Tüp Bebek Günlüğümüz !

dualarına aminn diyorum canım,,inş.bugün herkesin duası kabul olur..rabbim herkese hazinelerinden bol bolll bebekler gönderir isteyn kullarına..

ahh canım inş. hafif atlatırsın şu 12 haftayı kimsende yokmuş bakacak .idrar yollarında bende problem yaşadım ilaç kullandım geçmedi iğne kullanmak zorunda kalmıştım çok şükür şimdi iyiyim

tabi gelcem egunalim seni bırakırmıyım:))evet biz biraz yer kaplıycaz ha haaaa:))

inş.canım aynen bakcak kimsem yok,annem ayrı bi hasta kaynana ayrı bi hasta,şöyle adamakıllı sen yat ben sana bakarım diycek kimse yok yanımda..iş başa düşüyo canım o yüzden..idrar yollarından cok korkuyorum zaten,hamilelikten önce ooh atıyodum antibiyotik rahattım ama şimdi nerdeee..rabbim hamilelerde güç kuvvet saglık versin inş..

ohooooo ben gelenece beş sayfa attırmışsınız bile
anacım gülden hadi açıyom gel dedi ben o ara kaptırdım laptopu kocişe anca aldım

Egunalim canım yeni topiğimiz hayırlı olsun Sen topik açarsında biz arkandan çıkıp çıkıp gelmezmiyiz Şimdiden bol sohbetli olmuş Oku oku bitmiyor Hep böyle olur inşalllah Sen nerdeysen biz ordayız

Ayrıca bütün arkadaşların kandilleri mübarek olsun Bütün duaları kabul olur inşallah Allahım bütün arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

bu mubarek günde açılan topik hepimize hayırlı olsun... umarım herkeze uğurlu gelir ve topiğimizde nufus patlaması yaşanır......

canım ervam da gelmişşşş....hemde 3 kişi olarak...

gel tabiii cicim vallahi aklımdan geçiyordun elif testle ilgili bişey sormuş ona yazarken seni andım niye acaba
Bende test takıntısı varyaaaaa ondardir cicim Bu arada herkesin kandili kutlu olsun

Topiğin yeni ismini çok beğendim Herkesi içine alan bir isim olmuş Tekrar hayırlı uğurlu olsun

ben şimdilik çıkıyom... kocişle söyle bi turlayıp gelicez.... hepinizi öpüyorum....

canlarim hepimizin mevlid kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarini peygamber efendimiz sav suyu yüzü hürmetine kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…