• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben idare eder işte...Kocişime dargınım biraz...
Geçmiş olsun canım menim...
Ne kullanıyorsun şimdi Yeterim:44:
Bana da doktor Merional vermişti, kalçadan yapıyordum.Gonal f lere bşaladım göbekten yapıyorum şimdi.

Beni de eklemeni yazmıştım yukarıda ama:44:

O yeleği ben de biliyorum:1:

Di mi ya, e hadi aç kapıyı geliyorum çok açım çohhhh. Yemeğim yok keyfim de yok yemek yapasım da gelmiyor o nedenle:31::31::31::31:
Net başında çakıldım kaldım bugün:31::31::31:

canım menagon kulanıyorum kalçadan gonal f göbekten gonal f kendim yapıyorum menagonuda yapayım göbekten dedim (önceki tedvide dr göbekten yap demişti)olmaz dedi bu dr kalçadan daah etkili dedi 10 dk has yürüyoruz hımmm afgan mili ile yapılıyor o türde ilk yeleğim haksvere hediye ettim (o bana ilaç gönderdi tedavim için bende yeğenime yelek)BUYUR GEL CANIMMMM YERİZ İÇERİZ BOLBOL SOHBET EDERİZ

benide ekleyın ama ben daha duş almadm transferden sonra gusullenmek lazımmı kızlar:17:

tamam canım ekliyorum gerçek ismin sultan mı peki...
hemen okuman şart değil bir kaç güne abdest alıp okursun Allahın izniyle haber vercem ben sana..

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen:16:
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]julietta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatres[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sultan33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
benide ekleyın ama ben daha duş almadm transferden sonra gusullenmek lazımmı kızlar:17:

Eğer transfer nedeniyle duş alman gerektiğini düşünüyorsan gusletmene gerek yok. Çünkü gusülde amaç cenabetlikten kurtulmaktır.Transferle cenabet olmayız.

canım menagon kulanıyorum kalçadan gonal f göbekten gonal f kendim yapıyorum menagonuda yapayım göbekten dedim (önceki tedvide dr göbekten yap demişti)olmaz dedi bu dr kalçadan daah etkili dedi 10 dk has yürüyoruz hımmm afgan mili ile yapılıyor o türde ilk yeleğim haksvere hediye ettim (o bana ilaç gönderdi tedavim için bende yeğenime yelek)BUYUR GEL CANIMMMM YERİZ İÇERİZ BOLBOL SOHBET EDERİZ

Tamam geliyorum hemmen:10::10::10:

Eğer transfer nedeniyle duş alman gerektiğini düşünüyorsan gusletmene gerek yok. Çünkü gusülde amaç cenabetlikten kurtulmaktır.Transferle cenabet olmayız

teşekkürler ssaolun yemek vaktım geldi :1::56:görüşürüz hanımlarrr:54:

kızlar salı günü itibariyle meryem okumak isteyen varsa söylesin bugün yarın ve pazartesi dolu...

Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TR]
[TD]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]julietta[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatres[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sultan33[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masideaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]TOPLAM:3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

[TR]
[TD]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]julietta[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatres[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sultan33[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masideaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]TOPLAM:3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1 tanede ben okudum canımmm

iyi akşamlar kızlar..
tüp bebiş serüvenimiz başladı.
bu akşam ilk iğneyi olduk elhamdülillah..
salı günüde kontrolümüz var inşallah yolunda gider herşey

iyi geceler şekerimm Rabim gecenizi berektlendirsin...Peygamber efendimiz bu şekilde dua edermiş evlat sahibi olmak isteyenlere

not ediyorum beynimee 2 kavanoz da ondan mı yapsam acep..turşuya doyucam bu senee açılın turşucu geliyorr....

iyi geceler benim de uykum geldi sabah erken kalktımm... yarın da işim çok galiba koca bir baş lahana beni bekliiii:53::53::26::26:

yap canım yap çok leziz oluyo :56::56::56::56::56:

:46::46::46::46::46:başladın demek tedaviyeeee lucrin kokusu geldi zaten:1:
canımcım hani bi test yaptırmışsınya antikorlarla ilgili nerde yaptırdın kaça yaptırdın ne kadar zamanda sonucu aldın işte tüm bu sonuçların cevabını istiyorum:1: eksiksiz litfen:1: şekerim buhar banyosu dedi kızlar bende tam bilmiyorum banyo kelimesi ve çocuk için olunca benim bildiğim tek buhar banyosu var ben onu yıllardır yapıyom zaten:1: sonuç ortada 5 tane birbirinden görünmez bebelerim var:1:

tatlım ben tromboli paneli testini yaptırmak istediğimde doktor banada yapmış ben geçen 9 ay nikli arkadaşımız diyince hemen kalkıp baktım yaptığım testlere demekki kan pıhtılaşmasıyla ilgili testlerde bu testte var benimki negatifmiş şükürki sende testlerine bak belki yapılmıştır.:34::34::34::34::34::34::34:
saol canım ayıptır övünmesi fena değilim yani:1:

