CANIM YAŞADIKALRIN NE KADAR ZOR BİLİYORUM :44:YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAK :44:EVLİLİĞİMDE 9 YILI DEVİRDİMÇOK İSTEDİM ANNE OLMAYI (hala da istemekteyim)AMA HAYAT BANA NE YAŞAtTI BİLİYORMUSUN KDR BEN İLK TÜP BEBEK DENEMEMDE YUMURTALARIM BOŞ ÇIKTIĞINDA DR KONUŞURKEN BU HAYATIMIN EN ZOR GÜNÜ DEMİŞTİM AMA 2011 YILINDA EŞİMİN BEYNİNDE 5 CM BİR KİTLE SAPTANDI BİR PROF A GİTTİK EŞİMİ MUAYENE ETTİ SONRA BİRAZ KONUŞALIM DEDİİ BANA:44: EŞİN AMELİYAT OLMALI :44:AMA RİSKLERİ VAR ASLINDA ŞANSIMIZIN %30 LARDA OLDUĞUNU GÖZÜNÜN KÖR OLABİLECEĞİNİ FELÇ OLABİLECEĞİNİ ANLATTI EĞER AMELİYAT OLURSA BUNLARI YAŞARSINIZ AMA OLMASSA ÖLÜR DEDİİ BEN BÜTÜN BUNLARI BİLE BİLE AMELİYAT OLSUN :44:%30 OLDUKÇA İYİ BİR ŞANS DEDİM (başkada şansımız yoktu aslında)EŞİMİ AMELİYATA ALDILAR ORTALAMA 13 SAAT SÜRDÜ O GÜN ÖMRÜMÜN EN ZOR GÜNÜYDÜ ARAMIZDA AMELİYATHANE KAPISI KAPININ ARKASINDA HAYAT ARAKADAŞIm BELKİ ÖLDÜ BELKİ ÖLECEK :44:AKLIN HEP ORADA VS BEN O GÜNÜ O GECE HEP AĞLAYARAK GEÇİRDİM EŞİM 20 GÜN KADAR YOĞUN BAKIMDA YATTI BEN O SÜREDE YATAK ODAMA GİRİP YATAĞIMA YATAMADIM SALONDA UYUDUM HER GÜN 3 SAATLİK YOLU GİDİP YOĞUN BAKIM KAPISINDA EŞİMİ BEKLEDİM EVET DR SÖYLEDİĞİ BİR ÇOK ŞEY OLDU EŞİM VUCUT FONKSİYONALRINDAN BİR KISMINI KAYBETTİ AMA BENİM YANIMDA YAA O YETER BANA DEDİM İŞTE TÜM BUNLARI YAŞARKEN ŞUNU ÖĞRENDİM :44:BEBEK İSTİYORDUM (HALADA İSTYORUM )AMA BENİM BİR BEBEĞİM OLSAYDI VE EŞİME BİR ŞEY OLSAYDI(allahım yanımızdan eksik etmesin eşleirmiz) BEN O BEBEĞE NE YAPARSAM YAPAYIM EKSİK KALACAKTIM VE KARAR VERDİM BEBEK İÇİN İÇİM YANARKEN BİLE ARTIK ESKİSİ GİBİ KENDİMİ ÜZMEYECEĞİM:44: KABUL ETTİM KADERİM BUYSA YAPACAK BİR ŞEY YOK
hoşgeldiinnnnnnnnnnnnnnn
Hoşbulduk canım
Sana yazmıştım, görmedin sanırım:44:
yeterimcanımmmm........ Evet sen imtihanın biriyle uğraşırken daha ağır bir imtihanla daha karşılaşmışsın.allah yar ve yardımcınız olsun, eşine sağlık versin inşallah.dediğin gibi bebeğin olup eşini kaybetsen yarım bir mutluluk olurdu.
canımın çoğu siz de kaldı diye bir topic var.o topicteki bayanın yaşadıkları da beni çok etkilemişti.en son hamileydi,doğum yaptı mı diye girdim topiğine, kızını doğurduğu gün annesi ve dayısını trafik kazasında kaybetmiş, tüylerim diken diken olmuştu.o mutluluğu ne kadar yaşayabilir ki insan artık.
