Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok üzüldüm canım apartmanın güvenlik kamerası yokmu yada kapıcısı güvenlik görevlisi falan :26::26::26:

inşallah tez zamanda bulunur hırsızlık çok fena affı olmayan bişey iki sene önce benimde başıma geldiğinden şu anki duygularınızı tahmin edebiliyorum canım

apartmanda güvenlik kamerası var sözdeeeeee kapıcı olmadığından kamera görüntülerine ulaşılamıyor market var sitenin bir çıkışında ona bakılmış polis eşiliğinde bişey çıkmamış diğer çıkışından çıktığını düşünüyorum ben zaten orayı gösteren başka kamera varmı bilmiyorum...nasıl gerginiz ailecek anlatamam önemli olan paşamın üzülmesi şu an giden şeyin hiç bir önemi yok kuzum anlayamayacak durumu sık sık binip sürdüğü hatta kardeşinide yanına oturtturup gezdirdiği jeep leri yok onun bunu hırsız çalmış dememizle anlayacak durumu yok şu an...offf kine of yaniii durduk yerde başımıza gelene bak...hırsızlık yapıyorsunda çocukle ilgili şeylere bile dokunan çalan bir hırsızsan gerçekten bu tipler her türlü şeyi hak ediyor...sıradan bir eşya çalmıyorsun küçücük bir oyuncak bile olsa çocuğa ait bişeyi alacak kadar gözün dönmüşse gebersin gitsin şerefsiz manyak..ayy ben çok doluyum ağzımdan kötü şeyler çıkacak...

dün başladım canlar haplarimi içmeye haftaya çarşamba kontrolum var 30eylülde de alcam bebislerimi :)

hayırlısı olsun cnm bebişli olur inşallahhhh

aaa
nasıl üzüldüm cnm ya inşallah en yakın zamanda bulunur..
üzülecek paşa ya inşallah o farketmeden bulunur cnm bnm.güvenlik kamerasından birşey cıkar umarımm

ben kayra canım teşekür ederim egunal canım çok üzüldüm ya

Güldencim çoook geçmiş olsun. . Yazık yaa ne cesaret korku diye birşey de kalmamış giden zaten gitti ama kuzular üzülecek

paşalarımın çalınan jeep inde son durum
aklımıza 40 yıl düşünsek gelmeyecek şekilde gelişen bir olay...
apartmanda çocukların bisikletlerinin büyük oyuncaklarının bulunduğu bir alan var jeep te orda haliyle...
apartman yöneticisi kendiniz bilmez hadsiz demişki kapıcıya bu alanı boşalt oyuncakları ne var ne yok hepsini depoya indir demiş..
kapıcıda jeep i depoya koymuş sahiplerinden habersiz...
tabii biz emniyeti herkesleri ayağa kaldırdık hırsız var diye tesadüfen market kameralarını kontrol ederken damat ve polis yönetici ile karşılaşırlar ve hayırdır noldu der damatta jeep çalındı hırsız dolanıyoo haber yok diye söyleniyo adamda ben kaldırttım diyo depoya paşalarımın babasının gözü dönmüş ama adam kusura bakmayın vs...sürekli konuşmuş...
bizden habersiz bize ait birşeyi ortadan kaldır ve haber verme tesadüfen ortaya çıkıyor bi de bu nasıl bir saçmalıktır gün içinde yaşanan gerilim polisin olay yeri incelemenin gelip tutanak tutması vs..herkes ayakta adam rahat rahat ben kaldırttım depoya deyince naparsın bunu eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım dimi neyseki paşam okuldan gelmeden olay çözüldü...

ben kayra canım teşekür ederim egunal canım çok üzüldüm ya

Güldencim çoook geçmiş olsun. . Yazık yaa ne cesaret korku diye birşey de kalmamış giden zaten gitti ama kuzular üzülecek

saolun canlar bizde nasıl üzüldük anlatamam neyseki bulunduda rahata erdik...

yavrum anlaşılan hürrem topiğinde takılıyosun yine gelme topiğe hürreme git sen hııhhhhh yani

ne yorucu gerilim dolu birgündü yaw her yanlarım ağrıyoooo kaba etlerim acıyooo
annemden eve geçicem birazdan..

İyi akşamlar kızlar güldenim canım geçmiş olsun allah bi daha başınıza böyle şeyler vermesin

bende son durumlara bakıyodum
canım geçmiş olsun neyseki bulmuşssunuz
yaaa sen ne alem hatunsun demek eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım öylemi süpermiş valla

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah birdahaki denemeye gelir meleğin

Selam canlar kaç gündür net yok yazamadım ben dün doktora gittim hersey iyi dedi pazartesi son kez gidicem kısmetse haftaya perşembe doğum olucak şimdiden heyecan sardı beni

Şaka gibi Gülden nasıl haber vermezler çok ilginç. .Neyseki bulunmuş önemli olan bu çok sevindim..

Selam canlar kaç gündür net yok yazamadım ben dün doktora gittim hersey iyi dedi pazartesi son kez gidicem kısmetse haftaya perşembe doğum olucak şimdiden heyecan sardı beni

Canım çok ama çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma olsun.. Bende grip oldum çok ağır geçiririm normalde inşallah bir an önce biter gider..

Selam canımm çok şükür herşey yolunda olmasına sevindim :)) ayyy Valla benide heyecean astı şimdi tatlım Rabbim hepinizin yrdımcısı olsun İNŞALLAH

İyi akşamlar kızlar güldenim canım geçmiş olsun allah bi daha başınıza böyle şeyler vermesin

saol canım benim uzak olsun böyle asayiş işleri hepimizden değişik bi gündü gerçekten

bende son durumlara bakıyodum
canım geçmiş olsun neyseki bulmuşssunuz
yaaa sen ne alem hatunsun demek eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım öylemi süpermiş valla

saol canımcım bulduk valla ama ne gerilim ne gerilim...
bunun sonunda iyi bi dövsek adamı anca rahatlardık ama işte şiddete karşıyız ailecek

aayyyyyy çok heyecanlı gün belli olmuş...
ne çabuk geçiyor zaman artık kollarında olma zamanları geldi kuzuların...

Şaka gibi Gülden nasıl haber vermezler çok ilginç. .Neyseki bulunmuş önemli olan bu çok sevindim..

canım valla ilginç ki ne ilginç yani habersiz nasıl yapar böyle birşeyi akıl almıyor...
yetmedi üstüne yaptığı açıklama daha bomba...
haber verme gereği duymadım yerinde bulamadığınızda yönetici olduğumdan bana sorarsınız diye düşündüm

Merhaba kızlarr nsıslsınız? Dün gece ölüyorum sandım gece bu saatlerde kurabiye ile birlikte süt içtim 5 dk sonra midemden bogazıma kadar bir yanma ama trifi yokk sonra eşime dedim çok kötüyüm çabuk su getir dedim ve bende yutkunarak mutfaga koştum ama kendimi kaybetmeye başladım,korku endişe ölüm korkusu sardı ölüm geldi aklıma hemen eniştemi aradık geldi aldı beni acile kalldırdılar gıda zehirlenmesi olmusum hemen acil serum 3 tüp kn aldılr sabah 4 de eve geldik çok şükür iyiyim bugün ama eşimde çok korktu bende çok kötü bir gündü gerçekten hstnede en acili bendim o an sedye flan geldi derdimi zor anlattım dr hala korku ve endişe içindeyim Rabbim bir daha yaşatmaz iNŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…