• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese hayırlı akşamlar. bizçıkıyoruz çok acıktık babamızı beklemicez :49:

anam adı ne zaman değişmiş dedim ALLAH ben yalnış topiğemi girdim ama dedim bizim kızlar burda:1:adıda da güzel olmuş topiğimizin.çünkü takipçileri güzelll:12::12:ayy çok acıktım ya eşim gelmedi daha bayılcaam açlıktan:56:bu akşam çok giremeyebilirim.oturup bol bol hepimiz için dua etmek istiom.herkesin kandili mübarek olsun.ALLAHIM biz sewgili kullarını bu yolda oyalamasın.hepizin kucakları sağlıklı eli ayağı düzgün bebeklerle dolsun.ALLAHIM evlerimizin huzurunu,mutluluğunu eksik etmesin...

kızlarrr cezalı hatunlarla telefon görüşmelerim oldu o yüzden cevaplarım gecikti kusura bakmayın hemen başlıyorum yazmaya:21:

kk yönetimi başlık konusunda kararsızlığa düştüğümüzü görmüş demekki ve hemen bir öneride bulundular...
yeni topiğimize başlığı hediye ettiler...teşekkürlerr....

arkadaslar topigimiz hayirli olsun ben gecmisi okuyup gelene kadar siz burdada sayfalari olusturmussunuz olanlara cok üzüdüm fakat herseydede vardir bir hayir diyorum yeni bir topigimiz hatta kendimize ait bir topigimiz oldu bu sayede:))) karasu ve millistoneyede cok üzüldüm arkadaslar insallah pazartesi bizimle olucaklarmis

EGUNAL canim hic üzülme gerilme bak yeni bir topigimiz var artik ve insallah bizbu topikde hamile oldugumuzu haykircaz rabbimin izniyle ve tabiii hamile arkadaslarin saglikli dogum haberlerini alicaz hepinizi öpüyorum canlarim dualarinizda benide unutmayin AMIN...

anam adı ne zaman değişmiş dedim ALLAH ben yalnış topiğemi girdim ama dedim bizim kızlar burda:1:adıda da güzel olmuş topiğimizin.çünkü takipçileri güzelll:12::12:ayy çok acıktım ya eşim gelmedi daha bayılcaam açlıktan:56:bu akşam çok giremeyebilirim.oturup bol bol hepimiz için dua etmek istiom.herkesin kandili mübarek olsun.ALLAHIM biz sewgili kullarını bu yolda oyalamasın.hepizin kucakları sağlıklı eli ayağı düzgün bebeklerle dolsun.ALLAHIM evlerimizin huzurunu,mutluluğunu eksik etmesin...

evet cicim bi anda değişti başlığımız...
takipçilerimiz güzeeellll tabiiii....dualarınada yürekten AMİNNN diyorummm...gel bak arada taammıııı...

arkadaslar topigimiz hayirli olsun ben gecmisi okuyup gelene kadar siz burdada sayfalari olusturmussunuz olanlara cok üzüdüm fakat herseydede vardir bir hayir diyorum yeni bir topigimiz hatta kendimize ait bir topigimiz oldu bu sayede:))) karasu ve millistoneyede cok üzüldüm arkadaslar insallah pazartesi bizimle olucaklarmis

EGUNAL canim hic üzülme gerilme bak yeni bir topigimiz var artik ve insallah bizbu topikde hamile oldugumuzu haykircaz rabbimin izniyle ve tabiii hamile arkadaslarin saglikli dogum haberlerini alicaz hepinizi öpüyorum canlarim dualarinizda benide unutmayin AMIN...

hoşgeldin canım sende....
üzülmüyorum canım artık böyle olsun istemezdim ama oldu işte...
şimdi yeni sayfaları güzelll haberlerle doldurma zamanı...
arkadaşlarımızda inşallah en kısa zamanda aramıza katılacaklar...

kk yönetimi başlık konusunda kararsızlığa düştüğümüzü görmüş demekki ve hemen bir öneride bulundular...
yeni topiğimize başlığı hediye ettiler...teşekkürlerr....

Çok isabetli & güzel bir başlık olmuş,bayıldım.

Topiğimiz hayırlı,uğurlu,bol bebişli olsun inşallah.

Eki Görüntüle 339533

başlıkta çok janjanlı olmuş :21::21:

başlık yenilenmişş..aman kızlar kaybolmayınnn :10::10:

evet kaybolmasınlar sakınnnn:1::1:

Topiğin yeni ismini çok beğendim Herkesi içine alan bir isim olmuş Tekrar hayırlı uğurlu olsun

evet her aşamadaki arkadaşımızı kapsıyor çok iyi oldu:16:

öteki topiğin kapısı mühürlenmiş......

gördüm keşke böyle olmasaydı ne deyim ben diye bişey yok biiiizzzzzzz.....

