Güle güle bitanem hayırlı yolculuklar olsun ins :)Hoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
Bazılarınız tedavide bazılarınız test gününü bekliyor ve ben bir hafta olmayacam belki nete girebilirim bilmiyorum..
Bugün sanırım yumurtluyom birazdan yola çıkcam tamda zamanı yani
Ama kaçmaz adamı tenhada kıstırcam işimi görüp öyle yola çıkcam
Kimbilie belki bebeğimi alırda giderim dimi
Neyse hepinizi seviyorum topikimizi boş bırakmayın
bayagı nazlı canm belki kıız olursa adını naz veririm hahahhaha
:
İNŞLLH cnımmm herşey gönlünce olurrrHyırlısıyl bebişlerine kavusursunn
bende geldim:)
1tanesine bile razıyım canm Rabbim bagıslar iinşallahhoşgeldin ne var ne yok karşılaşamadık ne zamandır ben de 2 mesaj yazıp çıkıyormm fazla kalıp muhabbet edemiyorumm
hoşgeldin 3 çocuklu hatunn
iyi geceler canm nasılsın iyimisinİyi geceler kızlar herkes nasıl? Güldencim iyi yolculuklar hayatım çok özletme kendini
İyi geceler kızlar herkes nasıl? Güldencim iyi yolculuklar hayatım çok özletme kendini
,iyi geceler canm simdidem iyi eglenceleriyi geceler hanım sultanım da gelmiş..nasılsın canım doğum çok yaklaştı heyecanlanıyom seni her görüşümdee
ben de yatiim artık sabah erken kalkacam karşıda düğün var halakızının ona gidecem arkrabaları görürüm bari özledimm yeğenlerimi falan
iyi geceler canm nasılsın iyimisin
iyi geceler canm nasılsın iyimisin
iyi geceler hanım sultanım da gelmiş..nasılsın canım doğum çok yaklaştı heyecanlanıyom seni her görüşümdee
ben de yatiim artık sabah erken kalkacam karşıda düğün var halakızının ona gidecem arkrabaları görürüm bari özledimm yeğenlerimi falan
Hoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
Bazılarınız tedavide bazılarınız test gününü bekliyor ve ben bir hafta olmayacam belki nete girebilirim bilmiyorum..
Bugün sanırım yumurtluyom birazdan yola çıkcam tamda zamanı yani
Ama kaçmaz adamı tenhada kıstırcam işimi görüp öyle yola çıkcam
Kimbilie belki bebeğimi alırda giderim dimi
Neyse hepinizi seviyorum topikimizi boş bırakmayın
Canım benim ama çok normal sinirlerinin bozuk olması. Hem çok zor bir süreçten geçtin hem de hamileliğin artık en ağır zamanlarındasın. Kendine bir de sinirlerim bozuk diye yüklenme. Anneler de çok anlayışlıdır. O da senin bu durumunu biliyor. Kırılmıyordur merak etme. Özür dilersen hemen unutur annelerNapim tatlım gün geçirmeye çalışıyorum ama zor oluyor. Uyuyamadığım için sinirlerim çok bozuk annemi de gereksiz yere kırıyorum. Çok üzülüyorum ama elimde değilHayırlısıyla zamanımız gelse onu bekliyoruz artık. .
Canım benim ama çok normal sinirlerinin bozuk olması. Hem çok zor bir süreçten geçtin hem de hamileliğin artık en ağır zamanlarındasın. Kendine bir de sinirlerim bozuk diye yüklenme. Anneler de çok anlayışlıdır. O da senin bu durumunu biliyor. Kırılmıyordur merak etme. Özür dilersen hemen unutur anneler
İyi olmaya çalışıyorum nafisim sen nasılsın? Test ne zaman tatlım?
bende.iyi.olmaya çalışıyorum canım grip oldum baya rahatsizim canım ya dayanmaya çalışıyorum burnumdan.tıkalı 2yastikla.rahat yatıyorum o da karnim geriliyo diye koymuyorum uykusuz geceler geçiriyorum
test günüm 8ekim.canm
Gerçekten öyle tatlım sinir dayanmıyor annem tabi anlayışlı davranıyor halimi görüyor sabaha kadar geziyorum evde ağlıyorum artık ama kötü davranıyorum gibi geliyor
kızlar bu sabah opu oldum... Sağdaki 1 yumurtadan umutlu iken doktor soldaki yumurta cıka geldiSüpriz yumurta .. Sağdaki boş cıkmış Toplamda 3 yumurta vardı sağdaki 18mm iken boş cıkmış içi soldaki minikti 6mm kalmıştı ama o çıkmış dolu Demekki allah nasip edecekse olmayanı olduruyoooo Yarın sabah döllenmeyi sonucunu bekliyoruzz... Dualarınızı esirgemeyin kader arkadaşlarııımmmmmm
Bide bişi sorcam opu sonrası namaz kıldınız mı? Cok az leke gelmiş kanama yok kafam karıştı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?