• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarr biliyosunuz 10 gün sonra bebişlerim trasfer olacak bu yüzden tefriciye başladım içinizde okuyabilecek olan varsa ban özel mesaj atabilrmi kaç tane okuyacagınız önemli değil katılım çok olsun çok insan dua etsin yeter arkadaşlar..
lütfen 10 tanede olsa dualarınızı bekliyorum..
okuyanlar özel mesaj atarsa takip etmem daha kolay olacak çünkü biliyosunuz 4444ten ne eksik ne fazla olması lazım:31:

ALLAH KABUL ETSİN CnM BENDE BAŞLADIM BENİMDE 1000 TANE KALDI..
YARIN BENDE TEDAVİYe BAŞLIYCAM İNŞALLAH..EĞER BENİMKİ BİTErSE SENİNKİNEDE YARDIM EDERİM

ALLAH KABUL ETSİN CnM BENDE BAŞLADIM BENİMDE 1000 TANE KALDI..
YARIN BENDE TEDAVİYe BAŞLIYCAM İNŞALLAH..EĞER BENİMKİ BİTErSE SENİNKİNEDE YARDIM EDERİM
canım bende adetliyim gelinimiz edivercek duasını cuma günü ezanla sela arası başlanıyor dediler..
eger bitiremezsen ben adetim bitince alırım seninkilerden de canım Rabbim kabul eylesin hayırlı evlatlar versin hepimize:16::16:

canım bende adetliyim gelinimiz edivercek duasını cuma günü ezanla sela arası başlanıyor dediler..
eger bitiremezsen ben adetim bitince alırım seninkilerden de canım Rabbim kabul eylesin hayırlı evlatlar versin hepimize:16::16:

amin cnm bnm ..valla ben öyle başlamadım galiba nafiyecim..

amin cnm bnm ..valla ben öyle başlamadım galiba nafiyecim..
canm diğerinde bende öyle başlamamıstım ama kızlar bu sefer ısrar ettiler ille öyle olsun diye:31:
ben pek fark olacagını sanmıyorum önemli olan bence niyettir canım:34:

geçmişe bakmadan direk dalıyorum:1:
menemen yaptım kışlık hazırlık sebebiylen..
15 kavonoz yapmışım afiyet olsun bize:56:

ben gelene kadar doğuran ya da gebe kalan olduysa saymam baştan yapıverin ben varken:9::9:

geçmişe bakmadan direk dalıyorum:1:
menemen yaptım kışlık hazırlık sebebiylen..
15 kavonoz yapmışım afiyet olsun bize:56:
ben gidiyodum yaa hiç gelmeseydin yaa:20::20:
diyecektim ilk gelene ama senn mazeretin kabul edildi :1:
afiyetle yiyin canım

ben gelene kadar doğuran ya da gebe kalan olduysa saymam baştan yapıverin ben varken:9::9:
sizi beklerken dokuz doğurdum yeterlimi canım:49::49:

ben gidiyodum yaa hiç gelmeseydin yaa:20::20:
diyecektim ilk gelene ama senn mazeretin kabul edildi :1:
afiyetle yiyin canım

sizi beklerken dokuz doğurdum yeterlimi canım:49::49:

he valla gitme saatin gelmiş senin...
dokuz doğurdun demek tamam kabul ettim baştan dokuz doğurmana gerek yok:1:

he valla gitme saatin gelmiş senin...
dokuz doğurdun demek tamam kabul ettim baştan dokuz doğurmana gerek yok:1:
1 taneyi doğuremde 8 i kalsın diyemiciimm yeterki olsun 5 e kadar yolu varrr:1::1:
evet canım yaa bugünde mesai bitti benim:31:y
yarın sabah 8 de tekrar kk da görüşrmek üzere yarım saat sonra ayrılacagım:9::9:

1 taneyi doğuremde 8 i kalsın diyemiciimm yeterki olsun 5 e kadar yolu varrr:1::1:
evet canım yaa bugünde mesai bitti benim:31:y
yarın sabah 8 de tekrar kk da görüşrmek üzere yarım saat sonra ayrılacagım:9::9:

o zaman mutlu günler seninle olsun esen kal:1:

taam tızım gitmi dedim ben hayret bişeysin yanii...
imza değişikliği yapıyorum meşgul etme beni:1:
sabahtan beri boş boş dolanıyodum ortalıklarda söyle banada nerden yapıyon bende yapayım:1:
yarın ki günümüde onunla geçiririm:9::9:

sabahtan beri boş boş dolanıyodum ortalıklarda söyle banada nerden yapıyon bende yapayım:1:
yarın ki günümüde onunla geçiririm:9::9:

kullanıcı kontrol paneline gir açılan sayfanın sol tarafındaki imza değiştir gibi bir menü olması lazım ona gir açılan mesaj kutusu şeysinden imza olarak resim vs..yükleyeceksen netten o resmin üzerine gel sağ tıkla URL KOPYALA yı tıkla ve onu mesaj kutusundaki URL bölümüne yaz yükleme yerini bilin herhal..ya da sadece tazı yazacaksan ne istiyorsan yaz bişi yapman gerekmiyooo..bitince imzayı kaydet e tıkla taamm..

kullanıcı kontrol paneline gir açılan sayfanın sol tarafındaki imza değiştir gibi bir menü olması lazım ona gir açılan mesaj kutusu şeysinden imza olarak resim vs..yükleyeceksen netten o resmin üzerine gel sağ tıkla URL KOPYALA yı tıkla ve onu mesaj kutusundaki URL bölümüne yaz yükleme yerini bilin herhal..ya da sadece tazı yazacaksan ne istiyorsan yaz bişi yapman gerekmiyooo..bitince imzayı kaydet e tıkla taamm..
tamam şekerim anladımmm:1::1:
hatta bende reddodo.com a baktımmmmmm:52::52:
neyse ben kaçıyorum yarın gelirsen görüşürüz sekerr:16::16:

Back
X