Canım çok ama çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma olsun.. Bende grip oldum çok ağır geçiririm normalde inşallah bir an önce biter gider..
grip mi oldun sen

geçmiş olsun canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok ama çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma olsun.. Bende grip oldum çok ağır geçiririm normalde inşallah bir an önce biter gider..
Merhaba kızlarr nsıslsınız? Dün gece ölüyorum sandım gece bu saatlerde kurabiye ile birlikte süt içtim 5 dk sonra midemden bogazıma kadar bir yanma ama trifi yokk sonra eşime dedim çok kötüyüm çabuk su getir dedim ve bende yutkunarak mutfaga koştum ama kendimi kaybetmeye başladım,korku endişe ölüm korkusu sardı ölüm geldi aklıma hemen eniştemi aradık geldi aldı beni acile kalldırdılar gıda zehirlenmesi olmusum hemen acil serum 3 tüp kn aldılr sabah 4 de eve geldik çok şükür iyiyim bugün ama eşimde çok korktu bende çok kötü bir gündü gerçekten hstnede en acili bendim o an sedye flan geldi derdimi zor anlattım dr hala korku ve endişe içindeyim Rabbim bir daha yaşatmaz iNŞŞ![]()
ayy noluyo böyle tuhaf tuhaf şeyler yaşıyoruz töbee ya rabbim sen koru...
canım çok geçmiş olsun...
kurabiyedenmi zehirlendin bence gün içinde olan bişeydir o söyledimi doktorlar neyden olabileceğini?
yetercim bugün bizimde evlilik yıldönümümüz...
bizde 2005te çıktık bu yola ve ben maalesef okadar yorgun üzgün giriyorumki 9.yılımaa..
nasılda rastladı işte olucak yaa...
tam 48 saat önce 3.tüp denememdende aldım negatifi hayalimde hamile çıkıyodum bugünde test tekrarı yapıyodum vee
eşime evde çekmecemde bulunan bebek kıyafetini paketliyodum çok güzel bi yazıylaa...
aslında başkasınıa aldım küçük bi kız çıtçıtlı badisi ve bi erkek alt tulumdu elimdeki vermedim dedim bu umudum hayalim olsun
valizimle karnımda tek taşımla geldik evimize..
şimdii elim ne onlara giidiyor ne halim takatim var iki gündür gelen kahve kırmızı lekelerimle başbaşayım...
aslında sağlıkla eşimel yılları devirmek çok güzell ama dediğin gibi meleğimiz bebeğimiz olaydı daha başka olurdu..
mevlam elbet bigün bizide güldürecek biliyorum...
bu yolda çabalayan koca yürekli kadınların hepsini mevlam hayalde değil gerçekte anne eylesin inşaallahhh...
kusura bakmayın emiii biiz bizden başkası anlayamaz yazdım gittii iştee negatif bişiler paylaşmıycam diyodum..
ama hala krizlerim devam ediyor biride bu sabah olduu burdaaa![]()
Merhaba kızlarr nsıslsınız? Dün gece ölüyorum sandım gece bu saatlerde kurabiye ile birlikte süt içtim 5 dk sonra midemden bogazıma kadar bir yanma ama trifi yokk sonra eşime dedim çok kötüyüm çabuk su getir dedim ve bende yutkunarak mutfaga koştum ama kendimi kaybetmeye başladım,korku endişe ölüm korkusu sardı ölüm geldi aklıma hemen eniştemi aradık geldi aldı beni acile kalldırdılar gıda zehirlenmesi olmusum hemen acil serum 3 tüp kn aldılr sabah 4 de eve geldik çok şükür iyiyim bugün ama eşimde çok korktu bende çok kötü bir gündü gerçekten hstnede en acili bendim o an sedye flan geldi derdimi zor anlattım dr hala korku ve endişe içindeyim Rabbim bir daha yaşatmaz iNŞŞ![]()
mehtabımmm geçmiş olsun ya cok üzüldüm neyseki geçmişMerhaba kızlarr nsıslsınız? Dün gece ölüyorum sandım gece bu saatlerde kurabiye ile birlikte süt içtim 5 dk sonra midemden bogazıma kadar bir yanma ama trifi yokk sonra eşime dedim çok kötüyüm çabuk su getir dedim ve bende yutkunarak mutfaga koştum ama kendimi kaybetmeye başladım,korku endişe ölüm korkusu sardı ölüm geldi aklıma hemen eniştemi aradık geldi aldı beni acile kalldırdılar gıda zehirlenmesi olmusum hemen acil serum 3 tüp kn aldılr sabah 4 de eve geldik çok şükür iyiyim bugün ama eşimde çok korktu bende çok kötü bir gündü gerçekten hstnede en acili bendim o an sedye flan geldi derdimi zor anlattım dr hala korku ve endişe içindeyim Rabbim bir daha yaşatmaz iNŞŞ![]()
grip mi oldun sen
geçmiş olsun canım benim![]()
Eveett sormaSağ ol Güldenim buraya kadar hasta olmadan geldik şimdi grip oldum. Allahtan şu ana kadar çok ağır ilerlemedi.. Bugün doktorumu arayacağım dünden beri benim kuzular fazla hareket etmiyorlar hergün kıpır kıpır akşam yatana kadar devam ederlerdi.Kafama takılıyor sürekli onları gözlemliyorum ama çok az Allahım korusun kuzularımı:18:
canm benm hastasın galiba cok geçmiş olsun en kısa zamanda cabucak toparlan inşallah kuzularında iyidir merak etmeeBu arada herkese günaydın ben sabah 5.30 da hareme annemin gonderdigi yukleri almaya gittim kocamla saat 8 de ancak eve gelebildik. Bu akşam da annem binecek inşallah yarın sabah onu almaya gidicez.. Hek çok özledim hem anneme çok ihtiyacım var..
Bu arada herkese günaydın ben sabah 5.30 da hareme annemin gonderdigi yukleri almaya gittim kocamla saat 8 de ancak eve gelebildik. Bu akşam da annem binecek inşallah yarın sabah onu almaya gidicez.. Hek çok özledim hem anneme çok ihtiyacım var..
Güüüüünnnaayyddııınnnnnnn
Cancağızlarıma mükemmel birgün diliyorum
Doğurgan olduğumuz günler bizimle olsun inşallah![]()
canım endişelerin normal tabii doğum zamanı geliyor ve sıkıntılarında var..
belki denemişsindir ama tatlı ye özellikle çikolata o zaman hareketleniyor kuzular sık kontroldesin Rabbimin izniyle hiçbirşey olmadan alacaksın minnakları kucağına![]()
canm benm hastasın galiba cok geçmiş olsun en kısa zamanda cabucak toparlan inşallah kuzularında iyidir merak etmee![]()
ihtiyacın olmaz olurmu şimdi elin ayağın olcak senin manevi desteğide ayrı...
annane olarak yüklü geliyordur tabii kimbilir ne ciciler aldı kuzularına![]()
Günaydın kızlar nasılsınız benkayra canım geçmiş olsun dikkat et kendine annelerinizin kıymetini bilin keşke benimde annem yanımda olsaydı en çok ihtiyaç duyduğun zamanlar varlığı bile destek veriyodur insana
Tatlı vs hep denedim ama çok etkili olmadı en iyisi dr.a gidip iyi olduklarını görmek. .
Güleceksin ama daha hiçbirşey almamış gelince Istanbul dan alıcam dedi. Herşeyi var çok şükür annem gelsinde. .