Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy noluyo böyle tuhaf tuhaf şeyler yaşıyoruz töbee ya rabbim sen koru...
canım çok geçmiş olsun...
kurabiyedenmi zehirlendin bence gün içinde olan bişeydir o söyledimi doktorlar neyden olabileceğini?

ayy noluyo böyle tuhaf tuhaf şeyler yaşıyoruz töbee ya rabbim sen koru...
canım çok geçmiş olsun...
kurabiyedenmi zehirlendin bence gün içinde olan bişeydir o söyledimi doktorlar neyden olabileceğini?

Sagol canım sanırım süt'ten olabilir dedi dr tam bi açıklamada yapamdı açıkcası cnım yaa sende kuzucukların arabaları için çok üzülmüsüsn çok şükür kayıp degilmiş çok sevindim yaaa canlarım çok üzülürdü gerçekten neyse bulunmuss

Ya ben bu netin taaaa neyse edepli olucam bi gelip bi gidiyor deli etti beni sağolun kızlar inşallah bir aksilik çıkmaz doktorun defiği zsmanda gelir kuzularım 36 haftanın içindeyiz perşembe son daha bekletmeyelim dedi bende tamam dedim benkayra canım sorma bende ağır grip ve boğaz enfeksiyonu geçirdim hala tam düzelemedim çok geçmiş olsun

Ah be canlarımm güzel Allahım göndersin inşallah meleklerimizii çok çok kötü oldum canımm hüngür hüngür ağladımm kıyamam ben ya en en kısa zamanda ver eşine o güzel haberii canım benimm....şükürler olsun Allahıma sağlığmız yerinde eşlerimiz le mutluyuzz bebişlerde gelecek inanıyorum ben..

canımmm çokk geçmiş olsun ay ne kötü olmuşundur sennnn çok şükür atlatmışınn iyki hemen gitmişiniz...

mehtabımmm geçmiş olsun ya cok üzüldüm neyseki geçmiş
seviyorum seni canım kendine iyi bak lütfeeennnnn

Ahh canım yaa çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..

grip mi oldun sen
geçmiş olsun canım benim

Eveett sorma Sağ ol Güldenim buraya kadar hasta olmadan geldik şimdi grip oldum. Allahtan şu ana kadar çok ağır ilerlemedi.. Bugün doktorumu arayacağım dünden beri benim kuzular fazla hareket etmiyorlar hergün kıpır kıpır akşam yatana kadar devam ederlerdi.Kafama takılıyor sürekli onları gözlemliyorum ama çok az Allahım korusun kuzularımı:18:

Bu arada herkese günaydın ben sabah 5.30 da hareme annemin gonderdigi yukleri almaya gittim kocamla saat 8 de ancak eve gelebildik. Bu akşam da annem binecek inşallah yarın sabah onu almaya gidicez.. Hek çok özledim hem anneme çok ihtiyacım var..

canım endişelerin normal tabii doğum zamanı geliyor ve sıkıntılarında var..
belki denemişsindir ama tatlı ye özellikle çikolata o zaman hareketleniyor kuzular sık kontroldesin Rabbimin izniyle hiçbirşey olmadan alacaksın minnakları kucağına

canm benm hastasın galiba cok geçmiş olsun en kısa zamanda cabucak toparlan inşallah kuzularında iyidir merak etmee

Güüüüünnnaayyddııınnnnnnn
Cancağızlarıma mükemmel birgün diliyorum
Doğurgan olduğumuz günler bizimle olsun inşallah

ihtiyacın olmaz olurmu şimdi elin ayağın olcak senin manevi desteğide ayrı...
annane olarak yüklü geliyordur tabii kimbilir ne ciciler aldı kuzularına

Günaydın kızlar nasılsınız benkayra canım geçmiş olsun dikkat et kendine annelerinizin kıymetini bilin keşke benimde annem yanımda olsaydı en çok ihtiyaç duyduğun zamanlar varlığı bile destek veriyodur insana

Tatlı vs hep denedim ama çok etkili olmadı en iyisi dr.a gidip iyi olduklarını görmek. .

canm benm hastasın galiba cok geçmiş olsun en kısa zamanda cabucak toparlan inşallah kuzularında iyidir merak etmee

Sağol canım benim hasta oldum kuzular iyi olsunda ben hasta olsam dq önemli değil. .

ihtiyacın olmaz olurmu şimdi elin ayağın olcak senin manevi desteğide ayrı...
annane olarak yüklü geliyordur tabii kimbilir ne ciciler aldı kuzularına

Güleceksin ama daha hiçbirşey almamış gelince Istanbul dan alıcam dedi. Herşeyi var çok şükür annem gelsinde

Sağol derincim haklısın annenin varlığı bile yetiyor. Kac yaşında olursak olalım annelerin yanında hep kücük kızları oluyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin..Insan hamileyken anneligin ne zor olduğunu anlıyor. .

anaa niye güleyim yük deyince aklıma öyle geldi
varlığı yeter canım..bak gelişini bile nasıl bekliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…