• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çamaşırları topladım yerine yenilerini astım makinaya yenilerini attım topladıklarımı katladım ütü yaptım ütü bitince elbise doalbını düzenledim lahana sarması yaptım ve kendime çay eşliğinde net olası verdim biraz dinlenincede evimi temzileyeceğim :12::12::12::12::12::12::12::12::12::12:

Maşallahın var Yeterim:46::46::46:
saol canım beğenmene sevindim..
kocacım biricik herifim uyumamış uykuya ramak kalmıştı ben gittiğimde baktım verimli iş çıkmaz bundan dedim sonra kullanırım damızlık olaraktan:1:
baktım bi tane bile gebe haberi yok çok bereketsiz birgün oldu :1:
koşmadan ağırdan takıldım...
anca gelebildim..
tabii canım anlık canlı canlı çok hamişimiz oldu da bu ara pek bi durgun :37:

Tabi canım iyi düşünmüşsün,stokları bi kerede tüketmemek lazım:1::1::1:
İnşallah bundan sonra gebelik haberi patlaması yaşarız diyelim...
Senin gezme nasıl geçti, ev gezmesine mi gittin yoksa dışarı mı çıktın:44::44::44:

maşallah sana amm çok iş yapmışsın..ben de lahana sarması yapıyorumm tevafuğa bak....güzel yapraklarından seçip lahana saracam kocama da üüzm yaprağı çıkardım buzluktan ..kalan lahanyı da diyet çorbama kullanacam pazartesi başlarım diyetee şimdi evi lahana kokutmadan nasıl pişrecem bunları di,ye düşünüyorumm tüm kapıları kapatmam lazımm mecbuur..

ne güzel haberlerle gelmişsin...bebişinin oyu kilosu çok iyi maşallah subhanallah önden gitmesi normal..baksana benim yeğenimin doğduğu boy ve kiloya gelmiş bile sıpaaa...inşallah sürprizsiz zamanınızı bekelrsiniz canımm

nafiş bebişim ne okuyosun canımm...
:44::44::44:

diyetemi başlayacaksın kaç kilosun ki

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen:16:
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatres[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
maşallahın var yeterim:46::46::46:

tabi canım iyi düşünmüşsün,stokları bi kerede tüketmemek lazım:1::1::1:
Inşallah bundan sonra gebelik haberi patlaması yaşarız diyelim...
Senin gezme nasıl geçti, ev gezmesine mi gittin yoksa dışarı mı çıktın:44::44::44:

şımartmayın beni kendimi becerikili zanedeceğim:40::40::40::40::40::40:

Maşallahın var Yeterim:46::46::46:

Tabi canım iyi düşünmüşsün,stokları bi kerede tüketmemek lazım:1::1::1:
İnşallah bundan sonra gebelik haberi patlaması yaşarız diyelim...

evet şekerim olan stokları verimli bir akşama saklamak lazım mesela bu akşama:17::1:
benim gezme dışarısıydı canım alışveriş yapayım dedim sadece iç çamaşırı ve çorap alabildim:1:
son trendlerden ama:12::1:

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen:16:
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

E beni de ekleyin o zaman kardeş:44::44::44:
Okuma meselesine gelince malum hastayım...
şımartmayın beni kendimi becerikili zanedeceğim:40::40::40::40::40::40:

Ne yani şimdi sana oturmaya gelsek aç mı kalacaz kız:44::44::44:

Son düzenleme:
cancağızlarım meryem okuma gurubumuzu aktif hale getirmek istiyorum bu gece itibariyle...
eklenmek isteyenler acil eklensinler listemize:1:

inşallah canım benim:16:

canım tefriciye başladım transfer öncesi okuyayım diye:16:

valla hem burda yazdıklarından hemde haksevere morlu yeleğinden öğrendim nasıl hamara oldugunu:1:

kız yeleği nasıl öğrendinnn :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

sen hiç türk kadının arkadaşlarını aç bıraktığını duydunmu gördünmüü :34::34::34::34::34:

evet şekerim olan stokları verimli bir akşama saklamak lazım mesela bu akşama:17::1:
benim gezme dışarısıydı canım alışveriş yapayım dedim sadece iç çamaşırı ve çorap alabildim:1:
son trendlerden ama:12::1:

İç çamaşırı hı:23::23::23::23:
Kocişi daha çok gaza getirme planları yani:1::1::1::1:

Allahım gecenizi bereketlendirsin kardeş :9::9::9::9::9::9:

iyiyim kuzum sen nasılsınnn totom acıyor iğnenin yerinden Eki Görüntüle 809622 cadı hemşire

Ben idare eder işte...Kocişime dargınım biraz...
Geçmiş olsun canım menim...
Ne kullanıyorsun şimdi Yeterim:44:
Bana da doktor Merional vermişti, kalçadan yapıyordum.Gonal f lere bşaladım göbekten yapıyorum şimdi.

cancağızlarım meryem okuma gurubumuzu aktif hale getirmek istiyorum bu gece itibariyle...
eklenmek isteyenler acil eklensinler listemize:1:
Beni de eklemeni yazmıştım yukarıda ama:44:

kız yeleği nasıl öğrendinnn :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

O yeleği ben de biliyorum:1:
sen hiç türk kadının arkadaşlarını aç bıraktığını duydunmu gördünmüü :34::34::34::34::34:

Di mi ya, e hadi aç kapıyı geliyorum çok açım çohhhh. Yemeğim yok keyfim de yok yemek yapasım da gelmiyor o nedenle:31::31::31::31:
Net başında çakıldım kaldım bugün:31::31::31:

tatlım acil ismini ver orjinal olanı sahne ismini değil:1:
ortalık yerde yazamam dersen hemen özel mesaj yaz bana

Back
X