aynen valla adama gergin kızgın olayım maddi konuda beni memnun etsin pamuk gibi oluveriyorum
paranın açamayacağı kapı yok evliliğimizde
BU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI
Eki Görüntüle 806430 Eki Görüntüle 806429 Eki Görüntüle 806428 Eki Görüntüle 806427 Eki Görüntüle 806426 Eki Görüntüle 806425 Eki Görüntüle 806423 Eki Görüntüle 806422 Eki Görüntüle 806421 Eki Görüntüle 806431
Güüüüünnnaaayyydddııınnnnnnnnn
Cancağızlarıma şapşahane güpgüzel müsmükemmel bir gün diliyorum
Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun
Hep gülsün hiç üzülmesin benim arkadaşlarım
Eki Görüntüle 806420 Eki Görüntüle 806424
yetercim bugün bizimde evlilik yıldönümümüz...
bizde 2005te çıktık bu yola ve ben maalesef okadar yorgun üzgün giriyorumki 9.yılımaa..
nasılda rastladı işte olucak yaa...
tam 48 saat önce 3.tüp denememdende aldım negatifi hayalimde hamile çıkıyodum bugünde test tekrarı yapıyodum vee
eşime evde çekmecemde bulunan bebek kıyafetini paketliyodum çok güzel bi yazıylaa...
aslında başkasınıa aldım küçük bi kız çıtçıtlı badisi ve bi erkek alt tulumdu elimdeki vermedim dedim bu umudum hayalim olsun
valizimle karnımda tek taşımla geldik evimize..
şimdii elim ne onlara giidiyor ne halim takatim var iki gündür gelen kahve kırmızı lekelerimle başbaşayım...
aslında sağlıkla eşimel yılları devirmek çok güzell ama dediğin gibi meleğimiz bebeğimiz olaydı daha başka olurdu..
mevlam elbet bigün bizide güldürecek biliyorum...
bu yolda çabalayan koca yürekli kadınların hepsini mevlam hayalde değil gerçekte anne eylesin inşaallahhh...
kusura bakmayın emiii biiz bizden başkası anlayamaz yazdım gittii iştee negatif bişiler paylaşmıycam diyodum..
ama hala krizlerim devam ediyor biride bu sabah olduu burdaaa
oyyy kıyamammmmmm
Rabbim sen benim uykumu arkadaşıma ver mışıl mışıl uyusun ben nasıl olsa telafi ederim
günaydın canım sen nasılsın en son pek de iyi bırakmamıştım seni aklımdasın
canım ben ismini listeye yazarım müsait olursan okursun olmazsan sadece adını söyleriz dua ederiz sanada..
he valla bak sabahın körü gelmişim şimdi ondayım kapıyı açtı bi zahmet hoooppppp sıcak yatağına geçti uykusu açılmadan devam edecekmişbende belki hazırlanırda gideriz dedim ama yok efenim o konu kapanmış belliki... dün alışverişe gidecez dedi o kadaarrrrrrr
saol canım kalkarsa öperim ellerindenöldüm açlıktan hala yatıyor ayıp yani
Saram bizim doktor kel miymiş:44::44::44:
Bakalım 12 de randevu kel mi sırma saçlı mı anlayacaz
Yeterim Allah hayırlarla bereketlerle uzun nice evlilik yıldönümleri nasip etsin, bu sene bebişinin geldiği sene olsun inşallah.
Canım tanışmıyoruz ama yazdıklarını okuyunca geçemedim. Anlıyorum seni...Negatif bir şeyler yerine elbetteki hepimiz hep pozitif olmak çevremize mutluluk veren bir insan olmak isteriz. Ama hayatımızda yaşadığımız olumsuzluklar maalesef dışımıza da yansıyor, hep içimizde de kalırsa içten yıkılacağımıza bir dostumuza derdimizi söyleyip ferahlamak en güzeli aslında. İnsanın derdinin dermanı yine insandır der uzmanın biri. Rabbim bize cennetini nasip etmek için çeşitli imtihanlar sunar ya, bizimki de demek ki bu.Daha ağırlarla sınamasın mevlam bizi inşallah.
