kızçeeemmmm napıyooonnnnnn sesin solugun cıkmıyo yaa özledimm
Canımmm bi bakınyım dedim o an ablam aradı cil çıkmam gerekti şekerimmm kahvltımızı yptık bütün kızlar istanbul turuna çıktık Valla eloş'da dahill çok yorulduk akşama yemegim oldugu için raht raht gezdim cnım 1 saat kdar önce geldim eşimi bekliyorum tatlım çok şükür iyiyim yarın sabah enirgn korusub khvaltıya gidicegiz inşş yinr bütün kızlar:))) böyle işte cnım yaa 4 gün kdr lekelenmem oldu ama 3 gündür gitti adet günümde geçiyor tıkkk yokkzehirlendigim gün kanda gebelige bkıldı 1 sat heyecanla bekledim ama kocaman bir negtiff:2::2: sonr serum taktıl çok şükür toprlandım canım benim en büyük ilacım eloşşuummm ,kocam ve ailemm birde sevdilkerim tabi sende varsın unutm bebegimm İnşşşş senden çokkk güzel haberler alıcgız ttlım Allahın izniylee
Benkayra canım boşuna endişe etmişin bak iyimiş kuzular bende dün doktorumla yazıştım biraz dedim artık az hareket ediyor günde 10 defa hareket etmesi yeterli dedi dedim bazı yerlerde 1 saat içinde 10 hareket diyo öylemi hayır gün içinde dedi içim rahatladı çünkü bazen iki kıpırdanıyo duruyo 10 dk sonra tekrar kıpırdanıyo
Sorma canım ya inan ki daha dr.un yanına gitmeden nst de başladı oynamaya tekmelere çok şükür iyiler ya o yeter.. Aynısı bana da oluyor tam babalarına söylüyorum bakıyor çıt çıkmıyor :) Bu arada dr.la konuştum ağladım biraz kendime de kızdım niye ağladıysamBu nefes sorunum çıktığından beri psikolojim bozuldu sürekli doğumla ilgili senaryolar yazıyorum panik oluyorum saçma sapan fikirler falan dr.da omega 3 al günde iki kere doğum sonrası depresyondan korur dedi çok üzüldü sarıldı bana yarın beni ara aklım sende kalır dedi. Istersen psikologa yonlendirebilirim seni dedi 10 gün sonra kontrol verdi yine..
Dostlar! Antinükleer Antikor testim pozitif çıktıYani kanımda kendi hücrelerime saldıran antikorlar var. Büyük ihtimalle 2 tüp bebekteki başarısızlığımızın sebebi bu. İlaçlarla hamile kalınabiliyor ama düşük riski çok fazlaymış. Arkadaşlar ya çok üzüldüm. Hiç ANA testine baktıran var mı?
Cnın canımı ooo çok erken bozulmuşsundaha dur bakimmm sen hele bir al sıpalarını kucagına o zaman görücez seniii ben 10 gündür prozac içiyorum oo hayat güzel evim güzel kocam birtane kızım sahaneee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dostlar! Antinükleer Antikor testim pozitif çıktıYani kanımda kendi hücrelerime saldıran antikorlar var. Büyük ihtimalle 2 tüp bebekteki başarısızlığımızın sebebi bu. İlaçlarla hamile kalınabiliyor ama düşük riski çok fazlaymış. Arkadaşlar ya çok üzüldüm. Hiç ANA testine baktıran var mı?
ohhhh canım ne güzellll sevindim senin adına anenen bizden coookkk selamlarGünaydın herkese hayırlı cumalar..Sabah 6 da annem geldi çok şükür gidip onu aldık şimdi ana kız keyif yapıyoruz
ohhhh canım ne güzellll sevindim senin adına anenen bizden coookkk selamlar
elyküm selamHemde nasıl güzel nafisim çok şükür anneminde selamı var canım. . Tefriciyene katılmayı isterdim ama çok sıkıntılıyım inan kendi adağıma bile devam edemiyorum şu an beni mazur gör olur mu?
sanada hayırlı cumalar saracımherkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günün hatırına kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin hayırlı olmayanıda hayırlı kılıp yine nasip etsin. AMİN
canım önemli değil gerçekten siz karnı burnuundasınız dua edin yeterSlm kızlar herkese hayırlı cumalar nafişim bende tefriciyene katılamıcam ama inan birazdan cuma saatinde kuran okucam sana ve buradaki herkese gönülden dua edicem inşallah dualarımız kabul olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?