• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba kızlarr nsıslsınız? Dün gece ölüyorum sandım gece bu saatlerde kurabiye ile birlikte süt içtim 5 dk sonra midemden bogazıma kadar bir yanma ama trifi yokk sonra eşime dedim çok kötüyüm çabuk su getir dedim ve bende yutkunarak mutfaga koştum ama kendimi kaybetmeye başladım,korku endişe ölüm korkusu sardı ölüm geldi aklıma hemen eniştemi aradık geldi aldı beni acile kalldırdılar gıda zehirlenmesi olmusum hemen acil serum 3 tüp kn aldılr sabah 4 de eve geldik çok şükür iyiyim bugün ama eşimde çok korktu bende çok kötü bir gündü gerçekten hstnede en acili bendim o an sedye flan geldi derdimi zor anlattım dr hala korku ve endişe içindeyim Rabbim bir daha yaşatmaz iNŞŞ:53:

ayy noluyo böyle tuhaf tuhaf şeyler yaşıyoruz töbee ya rabbim sen koru...
canım çok geçmiş olsun...
kurabiyedenmi zehirlendin bence gün içinde olan bişeydir o söyledimi doktorlar neyden olabileceğini?

ayy noluyo böyle tuhaf tuhaf şeyler yaşıyoruz töbee ya rabbim sen koru...
canım çok geçmiş olsun...
kurabiyedenmi zehirlendin bence gün içinde olan bişeydir o söyledimi doktorlar neyden olabileceğini?

Sagol canım sanırım süt'ten olabilir dedi dr tam bi açıklamada yapamdı açıkcası :53: cnım yaa sende kuzucukların arabaları için çok üzülmüsüsn çok şükür kayıp degilmiş çok sevindim yaaa canlarım çok üzülürdü gerçekten neyse bulunmuss:9::9::9::9::9:

Ya ben bu netin taaaa neyse edepli olucam bi gelip bi gidiyor deli etti beni sağolun kızlar inşallah bir aksilik çıkmaz doktorun defiği zsmanda gelir kuzularım 36 haftanın içindeyiz perşembe son daha bekletmeyelim dedi bende tamam dedim benkayra canım sorma bende ağır grip ve boğaz enfeksiyonu geçirdim hala tam düzelemedim çok geçmiş olsun

yetercim bugün bizimde evlilik yıldönümümüz...:34:
bizde 2005te çıktık bu yola ve ben maalesef okadar yorgun üzgün giriyorumki 9.yılımaa..:14:
nasılda rastladı işte olucak yaa...
tam 48 saat önce 3.tüp denememdende aldım negatifi hayalimde hamile çıkıyodum bugünde test tekrarı yapıyodum vee
eşime evde çekmecemde bulunan bebek kıyafetini paketliyodum çok güzel bi yazıylaa...
aslında başkasınıa aldım küçük bi kız çıtçıtlı badisi ve bi erkek alt tulumdu elimdeki vermedim dedim bu umudum hayalim olsun
valizimle karnımda tek taşımla geldik evimize..
şimdii elim ne onlara giidiyor ne halim takatim var iki gündür gelen kahve kırmızı lekelerimle başbaşayım...:5:
aslında sağlıkla eşimel yılları devirmek çok güzell ama dediğin gibi meleğimiz bebeğimiz olaydı daha başka olurdu..
mevlam elbet bigün bizide güldürecek biliyorum...
bu yolda çabalayan koca yürekli kadınların hepsini mevlam hayalde değil gerçekte anne eylesin inşaallahhh...:16::16::16:
kusura bakmayın emiii biiz bizden başkası anlayamaz yazdım gittii iştee negatif bişiler paylaşmıycam diyodum..
ama hala krizlerim devam ediyor biride bu sabah olduu burdaaa:19::19:

Ah be canlarımm güzel Allahım göndersin inşallah meleklerimizii çok çok kötü oldum canımm hüngür hüngür ağladımm kıyamam ben ya :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:en en kısa zamanda ver eşine o güzel haberii canım benimm....şükürler olsun Allahıma sağlığmız yerinde eşlerimiz le mutluyuzz bebişlerde gelecek inanıyorum ben..

Merhaba kızlarr nsıslsınız? Dün gece ölüyorum sandım gece bu saatlerde kurabiye ile birlikte süt içtim 5 dk sonra midemden bogazıma kadar bir yanma ama trifi yokk sonra eşime dedim çok kötüyüm çabuk su getir dedim ve bende yutkunarak mutfaga koştum ama kendimi kaybetmeye başladım,korku endişe ölüm korkusu sardı ölüm geldi aklıma hemen eniştemi aradık geldi aldı beni acile kalldırdılar gıda zehirlenmesi olmusum hemen acil serum 3 tüp kn aldılr sabah 4 de eve geldik çok şükür iyiyim bugün ama eşimde çok korktu bende çok kötü bir gündü gerçekten hstnede en acili bendim o an sedye flan geldi derdimi zor anlattım dr hala korku ve endişe içindeyim Rabbim bir daha yaşatmaz iNŞŞ:53:

canımmm çokk geçmiş olsun ay ne kötü olmuşundur sennnn çok şükür atlatmışınn iyki hemen gitmişiniz...