Allah gönlüne ,yüreğine ferahlık versin, içindeki hüznü yatıştırsın inşallah.İnşallah bir daha ki tedavinle yavrunu alırsın kucağına.
Bu arada ben de iki tüp sonrası bir kızı olan biriyim. Şimdi de kızıma kardeş istiyoruz bekledik gelmedi kendiliğinden bukardeş. Bir deneme yaptık martta olumsuz neticelendi, şimdi bugün tekrar kardeş aramaya Kel Osman Amcaya gidiyoruz . Allah hiç birimizin emeklerinizi zayi etmesin inşallah.
Gülden kardeşim merhabaNedense kardeş diyesim geldi, benden küçük müsün büyük müsün bilmiyorum ama:44:
Daha önce Hulusi Bülent Bey' in yeriyle ilgili sorularıma Saram aracılığıyla verdiğin cevapların için teşekküy ediyorum
Saram bu topiğe çok takılır bugün baktım kendi topiğine gelmemiş, kesin güldene misafirliğe gitmiş dedimAynen de öyle yakaladım. E hazır buralara gelmişken iki kelam etmeden gitmeyeyim dedim.
Sizin topiğiniz de çok şen şakrak maşallah.
Allah hepimizin muradını hayırlarla nasip etsin inşallah.
toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres, kk pro üyeegunal, sara_28+
bizim kaçak topik başımız sara hatun buralardasın he mitızım önce kendi topiine yazacasın okkkaaaaaaaaaaaa
Niye sessiz sedasız dolaşıyon topikte hı
Kızlar valla sizlerle sohbet etmek çok güzel amma velakin biliyorsunuz ki benim kel osman' a randevum var daha kahvaltı yapmadım kızımı kaldırayım da hazırlanalım yavaş yavaş gidip geleyim görüşürüz sonra inşallah.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres, KK Pro Üyeegunal, sara_28+
Bizim kaçak topik başımız Sara Hatun buralardasın he miTızım önce kendi topiine yazacasın okkkaaaaaaaaaaaa
Kızlar valla sizlerle sohbet etmek çok güzel amma velakin biliyorsunuz ki benim Kel Osman' a randevum var daha kahvaltı yapmadım kızımı kaldırayım da hazırlanalım yavaş yavaş gidip geleyim görüşürüz sonra inşallah.
heeeee kız bizim doktor kelmiş galiba yeterin bi arkadaşıda ona gidiyomuş çok memnunmuş ama kel osaman dermiş adama
boş vey iyi doktoy olsun bebişlerimizn gelmesine vesile olsunda kelmi sırma saçlımı farketmez
sende gelince bana yaz merak ediyorum bütün ayrıntıları görüşme nasıl geçti neler konuştunuz tamam mı
heee men kendi topiğimin kapısını açmadan komşuya kahvaltıya geliyom görüyonmu ama komşunun kendine hayrı yok oda kahvaltıya annesine gitmiş
ve dualarına amin diyorum canım
aynen canım hepimiz aynıyız desene
Nice senelere sağlıkla mutlulukla bebeklerinizle inşallah
Günaydın canım özlemişim senin böyle günaydın demeni
Kdr cim ne desem ne yazsam boş biliyorum sadece üzüntünü paylaşıyorum bunu bilmeni isterim
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice sağlıklı mutlu bebişli yıllarınız olsun
Annen şok şekey ya niye sabahın körü gidip kadının uykusunu bölüyosun tızım aaa çot ayıp ama
Ha bide kadın sana kahvaltı hazırlayacak aaa men sana böylemi terbiye virdim tızım yaaaa kalk çıbığ git mıtfağa hazırla kahvaltıyı götür annenin yatağına
Heeeee kız bizim doktor kelmiş galiba yeterin bi arkadaşıda ona gidiyomuş çok memnunmuş ama kel osaman dermiş adama
Boş vey iyi doktoy olsun bebişlerimizn gelmesine vesile olsunda kelmi sırma saçlımı farketmez
sende gelince bana yaz merak ediyorum bütün ayrıntıları görüşme nasıl geçti neler konuştunuz tamam mı
heee men kendi topiğimin kapısını açmadan komşuya kahvaltıya geliyom görüyonmu ama komşunun kendine hayrı yok oda kahvaltıya annesine gitmiş
Ve dualarına amin diyorum canım
He yawwwwwwwwwwwsana kel osmanla iyi eğlencelerkız biz sara ile diğer topikten çok karşılaşıyoruz burada
sara benim kıymetlim vermem onu kendi topiğinede olsa
canımcım git gel bakalım kel osman ne dicek
detayları yaz olarmı meraklı bi kimseyim ben..
