can bulurlar inşallah :)

kızlar sağolun ya inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 816876

geçmiş olsun sanada canm dikkat et kendine geri sayım sanada başladı hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
senn canın saolsun tatlım kısmet olursa sevinirim hahaha

saol canım Allah razı olsun..
hadi bakalım sen.pozitif haberi getir ayarlamaya çalışacağım biseyler:))

Hoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
Bazılarınız tedavide bazılarınız test gününü bekliyor ve ben bir hafta olmayacam belki nete girebilirim bilmiyorum..
Bugün sanırım yumurtluyom birazdan yola çıkcam tamda zamanı yani
Ama kaçmaz adamı tenhada kıstırcam işimi görüp öyle yola çıkcam
Kimbilie belki bebeğimi alırda giderim dimi
Neyse hepinizi seviyorum topikimizi boş bırakmayın

kız ne fenasın sen yazık adama
CANIM SAĞLIKLA GİT GEL İNŞŞ PAŞARINI SEV KOKLA

Yaaa bende çok sıkılıyorum kızlarr hiç bir iş yapmıyorum herşeyi kendi yapıyo şimdide uyukluyo garibim
bu günler iyi günleri daha karnı burnundayken yapacağı işleri düşünsün bencee
test günümm:18::18::18::18::18::18:

saol canım Allah razı olsun..
inşallah çabuk atlatirim teyzem ihlamur filan yaptı onları.filan icecegim..
afiyetolsun canım iç de şifa olsun tez vakitte..:2::2::2:
inşallah Canım allah herkeze nasip etsin banada etsin zaten pzartesi dansözler olmazsa söylemeyecem sonucu ya bir agıt söyleyen olacak yada dansöz rezerve yapıldı
biri dansöz mü dedii..ne çok oldu dansözlerimii oynatmayalı inşaallah pazartesi oynatacam sizler içinnben den söz olsun şimdiden
Canım şeker seviyesi sınırda olanlarda gebelik şkeri çıkıyor ama sen zaten şeker hastası olduğun için çok daha fazla dikkat etmeliisn..tuzu ve şekeri azalt kan şekerini dengeleyen şeyler emeye çalışş illa canın tatlı çekiyorsa pekmez faln at açkarnına 1 kaşık ne bileyim iş arkadaşımm 2 bebesinde de şekeri yükseldi diyet le devam etti hamileliği...bebekler seniin depoladıklarını kullanıyor hamilelik boyunca sen yediklerinle kendi depolarını dolduruyorsun...o sebebple korkmaa zararlı şeylerden kaçın o nasılsa vitaminin alır...eskiler annelerimiz babaannelerimiz ne yiyecekler yokluk zamanlarında her gebelikte bir dişlerini kaybederlermiş...bebeleri eritirmiş kalsiyum alamadıkları için dişlerinden olurlarmış...o sebebple maden suyu süt yoğurt vs tüket içinde lazım olan kalsiyumu alırısn bu sayede
canım salı nasibse opum var inşallahhh..
birdahaki pzarada herşey yolunda giderse transferr
jülii bebekim heyecan son raddede değil mii ayy çok az kalmışş herşey yolunda gidecek inşaalah

hoş geldin taze anne..ne güzel yavrun yanında yatıyor artık...gazlı bebe demek biizm tüpbebebim başka türlüsü olamazdı...bu tüp bebeleri normalden daha gazlı doğuyorlar ..Rabbim uuzuun ömür ler versinn ailece çok mutlu sağlıklı yaşayın inş..maşallah

gule gule.git gel şekerim:))

biri dansöz mü dedii..ne çok oldu dansözlerimii oynatmayalı inşaallah pazartesi oynatacam sizler içinnben den söz olsun şimdiden

TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH OLURDA OYNATIRSIN CANIM

Son düzenleme:

güle güleeeee
Inşallah bebiş haberiyle gelirsin kıstıracan yaaaaa
özlicem seni valla

kıstır tabii bugünler için besliyoruz adamları...gerçi adamın da canına minnettir..ne de olsa bir hafta yoksun özlenmez mi senin gibi çıtır hatunn
hayırlı yolculuklar tekrar ümraniyeden geçerken el salla belkim görerim artıkın 5.katta ikamet ediyorumm
saol canım Allah razı olsun:))
hepimizden Allah razı olsun bacımm
TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH OLURDA OYNATIRSIN CANIM
inşaalah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…