• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Haklısın Yeterim ben de Sara' yı yakalamak için buraya girdikçe görüyorum şen şakrak bir topik oluşunu.E pat diye de dalamıyorsun sohbete.Tanıdıkça yazasım geliyor bundan sonra artıkım gelirim heralde,tabi beni de isterlerse aralarına :44::44::44:

Saram turşuların çok güzel görünüyor, hamile kalırsam inşallah bir bidon gönderirsin artıkım:56::56::56::56:

Egunalin yemek yarışması birinciliğimi varmış:44::44::44: Ooo ne güzel, hangi yemekte:44::44::44:

İkramaya bu köz biber işini kavanozda nasıl yaptığını anlatır mısın biraz?Çünkü ben de çok severim,bayağı bir yaptım ama dondurucuya attım.Kavanozda daha pratik olduğunu düşünüyorum buzların çözülmesini bekleme derdi yok.Aklıma yatarsa yine yaparım sanırım.

her zaman bekleriz :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

saol canım benim senin turşuyuda gördüm yalnız benim kuracağım turşu seninkini döver:1:
ellerine sağlık canım bende turşu işini anneme yükleyim diyorum bu sene:1:

telefon operatörleri halt etmiş şekerim benim çekim gücüm karşısında...
her daim çekerim ben öyle böyle değil kelimeler kifayetsizdir beni anlarmaya çok fena bişeyim ben:1::1::1:
hem sen neden kel osmandan bahsetmiyon görmeye gittin ya bişi demedin ya da yazdın ben görmedim...

menemende sorun yaşamıyorum ben kış boyu kullanıyorsun hem hazı süpperrr ama buzlukta koyduğum sebzeler vs..onları bi türlü sevemiyorum ben sanki tadı değişiyor hep yapmaya niyetleniyorum yapmaya her sene sadece menemen yapıp bırakıyorum:1:bu senede niyetliyim:1:

evet çok fenayım ben:1:
sana paçalı donlarımı göstercem baaakkkkkEki Görüntüle 808903 Eki Görüntüle 808902
buzlukta sebze olayını bende sevmedim sade koydum :50::50: bir kaç dk suda haşladım:50::50: ve dometsle soteledim :50::50::50:bende artık yapmıyorummm VAVVVVVVVVVVVVVVVVVV BAYILDIM PAÇALI DONLARINA :60:

buzlukta sebze olayını bende sevmedim sade koydum :50::50: bir kaç dk suda haşladım:50::50: ve dometsle soteledim :50::50::50:bende artık yapmıyorummm VAVVVVVVVVVVVVVVVVVV BAYILDIM PAÇALI DONLARINA :60:

aynen canımcım tadı değişiyor gibi geliyor bana sara hatuna sormak lazım kocası hariç evdeki herşeyin ya turşusunu kurmuş ya da haşlayıp derin dondurcuya atmış:1::1: yerken hissetmiyormu tadındaki değişikliği acaba:26:

aynen canımcım tadı değişiyor gibi geliyor bana sara hatuna sormak lazım kocası hariç evdeki herşeyin ya turşusunu kurmuş ya da haşlayıp derin dondurcuya atmış:1::1: yerken hissetmiyormu tadındaki değişikliği acaba:26:

hatun çok becerkli valla:12::12::12::12::12: ERKEK OLSAM SARAYI KAÇIRMAZDIM :1::1::1::1::1:

evet becerisi takdire şayan ( şayan ne demek yaw:26::27::40:)
bende erkek olsam kaçırmazdım ne kaçırcam evde otursun gidip isterim anasından babasından:1:

:60::60:

İmzalar yıkılyor

Son düzenleme:
gunaydin sekerler nasilsiniz?nafis;canim simdi ozel msj atamicam sen nasilsa gecmisi okuyosun bana yaz 100 tane bitsin yine alirim taam mi?9ay;canim tedaviye baslamana cok sevindim hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insallahhhh...

gunaydin sekerler nasilsiniz?nafis;canim simdi ozel msj atamicam sen nasilsa gecmisi okuyosun bana yaz 100 tane bitsin yine alirim taam mi?9ay;canim tedaviye baslamana cok sevindim hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insallahhhh...

cepten yazıyon anlaşılan epeydir burdasın çıka çıka bu mesaj çıktıysa senden demekki telefondan giriyon kk ya:1:

yıkılıyooo evet bulamıyom istediğim gibi bişi en sonunda avatarıma bişi bulamayıp kendi resmimi koyduğum gibi imzamada hakiki imzamı koycam :1:

BEN SENİN BUNDAN ÖNCEKİ BAYRAKLI İMZANA BAYILIYORDUMM ben resim yükleyemiyorum :17::17::17::17:

cepten yazıyon anlaşılan epeydir burdasın çıka çıka bu mesaj çıktıysa senden demekki telefondan giriyon kk ya:1:
evet canım cepten girmiştim ama şimdi pc ye geçiş yaptım.dün sabahtan bu yana geçmişi okudum anca yazabildim:) bu arada sen matineye gittin mi canım ben kaçırdım?