tamam gelince yazarım inşallah.
Ya beni de birileri kayfaltıya çağırsa ne güzel olurdu ya.dün adet oldum acaip belim ağrıyor. Hiç bir şey yapasım yok.
aynen canım hepimiz aynıyız desene
günaydın canım özlemişim senin böyle günaydın demeni
annen şok şekey ya niye sabahın körü gidip kadının uykusunu bölüyosun tızım aaa çot ayıp ama
ha bide kadın sana kahvaltı hazırlayacak aaa men sana böylemi terbiye virdim tızım yaaaa kalk çıbığ git mıtfağa hazırla kahvaltıyı götür annenin yatağına
heeeee kız bizim doktor kelmiş galiba yeterin bi arkadaşıda ona gidiyomuş çok memnunmuş ama kel osaman dermiş adama
boş vey iyi doktoy olsun bebişlerimizn gelmesine vesile olsunda kelmi sırma saçlımı farketmez
ve dualarına amin diyorum canım
he yawwwwwwwwwww
Bizim topiğin bazen ahı gidip vahı kalıyor
Hepten alma kızzzzz
Inşallah canım dönünce yazarım.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres, KK Pro Üyeegunal, sara_28+
Bizim kaçak topik başımız Sara Hatun buralardasın he miTızım önce kendi topiine yazacasın okkkaaaaaaaaaaaa
Kızlar valla sizlerle sohbet etmek çok güzel amma velakin biliyorsunuz ki benim Kel Osman' a randevum var daha kahvaltı yapmadım kızımı kaldırayım da hazırlanalım yavaş yavaş gidip geleyim görüşürüz sonra inşallah.
sara benim kıymetlim vermem onu kendi topiğinede olsa
canımcım git gel bakalım kel osman ne dicek
detayları yaz olarmı meraklı bi kimseyim ben..
Tamam gelince yazarım inşallah.
Ya beni de birileri kayfaltıya çağırsa ne güzel olurdu ya.Dün adet oldum acaip belim ağrıyor. Hiç bir şey yapasım yok.
He yawwwwwwwwwww
Hepten alma kızzzzz
İnşallah canım dönünce yazarım.
He yawwwwwwwwwww
Hepten alma kızzzzz
İnşallah canım dönünce yazarım.
bak bide ucan bu kız varr bendeeEki Görüntüle 806471 Eki Görüntüle 806471 Eki Görüntüle 806470 Eki Görüntüle 806470 Eki Görüntüle 806470
ayrıca bak buda gözlüklünün farklı versiyonu
Eki Görüntüle 806472 Eki Görüntüle 806472 Eki Görüntüle 806472 Eki Görüntüle 806472 Eki Görüntüle 806472
oyyyyy canım menim sende menim kıymetlimsin
benzini bitiyo kızzııımmm ondan öyle ucuyooo buudemek sizin topikte ah ve vah olmak üzere iki kk üyesi daha var ah sizi bıraksada vah sizinleymiş bence çok üzülme derimhepten almıyorum tamam sarayı %90 nı benim %10 nu sizin olsun ya da en güzeli hepiniz bu topiğin olun
Eki Görüntüle 806471 yalnız bunun motoru bozulmuş bence gidişe baksana çok sarsılıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?