benzini bitiyo kızzııımmm ondan öyle ucuyooo buu
bak geçenki bahsettiğim oynayan bıyıklıyı bulamadım ama bide böyle bıyıklım var benim
Eki Görüntüle 806485 Eki Görüntüle 806485 Eki Görüntüle 806485 Eki Görüntüle 806485
en kötüsüde bu sen buna kesin bayılırsın
Eki Görüntüle 806486 Eki Görüntüle 806486 Eki Görüntüle 806486 Eki Görüntüle 806486
senin beğeniceni düşünmüştüm zatenbende de bıyıklı var bi kere benimkisi pala bizim kızın yavuklusu:102:Eki Görüntüle 806506
Eki Görüntüle 806486 ayyyy bu çok fenaaa kaşlara bak çok kıllı ağdası gelmiş bunun
senin beğeniceni düşünmüştüm zaten
senin palada baya asabi yazık senin kıza
kuzu yaa benm cnım sıkılıyo
havada kapalı yagmur yağacak gibi dahada bunaltıyo beni böyle havalar
sen ne güzel annendesin benm daha mesai bitcek eve gdicem bende anneme öyle gececeğim inşallah
koca var daaa evde uyuyo bensizbeğendim evetkaşlarını titretmesi ayrı bi hava katmış uzun ince kaşları
eskiler yaşlı teyzeler ben genç kızkene canım sıkılıyo dediğimde koca istiyo bu derlerdi ne ayıp yaaaa
bi de sıkı can iyidir çıkmaz derlerdi ne alaka yanibu eskilerinde vakti çokmuş demek etrafta milleti izleyip durumları hakkında yorum yapıp taaaa bugünümüze kalacak sözler etmişler
çalışırken bende senin gibiydim canım ev hanımı olunca ilk zamanlar zorlandım ama şimdi gayet memnunum ev hanımlığımdan
koca var daaa evde uyuyo bensiz
sabah giderken gıcıklığıma uyandırdım bende cok tatlı oluyo uyku sersemi ama sonra diyorum seni uyandırdım diye hiç haturlamıyo delüüü
canm ev hanımlığı güzel yaa kim ne derse desin valla evet bazen cok yoruluyosun ama her zamanda değil..
iş yerinde bişey yapmıyo olsan bile bütün günün ölüyo eve git yemek bulasık yani işin üstüne ev hanımlarının yaptıgını yap dimi
dün baya calıştım ama işten gidince hazırlanacak 2-3 kıslık kaldıydı onları hazırladım bu aksamda kuzanlar filan annemde oraya gitcem lahana aldım hem onu sarcaz hemde sarma yapcazz daha doğrusu benm için yapacaklarr
eşin yardımcı oluyo sa iyi benimkinin yaptıgı işler kirlilerini kirli sepetine atmak sofrayı kaldırmaya yardım etmek bide camasır asıp işe gittiysem onları toplamak 40 yılda 1 de çöp atmak başka hiç bişeyi yokmillete yaptırtcan demek işlerini afferin sana çalışıyon sonuçta yardım etsinler sarmana dolmana
çalışsanda ev hanımlığı hç bitmiyorki çalışırken hem akşama kadar yorul eve gel ev işleri yemek vs..aynen devam eşler yardımcı olsada bir yere kadar isyan etmiştim ben en son...kışlık daha hiç bişey yapmadım bugün menemenlik domates alayım bari onu aradan çıkarayım..
Slm kızlar nasılsınız sabah sabah başıma ne geldi anlatayımda gülün halime kahvaltımı yaptım elime çayımı aldım tam keyif yapıcam oturdum tv nin karşısına anam ne göreyim perdede böcek hemen eşimi aradım burda böcek var diye o ne yapcaksa artık oda diyor aşağıdaki komşuyu arayım gelsin çıkarsın dedim sakın arama rezil olurum o zaman kapat orayı git salonda otur dedi olmaz dedim o zaman sinek ilacını al sık üstüne dedi tamam dedim ama biraz yaklaşınca çekirge olduğunu gördüm yapamadım öldüremedim ben hiç bir böceği öldüremem zaten böcek fobim var neyse bi gayretle zorlana perdeyi büzdürdüm camı iyice açtım ama çıkartamadım şimdi perde büzülü camda ardına kadar açık duruyo gözümde perdede eşim gelene kadar yani 6 ya kadar böyle beklicem of bugün zaman geçmez artık:18:
kızz o perdenin büzgüsünü cama dogru actırsaydın yaa giderdi o
kokrkak senii
bence korkmadı o bırak anne beni seni korkutanı öldüreyim böyle tekmeler atayım diye kıpırdıyo içindeKız valla dedim ya böcek fobim var benim ama bütün cesaretimi topladım böceğin olduğu yeri cama doğru getirttirdim gitti galiba yada aşağı düştü inşallah gitmiştir ben hayatta öldüremem gördüğüm zaman oraya tünerim yuvasına gitmesini beklerim bebişimde korktu zaten içimde kıpırdanıyo
bence korkmadı o bırak anne beni seni korkutanı öldüreyim böyle tekmeler atayım diye kıpırdıyo içinde
günaydınn canımm
tüh girdin yani o moda
o zaman seni hemen o smileyin bu haline getirmek lazım
Eki Görüntüle 806416 Eki Görüntüle 806416 Eki Görüntüle 806416 Eki Görüntüle 806416
oyyy kıyamammmmmm
Rabbim sen benim uykumu arkadaşıma ver mışıl mışıl uyusun ben nasıl olsa telafi ederim
günaydın canım sen nasılsın en son pek de iyi bırakmamıştım seni aklımdasın
canım ben ismini listeye yazarım müsait olursan okursun olmazsan sadece adını söyleriz dua ederiz sanada..
he valla bak sabahın körü gelmişim şimdi ondayım kapıyı açtı bi zahmet hoooppppp sıcak yatağına geçti uykusu açılmadan devam edecekmişbende belki hazırlanırda gideriz dedim ama yok efenim o konu kapanmış belliki... dün alışverişe gidecez dedi o kadaarrrrrrr
kimse yok.. ben hergün dışardayım geziyorum gündüzleri hiç hamile gibi değilim orda burda sürtüyorum hehe mesaimiz akşam başlıyo tekmeler yumruklar ağırlığını hissediyorum nefes alamıyorum o yüzden akşam nete giremiyorum tedavisi başlayan varmı hiç hberim yok:44:
nafiş tedavin ne durumda merak ettimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?