- 22 Aralık 2010
- 8.943
- 402
- 363
kızlar kontrolümü oldum geldim 5 tane yetişkin yumoş var bu gün son iğnlerimi olacağım pazartesi opum olacak
hadi hayırlısı olsun yetercimm göbüşünde can bulsunlar inşallahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kontrolümü oldum geldim 5 tane yetişkin yumoş var bu gün son iğnlerimi olacağım pazartesi opum olacak
canım ben grip oldum ama yinede şükür iyiym ..Sen ne yapıyon nasılsın hazırlan pazartesiye![]()
julicim sende hayırlısıyla alırsın bebisini gobusunede senide güzel haberlerini bekleriz:))canım salı nasibse opum var inşallahhh..
birdahaki pzarada herşey yolunda giderse transferr![]()
Kızlar selam :)
Sultan ben siteye pek giremiyorum ama yarın senin dansözlerinle karşılıklı göbek atmak için gelicem insallah :)
Ve tabi sonra da nafisin dansözlerini bekliycem:)
Biz kuzumla çok iyiyiz, bebeğim yanimda mışıl mışıl uyuyor ben de biraz tv biraz kitap oyalaniyorum. Tek sorunumuz kuzumun gaz ikinmalari ve benim hapsurup öksürürken olan agrilarim. Bugün 14 günlük olduk şükür. Zaman hizli geciyor.
kızlar selam :)
sultan ben siteye pek giremiyorum ama yarın senin dansözlerinle karşılıklı göbek atmak için gelicem insallah :)
ve tabi sonra da nafisin dansözlerini bekliycem:)
biz kuzumla çok iyiyiz, bebeğim yanimda mışıl mışıl uyuyor ben de biraz tv biraz kitap oyalaniyorum. Tek sorunumuz kuzumun gaz ikinmalari ve benim hapsurup öksürürken olan agrilarim. Bugün 14 günlük olduk şükür. Zaman hizli geciyor.
canım ben grip oldum ama yinede şükür iyiym ..
Inşallah p.tesi güzel sonuçlar alırsın canm ama ben malesef dandozleri cikartamicam fakat lap top bulursam hemen oynatirim merak etme:)
Bende 2gün oluyo bebelerimi aldım gobegime ama bugün grip oldum öğleden sonra birden keyfim kaçtı oksurukle hapsurup var ama burnum tıkalı umarım bişey olmaz(
inşş halaylarla yıkacağız topiğiinşallahCanım allah herkeze nasip etsin banada etsin zaten pzartesi dansözler olmazsa söylemeyecem
sonucu ya bir agıt söyleyen olacak yada dansöz rezerve yapıldı
![]()
hadi hayırlısı olsun yetercimm göbüşünde can bulsunlar inşallahhhh![]()
yetercim yumoslarina da sana da maşallah. Karnında can bulurlar inşallah :)
geçmiş olsun sanada canm dikkat et kendine geri sayım sanada başladı hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
senn canın saolsun tatlım kısmet olursa sevinirimhahaha
![]()
saol canım allah razı olsun..
Hadi bakalım sen.pozitif haberi getir ayarlamaya çalışacağım biseyler:))
Nasılll olmasın stres yaa![]()
Hoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
Bazılarınız tedavide bazılarınız test gününü bekliyor ve ben bir hafta olmayacam belki nete girebilirim bilmiyorum..
Bugün sanırım yumurtluyom birazdan yola çıkcam tamda zamanı yani
Ama kaçmaz adamı tenhada kıstırcam işimi görüp öyle yola çıkcam
Kimbilie belki bebeğimi alırda giderim dimi
Neyse hepinizi seviyorum topikimizi boş bırakmayın![]()
bu günler iyi günleri daha karnı burnundayken yapacağı işleri düşünsün benceeYaaa bende çok sıkılıyorum kızlarr hiç bir iş yapmıyorum herşeyi kendi yapıyo şimdide uyukluyo garibim![]()
test günümm:18::18::18::18::18::18:
afiyetolsun canım iç de şifa olsun tez vakitte..:2::2::2:saol canım Allah razı olsun..
inşallah çabuk atlatirim teyzem ihlamur filan yaptı onları.filan icecegim..
biri dansöz mü dedii..ne çok oldu dansözlerimii oynatmayalı inşaallah pazartesi oynatacam sizler içinninşallahCanım allah herkeze nasip etsin banada etsin zaten pzartesi dansözler olmazsa söylemeyecem
sonucu ya bir agıt söyleyen olacak yada dansöz rezerve yapıldı
![]()
Canım şeker seviyesi sınırda olanlarda gebelik şkeri çıkıyor ama sen zaten şeker hastası olduğun için çok daha fazla dikkat etmeliisn..tuzu ve şekeri azalt kan şekerini dengeleyen şeyler emeye çalışş illa canın tatlı çekiyorsa pekmez faln at açkarnına 1 kaşık ne bileyim iş arkadaşımm 2 bebesinde de şekeri yükseldi diyet le devam etti hamileliği...bebekler seniin depoladıklarını kullanıyor hamilelik boyunca sen yediklerinle kendi depolarını dolduruyorsun...o sebebple korkmaa zararlı şeylerden kaçın o nasılsa vitaminin alır...eskiler annelerimiz babaannelerimiz ne yiyecekler yokluk zamanlarında her gebelikte bir dişlerini kaybederlermiş...bebeleri eritirmiş kalsiyum alamadıkları için dişlerinden olurlarmış...o sebebple maden suyu süt yoğurt vs tüket içinde lazım olan kalsiyumu alırısn bu sayedearanızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
jülii bebekim heyecan son raddede değil mii ayy çok az kalmışş herşey yolunda gidecek inşaalahcanım salı nasibse opum var inşallahhh..
Kızlar selam :)
Sultan ben siteye pek giremiyorum ama yarın senin dansözlerinle karşılıklı göbek atmak için gelicem insallah :)
Ve tabi sonra da nafisin dansözlerini bekliycem:)
Biz kuzumla çok iyiyiz, bebeğim yanimda mışıl mışıl uyuyor ben de biraz tv biraz kitap oyalaniyorum. Tek sorunumuz kuzumun gaz ikinmalari ve benim hapsurup öksürürken olan agrilarim. Bugün 14 günlük olduk şükür. Zaman hizli geciyor.
Hoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
Bazılarınız tedavide bazılarınız test gününü bekliyor ve ben bir hafta olmayacam belki nete girebilirim bilmiyorum..
bayagı nazlı canm belki kıız olursa adını naz veririm hahahhahahaklısın canım bizim bebişler biraz nazlıhep diken üstündeyiz hiç rahat olamıyoruz ki
![]()
hoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
kıstır tabii bugünler için besliyoruz adamlarıHoşçakalın demeye geldim hepinizi özleyecem
hepimizden Allah razı olsun bacımmsaol canım Allah razı olsun:))
inşaalah canımmmTEŞEKKÜRLER İNŞALLAH OLURDA OYNATIRSIN CANIM![]()
:canım salı nasibse opum var inşallahhh..