Tüp Bebek Günlüğümüz !

YeterimCanımmmm........ Evet sen imtihanın biriyle uğraşırken daha ağır bir imtihanla daha karşılaşmışsın.Allah yar ve yardımcınız olsun, eşine sağlık versin inşallah.Dediğin gibi bebeğin olup eşini kaybetsen yarım bir mutluluk olurdu.
Canımın çoğu siz de kaldı diye bir topic var.O topicteki bayanın yaşadıkları da beni çok etkilemişti.En son hamileydi,doğum yaptı mı diye girdim topiğine, kızını doğurduğu gün annesi ve dayısını trafik kazasında kaybetmiş, tüylerim diken diken olmuştu.O mutluluğu ne kadar yaşayabilir ki insan artık.

allah büyük kuzum yaaa:26::26::26: Canım çok üzüldüm yaa

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres, KK Pro Üyeegunal, sara_28+

Bizim kaçak topik başımız Sara Hatun buralardasın he miTızım önce kendi topiine yazacasın okkkaaaaaaaaaaaa
Niye sessiz sedasız dolaşıyon topikte hı

Kızlar valla sizlerle sohbet etmek çok güzel amma velakin biliyorsunuz ki benim Kel Osman' a randevum var daha kahvaltı yapmadım kızımı kaldırayım da hazırlanalım yavaş yavaş gidip geleyim görüşürüz sonra inşallah.

aynen valla adama gergin kızgın olayım maddi konuda beni memnun etsin pamuk gibi oluveriyorum
paranın açamayacağı kapı yok evliliğimizde

aynen canım hepimiz aynıyız desene

BU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ 2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI

nice senelere sağlıkla mutlulukla bebeklerinizle inşallah

günaydın canım özlemişim senin böyle günaydın demeni

kdr cim ne desem ne yazsam boş biliyorum sadece üzüntünü paylaşıyorum bunu bilmeni isterim

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice sağlıklı mutlu bebişli yıllarınız olsun

annen şok şekey ya niye sabahın körü gidip kadının uykusunu bölüyosun tızım aaa çot ayıp ama

saol canım kalkarsa öperim ellerinden öldüm açlıktan hala yatıyor ayıp yani

ha bide kadın sana kahvaltı hazırlayacak aaa men sana böylemi terbiye virdim tızım yaaaa kalk çıbığ git mıtfağa hazırla kahvaltıyı götür annenin yatağına

heeeee kız bizim doktor kelmiş galiba yeterin bi arkadaşıda ona gidiyomuş çok memnunmuş ama kel osaman dermiş adama

boş vey iyi doktoy olsun bebişlerimizn gelmesine vesile olsunda kelmi sırma saçlımı farketmez

sende gelince bana yaz merak ediyorum bütün ayrıntıları görüşme nasıl geçti neler konuştunuz tamam mı

heee men kendi topiğimin kapısını açmadan komşuya kahvaltıya geliyom görüyonmu ama komşunun kendine hayrı yok oda kahvaltıya annesine gitmiş
ve dualarına amin diyorum canım

sana kel osmanla iyi eğlenceler kız biz sara ile diğer topikten çok karşılaşıyoruz burada

sara benim kıymetlim vermem onu kendi topiğinede olsa
canımcım git gel bakalım kel osman ne dicek
detayları yaz olarmı meraklı bi kimseyim ben..

Tamam gelince yazarım inşallah.

Ya beni de birileri kayfaltıya çağırsa ne güzel olurdu ya.Dün adet oldum acaip belim ağrıyor. Hiç bir şey yapasım yok.

sağol güzel yüreklim

sana kel osmanla iyi eğlenceler kız biz sara ile diğer topikten çok karşılaşıyoruz burada
He yawwwwwwwwwww
Bizim topiğin bazen ahı gidip vahı kalıyor

Hepten alma kızzzzz
İnşallah canım dönünce yazarım.

günaydın canım...
anneciğim hala uyuyor ayıp gerçekten ama ben bana kahvaltı hazırlasın demiyorum kiiii kalksında yeriz ben hazırlayacam zaten çayı demledim içtim bile olmadı kahvaltıya götürcem ona geldiğimde ya kahvaltıyı ya öğle yemeğini dışarda yeriz o sebepten günahımı alma yaw ben ondan hizmet beklemiyom kalksın yeter bana
misafir ol gel bana börekler açarım sanaaaaaaa

sessiz değilim tızım anca yazdım hepiciğinize

kendi topiğimin yolunu şaşırdım aaaaaaa bi baktım buydayım hoş ben hep burdayım

oyyyyy canım menim sende menim kıymetlimsin

Tamam gelince yazarım inşallah.

Ya beni de birileri kayfaltıya çağırsa ne güzel olurdu ya.Dün adet oldum acaip belim ağrıyor. Hiç bir şey yapasım yok.

kıyamam bilirim o ağrıyı sen bana gel canım dün kendi ellerimle erik reçelide yaptım çok güzel oldu valla

He yawwwwwwwwwww

Hepten alma kızzzzz

ayyyy şımaracam şimdi paylaşılamayan insan olmak güzelmiş

He yawwwwwwwwwww

Hepten alma kızzzzz

demek sizin topikte ah ve vah olmak üzere iki kk üyesi daha var ah sizi bıraksada vah sizinleymiş bence çok üzülme derim hepten almıyorum tamam sarayı %90 nı benim %10 nu sizin olsun ya da en güzeli hepiniz bu topiğin olun

Eki Görüntüle 806471 yalnız bunun motoru bozulmuş bence gidişe baksana çok sarsılıyoooo

benzini bitiyo kızzııımmm ondan öyle ucuyooo buu

bak geçenki bahsettiğim oynayan bıyıklıyı bulamadım ama bide böyle bıyıklım var benim
Eki Görüntüle 806485 Eki Görüntüle 806485 Eki Görüntüle 806485 Eki Görüntüle 806485

en kötüsüde bu sen buna kesin bayılırsın
Eki Görüntüle 806486 Eki Görüntüle 806486 Eki Görüntüle 806486 Eki Görüntüle 806486

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…