mehtabımmm geçmiş olsun ya cok üzüldüm neyseki geçmiş:38::38:
seviyorum seni canım kendine iyi bak lütfeeennnnn:16::16:

Ahh canım yaa çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..

grip mi oldun sen:5::5::5:
geçmiş olsun canım benim:38:

Eveett sorma :(Sağ ol Güldenim buraya kadar hasta olmadan geldik şimdi grip oldum. Allahtan şu ana kadar çok ağır ilerlemedi.. Bugün doktorumu arayacağım dünden beri benim kuzular fazla hareket etmiyorlar hergün kıpır kıpır akşam yatana kadar devam ederlerdi.Kafama takılıyor sürekli onları gözlemliyorum ama çok az Allahım korusun kuzularımı:18:

Bu arada herkese günaydın ben sabah 5.30 da hareme annemin gonderdigi yukleri almaya gittim kocamla saat 8 de ancak eve gelebildik. Bu akşam da annem binecek inşallah yarın sabah onu almaya gidicez.. Hek çok özledim hem anneme çok ihtiyacım var..

Eveett sorma :(Sağ ol Güldenim buraya kadar hasta olmadan geldik şimdi grip oldum. Allahtan şu ana kadar çok ağır ilerlemedi.. Bugün doktorumu arayacağım dünden beri benim kuzular fazla hareket etmiyorlar hergün kıpır kıpır akşam yatana kadar devam ederlerdi.Kafama takılıyor sürekli onları gözlemliyorum ama çok az Allahım korusun kuzularımı:18:

canım endişelerin normal tabii doğum zamanı geliyor ve sıkıntılarında var..
belki denemişsindir ama tatlı ye özellikle çikolata o zaman hareketleniyor kuzular sık kontroldesin Rabbimin izniyle hiçbirşey olmadan alacaksın minnakları kucağına:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Bu arada herkese günaydın ben sabah 5.30 da hareme annemin gonderdigi yukleri almaya gittim kocamla saat 8 de ancak eve gelebildik. Bu akşam da annem binecek inşallah yarın sabah onu almaya gidicez.. Hek çok özledim hem anneme çok ihtiyacım var..
canm benm hastasın galiba cok geçmiş olsun en kısa zamanda cabucak toparlan inşallah kuzularında iyidir merak etmee:16::16:

Güüüüünnnaayyddııınnnnnnn
Cancağızlarıma mükemmel birgün diliyorum
Doğurgan olduğumuz günler bizimle olsun inşallah:1:

ihtiyacın olmaz olurmu şimdi elin ayağın olcak senin manevi desteğide ayrı...
annane olarak yüklü geliyordur tabii kimbilir ne ciciler aldı kuzularına:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Günaydın kızlar nasılsınız benkayra canım geçmiş olsun dikkat et kendine annelerinizin kıymetini bilin keşke benimde annem yanımda olsaydı en çok ihtiyaç duyduğun zamanlar varlığı bile destek veriyodur insana

canım endişelerin normal tabii doğum zamanı geliyor ve sıkıntılarında var..
belki denemişsindir ama tatlı ye özellikle çikolata o zaman hareketleniyor kuzular sık kontroldesin Rabbimin izniyle hiçbirşey olmadan alacaksın minnakları kucağına:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tatlı vs hep denedim ama çok etkili olmadı en iyisi dr.a gidip iyi olduklarını görmek. .

canm benm hastasın galiba cok geçmiş olsun en kısa zamanda cabucak toparlan inşallah kuzularında iyidir merak etmee:16::16:

Sağol canım benim hasta oldum kuzular iyi olsunda ben hasta olsam dq önemli değil. .

ihtiyacın olmaz olurmu şimdi elin ayağın olcak senin manevi desteğide ayrı...
annane olarak yüklü geliyordur tabii kimbilir ne ciciler aldı kuzularına:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Güleceksin ama daha hiçbirşey almamış gelince Istanbul dan alıcam dedi. Herşeyi var çok şükür annem gelsinde

Günaydın kızlar nasılsınız benkayra canım geçmiş olsun dikkat et kendine annelerinizin kıymetini bilin keşke benimde annem yanımda olsaydı en çok ihtiyaç duyduğun zamanlar varlığı bile destek veriyodur insana

Sağol derincim haklısın annenin varlığı bile yetiyor. Kac yaşında olursak olalım annelerin yanında hep kücük kızları oluyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin..Insan hamileyken anneligin ne zor olduğunu anlıyor. .

Tatlı vs hep denedim ama çok etkili olmadı en iyisi dr.a gidip iyi olduklarını görmek. .

Güleceksin ama daha hiçbirşey almamış gelince Istanbul dan alıcam dedi. Herşeyi var çok şükür annem gelsinde. .

anaa niye güleyim yük deyince aklıma öyle geldi:1:
varlığı yeter canım..bak gelişini bile nasıl bekliyorsun..

Back
X