ay ne banyosu ne buharı gittimki adamceğiz uyku modunda bende kendi kendime havalanmışım bekleniyorum diye:1:

ne güzel duaymış semuş iyiki dedin bende böyle dua edeyim geceleri:38:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

aynen canımcım tadı değişiyor gibi geliyor bana sara hatuna sormak lazım kocası hariç evdeki herşeyin ya turşusunu kurmuş ya da haşlayıp derin dondurcuya atmış:1::1: yerken hissetmiyormu tadındaki değişikliği acaba:26:

tadı değişmiyo ama yapılıştan yapılışa fark vardır canım ben sadece domatesin suyunda pişiriyorum yada kendi buharında haşlayıp öyle dolaba atıyorum :34::34::34::34::34::34::34::34::34: hatta şöyle diyim ben söylemezsem konserve olduğunu anlamazsın:34::34::34::34::34:

hatun çok becerkli valla:12::12::12::12::12: ERKEK OLSAM SARAYI KAÇIRMAZDIM :1::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
evet becerisi takdire şayan ( şayan ne demek yaw:26::27::40:)
bende erkek olsam kaçırmazdım ne kaçırcam evde otursun gidip isterim anasından babasından:1:

bu daha hoşmuş :9::9::9::9::9::9::9::9:

Günaydınnnnnnnn:3::3::3::3:

Hımmmm Saram buna ezme turşu da diyorlar ,olsa da yesek:56::56::56::56::56::56:

Doktorlar vesile sadece, veren Rabbim. Hepimiz daha fazla beklemeden başlamış olduğumuz tedavilerden hayırlı sonuçlar alalım inşallah.Kapı kapı doktor gezip de onları zengin etmeyelim inşallah.

Canım ben şu kapya biberle yapılan sirkeli pişirilip kavanozlanan turşudan yaptım. Hem de bir su bardağı sirke koyduğum halde asla tadında bir ekşimsilik yok.Gönül rahatlığı ile yapabilirsin sirkeyle, ama sirke tadını sevmiyorsan hiç koyma, sarımsak zaten istenen lezzeti fazlasıyla veriyor.

Hakikaten güzel şeyler yapmışsın.
Demek kociş uyumuş ha:1::1::1:
Kaldırsaydın ya bebiş yapcaz diye:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

doğrudur canım ezme turşuda denir ama çok lezzetli ben sabah kahvaltılarında bile yiyorum:9::9::9::9:

çamaşırları topladım yerine yenilerini astım makinaya yenilerini attım topladıklarımı katladım ütü yaptım ütü bitince elbise doalbını düzenledim lahana sarması yaptım ve kendime çay eşliğinde net olası verdim biraz dinlenincede evimi temzileyeceğim :12::12::12::12::12::12::12::12::12::12:

hamarat bacım menim bende dün yaptım lahana sarması :56::56::56::56::56:

iyi akşamlar kızlar..
tüp bebiş serüvenimiz başladı.
bu akşam ilk iğneyi olduk elhamdülillah..
salı günüde kontrolümüz var inşallah yolunda gider herşey

tedavin hayırlı olsun canım sonu bebişli olsun

yap canım yap çok leziz oluyo :56::56::56::56::56:

Tatlım ben tromboli paneli testini yaptırmak istediğimde doktor banada yapmış ben geçen 9 ay nikli arkadaşımız diyince hemen kalkıp baktım yaptığım testlere demekki kan pıhtılaşmasıyla ilgili testlerde bu testte var benimki negatifmiş şükürki sende testlerine bak belki yapılmıştır.:34::34::34::34::34::34::34:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Tadı değişmiyo ama yapılıştan yapılışa fark vardır canım ben sadece domatesin suyunda pişiriyorum yada kendi buharında haşlayıp öyle dolaba atıyorum :34::34::34::34::34::34::34::34::34: Hatta şöyle diyim ben söylemezsem konserve olduğunu anlamazsın:34::34::34::34::34:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

Bu daha hoşmuş :9::9::9::9::9::9::9::9:

Doğrudur canım ezme turşuda denir ama çok lezzetli ben sabah kahvaltılarında bile yiyorum:9::9::9::9:

Hamarat bacım menim bende dün yaptım lahana sarması :56::56::56::56::56:

Tedavin hayırlı olsun canım sonu bebişli olsun
gördüm canım güzel görünüyordu ellerine sağlık :56::56::56::56::56:

iyi akşamlar kızlar..
Tüp bebiş serüvenimiz başladı.
Bu akşam ilk iğneyi olduk elhamdülillah..
Salı günüde kontrolümüz var inşallah yolunda gider herşey

hadi hayırlı olsun bebiş olsun bende 2. Iğnemi oldum salı kontrol

Back
X