nasıl üzgünüm bilemezsiniz
paşalarıma bir doğum gününde büyük jeep almıştık çift kişilik ve lüks bişi 2 sene önce 700 tl vermiştik..
ağır olduğundan apartmanın girişinde tutuyorlardı kolay oluyor indirip çıkarması çocuklar istediğinde diye ve apartman sözde güvenli eşi öğle yemeğine gelince kardeşimin jeep yerindeymiş sonra çıkmış yok hırsızın malın biri resmen çalmış paşalarımın jeep inibüyük paşam anaokulunda şu an ve polise haber verdiler marketin vs..güvenlik kameralarına bakılacak... okuldan geldiğinde yerinde göremeyince çok üzülecek paşam hepimizin derdi bu...adamı bi bulsam var ya şimdi elime geçse parçalarım o kadar gerginim...
çok üzüldüm canım apartmanın güvenlik kamerası yokmu yada kapıcısı güvenlik görevlisi falan :26::26::26:
inşallah tez zamanda bulunur hırsızlık çok fena affı olmayan bişey iki sene önce benimde başıma geldiğinden şu anki duygularınızı tahmin edebiliyorum canım
dün başladım canlar haplarimi içmeye haftaya çarşamba kontrolum var 30eylülde de alcam bebislerimi :)
aaanasıl üzgünüm bilemezsiniz
paşalarıma bir doğum gününde büyük jeep almıştık çift kişilik ve lüks bişi 2 sene önce 700 tl vermiştik..
ağır olduğundan apartmanın girişinde tutuyorlardı kolay oluyor indirip çıkarması çocuklar istediğinde diye ve apartman sözde güvenli eşi öğle yemeğine gelince kardeşimin jeep yerindeymiş sonra çıkmış yok hırsızın malın biri resmen çalmış paşalarımın jeep inibüyük paşam anaokulunda şu an ve polise haber verdiler marketin vs..güvenlik kameralarına bakılacak... okuldan geldiğinde yerinde göremeyince çok üzülecek paşam hepimizin derdi bu...adamı bi bulsam var ya şimdi elime geçse parçalarım o kadar gerginim...
hayırlısı olsun cnm bebişli olur inşallahhhh
aaa
nasıl üzüldüm cnm ya inşallah en yakın zamanda bulunur..
üzülecek paşa ya inşallah o farketmeden bulunur cnm bnm.güvenlik kamerasından birşey cıkar umarımm
ben kayra canım teşekür ederim egunal canım çok üzüldüm ya
Güldencim çoook geçmiş olsun. . Yazık yaa ne cesaret korku diye birşey de kalmamış giden zaten gitti ama kuzular üzülecek
bende son durumlara bakıyodumpaşalarımın çalınan jeep inde son durum
aklımıza 40 yıl düşünsek gelmeyecek şekilde gelişen bir olay...
apartmanda çocukların bisikletlerinin büyük oyuncaklarının bulunduğu bir alan var jeep te orda haliyle...
apartman yöneticisi kendiniz bilmez hadsiz demişki kapıcıya bu alanı boşalt oyuncakları ne var ne yok hepsini depoya indir demiş..
kapıcıda jeep i depoya koymuş sahiplerinden habersiz...
tabii biz emniyeti herkesleri ayağa kaldırdık hırsız var diye tesadüfen market kameralarını kontrol ederken damat ve polis yönetici ile karşılaşırlar ve hayırdır noldu der damatta jeep çalındı hırsız dolanıyoo haber yok diye söyleniyo adamda ben kaldırttım diyo depoya paşalarımın babasının gözü dönmüş ama adam kusura bakmayın vs...sürekli konuşmuş...
bizden habersiz bize ait birşeyi ortadan kaldır ve haber verme tesadüfen ortaya çıkıyor bi de bu nasıl bir saçmalıktır gün içinde yaşanan gerilim polisin olay yeri incelemenin gelip tutanak tutması vs..herkes ayakta adam rahat rahat ben kaldırttım depoya deyince naparsın bunu eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım dimineyseki paşam okuldan gelmeden olay çözüldü...
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah birdahaki denemeye gelir meleğinyetercim bugün bizimde evlilik yıldönümümüz...
bizde 2005te çıktık bu yola ve ben maalesef okadar yorgun üzgün giriyorumki 9.yılımaa..
nasılda rastladı işte olucak yaa...
tam 48 saat önce 3.tüp denememdende aldım negatifi hayalimde hamile çıkıyodum bugünde test tekrarı yapıyodum vee
eşime evde çekmecemde bulunan bebek kıyafetini paketliyodum çok güzel bi yazıylaa...
aslında başkasınıa aldım küçük bi kız çıtçıtlı badisi ve bi erkek alt tulumdu elimdeki vermedim dedim bu umudum hayalim olsun
valizimle karnımda tek taşımla geldik evimize..
şimdii elim ne onlara giidiyor ne halim takatim var iki gündür gelen kahve kırmızı lekelerimle başbaşayım...
aslında sağlıkla eşimel yılları devirmek çok güzell ama dediğin gibi meleğimiz bebeğimiz olaydı daha başka olurdu..
mevlam elbet bigün bizide güldürecek biliyorum...
bu yolda çabalayan koca yürekli kadınların hepsini mevlam hayalde değil gerçekte anne eylesin inşaallahhh...
kusura bakmayın emiii biiz bizden başkası anlayamaz yazdım gittii iştee negatif bişiler paylaşmıycam diyodum..
ama hala krizlerim devam ediyor biride bu sabah olduu burdaaa
Selam canlar kaç günd ür net yok yazamadım ben dün doktora gittim hersey iyi dedi pazartesi son kez gidicem kısmetse haftaya perşembe doğum olucak şimdiden heyecan sardı beni
Selam canlar kaç gündür net yok yazamadım ben dün doktora gittim hersey iyi dedi pazartesi son kez gidicem kısmetse haftaya perşembe doğum olucak şimdiden heyecan sardı beni
Şaka gibi Gülden nasıl haber vermezler çok ilginç. .Neyseki bulunmuş önemli olan bu çok sevindim..
Selam canlar kaç gündür net yok yazamadım ben dün doktora gittim hersey iyi dedi pazartesi son kez gidicem kısmetse haftaya perşembe doğum olucak şimdiden heyecan sardı beni
İyi akşamlar kızlar güldenim canım geçmiş olsun allah bi daha başınıza böyle şeyler vermesin
bende son durumlara bakıyodum
canım geçmiş olsun neyseki bulmuşssunuz
yaaa sen ne alem hatunsun demek eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım öylemi süpermiş valla
Şaka gibi Gülden nasıl haber vermezler çok ilginç. .Neyseki bulunmuş önemli olan bu çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?