Günaydınnnnnnnn:3::3::3::3:

hatresim ben bu akşam domates turşusu yaptım şöyleki domtesleri yıkadım dörde böldüm robotta çektim yeşil biberleride yıkadım robotta çektim bi deste maydanoz bi baş sarımsakda kıydım içine bi yemek kaşığı iri tuz katıp karıştırdım dolaba koydum bi hafta sonra yemeye hazırdır çok leziz oluyo

Hımmmm Saram buna ezme turşu da diyorlar ,olsa da yesek:56::56::56::56::56::56:

benim daktır ist tüp bebkden Aret Kamar olacak inşaallah hayırlısıylaa...kendisi de kel sınıfından..gerçi benim koca da kel amaa saç ektirecek...çok yakışıklı olacam görcen deyiip durur...kızdırırsa o ektirdiği saçları tek tek yolarım haberi yokk tabisi....

çekmeceli dolap daha kullanışlı ve düzenli oluyor haklısın ortaboylarını bende beğeniyorumm...annem de bol bol vişne erik falan koyar ramazanda komposto yapardı miss giib ne içerdik amaa..taneleri de lezzetli oluyordu

ben istanbuldayımm şekerimm aklımdaki doktordan fayda görmezsen neden olmasın bana tüm yollar açık o zaman..insan inandığı güvendiği teslim olduğu tedaviye yönelmelii..

altına yazdım zaten...başka bir sitede konserve yöntemi de anlatılmıştı ama kopyalayamadım yazıları linki veriim bari bakarsınn
Kozlenmis Kirmizi Biber Konservesi - Kozde Kırmızı Biber Salatasi - Kolay Yemek Tarifleri
....ama sirke li yapılan birkarışım kaynayınca ekşir diye tırsmıyor da değilim açıkçası:44::44::44:

Doktorlar vesile sadece, veren Rabbim. Hepimiz daha fazla beklemeden başlamış olduğumuz tedavilerden hayırlı sonuçlar alalım inşallah.Kapı kapı doktor gezip de onları zengin etmeyelim inşallah.

Canım ben şu kapya biberle yapılan sirkeli pişirilip kavanozlanan turşudan yaptım. Hem de bir su bardağı sirke koyduğum halde asla tadında bir ekşimsilik yok.Gönül rahatlığı ile yapabilirsin sirkeyle, ama sirke tadını sevmiyorsan hiç koyma, sarımsak zaten istenen lezzeti fazlasıyla veriyor.
saol canım ayıptır övünmesi fena değilim yani:1:

ay ne banyosu ne buharı gittimki adamceğiz uyku modunda bende kendi kendime havalanmışım bekleniyorum diye:1:

ne güzel duaymış semuş iyiki dedin bende böyle dua edeyim geceleri:38:

Hakikaten güzel şeyler yapmışsın.
Demek kociş uyumuş ha:1::1::1:
Kaldırsaydın ya bebiş yapcaz diye:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse:1:
En kısa zamanda gelcem:54::54:

Sagol kuzum ya bende çile bitermi işteyken bileğim BURKULDU kolumun dedim iyi olup geleyim istemiyorlardı şimdi gel diyor beni düşündüğünden istememiş kötü olmayın diye inanmıyorum bizimkide gitme diyor sorun sıkıntı ne ararsan var işte ALLHIM YARDIM etsin çünkü çoook yoruldum :50:
geçmiş olsun bitanem...çalışmak istyorsan dön derim ben de....ama gerçekten endini iyi hissedeceksen ve umursamayacaksan dön...yoksa mutsuz olursun...eşin neden gitme diyor çalışmanı istemediği için mi üzülmeni istemediği için mii birinci seçenekse etkilenme derim..ama ikinci seçenekse takdir ettim
Günaydıınnnn eyyyy infertil cancağızlarım:1:
Büyük paşamın dişi sallanıyormuş artık bebeklik dişlerini dökme zamanı geldi sanırım:ssz::ssz::ssz:
Büyüyor kuzum ne zor iş büyümek neden dişim sallanıyor yoksa çokmu acıyacak diye bunalımda ses tonu bile değişmiş konuşurken kıyamam:5:
ayy büyük paşamız büyüyor demek süt dişlerini döküp gençliğe geçiş yapıcak..göz açıp kapayana kadar büyüyor sıpalar:16::16::16::43::43:çok duygulandımm:43::43::43:
saol canım ayıptır övünmesi fena değilim yani:1:

ay ne banyosu ne buharı gittimki adamceğiz uyku modunda bende kendi kendime havalanmışım bekleniyorum diye:1:

ne güzel duaymış semuş iyiki dedin bende böyle dua edeyim geceleri:38:
aslında neden daha önce aklıma gelmedi bilmiyorumm..ama dün gece birden hatırladım sana iyi geceler derken vardır inşaallah bir hikmeti :16::16::16: geceniz bereketlensin bundan sonra salih evlatlar nasip etsin Yaradan...derya mın sözü geliyor aklıma kader arkadaşım sevişerek hamile kalmayı hep çok istediğimiz halde bize nasip olmuyor Rabbim sizlere nasip etsin aşk bebelerini inşaallah
Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse:1:
En kısa zamanda gelcem:54::54:

hiç sorma çamaşır katlanmayı bekliyor ev temizlenmeyi yemek yok bende oturmuşum kk de geziniyorum :1::1::1::1:
ben de bekleyen ütüye ve dolaptaki bir baş lahanaya inat otruyorum pc başında:19::19::19:

Back
X