yani önemli olan beraber olmak tabi.başlık önemli deil çok ya ama sen bilirisn benim aklıma pek bi fikir gelmedi.hoşgeldik hepimiz yeni topiğimize...şekerim şubatta başlıyon ama tedavi marta sarkacak hem ne önemi var dimi...
zaten başlığı değiştirelim diyoruz...
önemli değil canım 2'li test için kan tahlili
hayırlı olsun.arka planda olsada sizi hergün takip ediyorum.heyecanlandım yeni topik deyince.bana ne oluyorsa..hayırlı kandiller....
ben çıkıcam kıslar...
herkese şimdiden hayırlı kandiller dilerim..
dualarımız kabul olur ınsallah..
iyi akşamlar
amin inş. martta darısı başınaoh oh MAŞALLAHHHHH
hep böyle devam etsin sağlıkla...
önemli değil diyoooo 2 li test için:44:
yani önemli olan beraber olmak tabi.başlık önemli deil çok ya ama sen bilirisn benim aklıma pek bi fikir gelmedi.
amin inş. martta darısı başına
2'li için önemli değil dermiyim kuzum o tabi önemli
unutuyorum kusura bakma dediya ona dedim ilahi gülden
ne demek bana ne oluyorsaaaa....
az da olsa bizimle durumunu paylaştın az dua etmedim sana...
o günleri unuturmuyum cicim...
sende hoşgeldin bu kez aktif olarak takıl bize öyle uzaktan değil
Yaptir derim canimsağol tüp yaptırmadığım için yazmıyorum.ama sizi takip etmezsem bir eksiklik hissediyorum.hastalık derecesinde yani.bende beklemedeyim ikinci adetten sonra yine aşılama.hayırlısı artık...bir şey soracağım bu benim ikinci düşüğüm.diğeri on sene önceydi.kan pıhtılaşması testlerini yaptırmam gerekli mi acaba.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur mu?
sağol tüp yaptırmadığım için yazmıyorum.ama sizi takip etmezsem bir eksiklik hissediyorum.hastalık derecesinde yani.bende beklemedeyim ikinci adetten sonra yine aşılama.hayırlısı artık...bir şey soracağım bu benim ikinci düşüğüm.diğeri on sene önceydi.kan pıhtılaşması testlerini yaptırmam gerekli mi acaba.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur mu?
sonucunuza cok sevindim canım,ne güzel,inş.böyle devam eder hadi balkalım..
sağol tüp yaptırmadığım için yazmıyorum.ama sizi takip etmezsem bir eksiklik hissediyorum.hastalık derecesinde yani.bende beklemedeyim ikinci adetten sonra yine aşılama.hayırlısı artık...bir şey soracağım bu benim ikinci düşüğüm.diğeri on sene önceydi.kan pıhtılaşması testlerini yaptırmam gerekli mi acaba.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur mu?
selam kızlarrr acılınnn ben geldim,,daha dogrusu bizz geldik,anca sıgarız...artık burdayız haaa:))hepimize hayırlı ugurlu bol sohbetli olsun inş.byyyyy
Bendeeeeeeeeee geldimmmmmmmm bende Mart'a basliyacam subattan vaz geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?