Aynen öyle olmuş süper yaaaaa

sensin o taammıııı:9:

ben şimdilik çıkıyom... kocişle söyle bi turlayıp gelicez.... hepinizi öpüyorum....

gez gez sonra grip oldum geldim de...ekin bir sen iki gezentiler sizi:10::10:

başlık güzel olmuş tekrar hayırlı olsun hepimizee:49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım başlık çok güzel oldu...hayırlı bir günde yeni topiğimiz bol bebişli olsun inşallah...

süpersin valla nerden buluyorsun bu resimleri her konuya ayrı ayrı foto yapıştırıyo hatun:16:
evet başlık süpperrr oldu:13:

Bunlar senin için;:13:

$leylek.gif Eki Görüntüle 339539 $2.gif

herkese iyi akşamlar, hayırlı kandiller diliyorum.
topiği açma zamanınıza kendi adıma bayıldım çünki bugün adet oldum ve yarın 2. tüp denememe başlıyorum kısmetse, bana en uygun topik hangisi acaba diye bakınırken birden bu topiği gördüm, sayfaları şöyle bi hemencik okuduktan sonra hıh işte bu dedim.
yani izin verirseniz artık bende aranızdayım.:17:
ayrıca başlıkta gerçekten süper olmuş.:nazar:

Canimmm yaa bend kafayı yemek üzereyim. Kocamin beni adam yerin koyduğu yok. Nasıl yapıyor ediyorlar bilmiyorum ama Bende 5 tane gorumce var ve nasıl yapıyor ediyorlarsa kocamı etkiliyorlar büyü yapmış olmalarında bile şüpheleniyorum. Adam su halimde bir haftadır yüzüme bakmıyor.nbil,ıiyorum cok hayırlı bir son gibi gelmiyor benim sonum....ama herseye rağmen Allah bebeğimi benden ayırmasın. Ben her türlü kahrinicekerim bebeğimin... Sağlıklı sıhhati kucağıma almayı nasip etsin... Tüm hamile arkadaslarimin da tabi...allahhepmizin muradını versin inşallah...

hepinize hayırlı kandiller.rabbim dualarımızı kabul etsin.ablam yan apartmanda kandilleşmeye gideyim.

sanada hayırlı kandiller canım...rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder ve evlatlarımızı bir an önce gönderir...

inş.canım aynen bakcak kimsem yok,annem ayrı bi hasta kaynana ayrı bi hasta,şöyle adamakıllı sen yat ben sana bakarım diycek kimse yok yanımda..iş başa düşüyo canım o yüzden..idrar yollarından cok korkuyorum zaten,hamilelikten önce ooh atıyodum antibiyotik rahattım ama şimdi nerdeee..rabbim hamilelerde güç kuvvet saglık versin inş..:49:
ah canıııımmm ne çekiyo bizim bu hamilelerimiz lale busekar şimdide sen bi keyfini çıkarın sizi şımartsınlar istiyorum artık...
dikkat et kendine:34:

herkese iyi akşamlar, hayırlı kandiller diliyorum.
topiği açma zamanınıza kendi adıma bayıldım çünki bugün adet oldum ve yarın 2. tüp denememe başlıyorum kısmetse, bana en uygun topik hangisi acaba diye bakınırken birden bu topiği gördüm, sayfaları şöyle bi hemencik okuduktan sonra hıh işte bu dedim.
yani izin verirseniz artık bende aranızdayım.:17:
ayrıca başlıkta gerçekten süper olmuş.:nazar:

canım hoşgeldin sefa getirdin...tedavin hayırlı bebekli olsun inşallah...aramıza katılmana çok sevindim...bilgilerini yaz seni listemize ekleyim...yaş,merkez,aşama,sebep...
yeni listemizi yarın oluşturacam kısmetse...

hepinizin kandili kutlu olsun bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun tedaviye başlayacak olan akadaşlarım rabbim kolaylık versin umarım bu sayfa bize bol bol bebiş haberleri getirir benim son durumum çok şükür iyi gidiyor 9+0 günlük oldu bebeğim kanamam bitti çok şükür ama mide bulantılarım var önüne geçemiyorum malesef biri bitti dereken başka şey başlıyor böyle böyle rabbim izniyle doğacak bebeğimiz ama herseye rağmen mutluyuz rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın dualarım hep sizinle....

Back