Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende de bıyıklı var bi kere benimkisi pala bizim kızın yavuklusu :102:Eki Görüntüle 806506
Eki Görüntüle 806486 ayyyy bu çok fenaaa kaşlara bak çok kıllı ağdası gelmiş bunun

bende de bıyıklı var bi kere benimkisi pala bizim kızın yavuklusu :102:Eki Görüntüle 806506
Eki Görüntüle 806486 ayyyy bu çok fenaaa kaşlara bak çok kıllı ağdası gelmiş bunun
senin beğeniceni düşünmüştüm zaten
senin palada baya asabi yazık senin kıza

kuzu yaa benm cnım sıkılıyo
havada kapalı yagmur yağacak gibi dahada bunaltıyo beni böyle havalar
sen ne güzel annendesin benm daha mesai bitcek eve gdicem bende anneme öyle gececeğim inşallah

beğendim evet kaşlarını titretmesi ayrı bi hava katmış uzun ince kaşları
eskiler yaşlı teyzeler ben genç kızkene canım sıkılıyo dediğimde koca istiyo bu derlerdi ne ayıp yaaaa
bi de sıkı can iyidir çıkmaz derlerdi ne alaka yani bu eskilerinde vakti çokmuş demek etrafta milleti izleyip durumları hakkında yorum yapıp taaaa bugünümüze kalacak sözler etmişler
çalışırken bende senin gibiydim canım ev hanımı olunca ilk zamanlar zorlandım ama şimdi gayet memnunum ev hanımlığımdan

koca var daaa evde uyuyo bensiz
sabah giderken gıcıklığıma uyandırdım bende cok tatlı oluyo uyku sersemi ama sonra diyorum seni uyandırdım diye hiç haturlamıyo delüüü
canm ev hanımlığı güzel yaa kim ne derse desin valla evet bazen cok yoruluyosun ama her zamanda değil..
iş yerinde bişey yapmıyo olsan bile bütün günün ölüyo eve git yemek bulasık yani işin üstüne ev hanımlarının yaptıgını yap dimi
dün baya calıştım ama işten gidince hazırlanacak 2-3 kıslık kaldıydı onları hazırladım bu aksamda kuzanlar filan annemde oraya gitcem lahana aldım hem onu sarcaz hemde sarma yapcazz daha doğrusu benm için yapacaklarr

millete yaptırtcan demek işlerini afferin sana çalışıyon sonuçta yardım etsinler sarmana dolmana
çalışsanda ev hanımlığı hç bitmiyorki çalışırken hem akşama kadar yorul eve gel ev işleri yemek vs..aynen devam eşler yardımcı olsada bir yere kadar isyan etmiştim ben en son...kışlık daha hiç bişey yapmadım bugün menemenlik domates alayım bari onu aradan çıkarayım..

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
eşin yardımcı oluyo sa iyi benimkinin yaptıgı işler kirlilerini kirli sepetine atmak sofrayı kaldırmaya yardım etmek bide camasır asıp işe gittiysem onları toplamak 40 yılda 1 de çöp atmak başka hiç bişeyi yok
isyan bayragını yakında bende cekicem aama ne zaman bilmiyorum canım

saolsunlar hep yardım ediyolar kuzenler ve kız kardeşim..
pazargünü gezmeye gidiceklermiş beni çagırdılar evdeyim temizlik yapıyorum p.tesi dr gitcem tekrar tedaviye başlıcaz dedim kız kardeşim ve kuzenim gezmeyi bırakıp geldiler ben kabadan normal her zamanki temizliği yapacaktım ince bi temizlik yaptırdılar bana zorla belki bebiş olur yapamazsın diye haklarını yiyemem Allah razı olsun

canım al yapya kış için bişeyler organik beslenin biz burda hep öyle besleniyoruz ama yazınki sebzelerdende çok canım ister ben hep yaparım..
dün de salatalık aldım tursu yaptım biber getirmiş annem dolmalık ve kızartmaık onları ayarladım lahana sarıcan diye yapraklarının orta sert kısımlarını haşlamadan aldım onlarıda turşu yaptım yaprakları haslayıp sarmalık hazırladım bu akşam hemen sarcaz iyi olacak

Slm kızlar nasılsınız sabah sabah başıma ne geldi anlatayımda gülün halime kahvaltımı yaptım elime çayımı aldım tam keyif yapıcam oturdum tv nin karşısına anam ne göreyim perdede böcek hemen eşimi aradım burda böcek var diye o ne yapcaksa artık oda diyor aşağıdaki komşuyu arayım gelsin çıkarsın dedim sakın arama rezil olurum o zaman kapat orayı git salonda otur dedi olmaz dedim o zaman sinek ilacını al sık üstüne dedi tamam dedim ama biraz yaklaşınca çekirge olduğunu gördüm yapamadım öldüremedim ben hiç bir böceği öldüremem zaten böcek fobim var neyse bi gayretle zorlana perdeyi büzdürdüm camı iyice açtım ama çıkartamadım şimdi perde büzülü camda ardına kadar açık duruyo gözümde perdede eşim gelene kadar yani 6 ya kadar böyle beklicem of bugün zaman geçmez artık:18:

kızz o perdenin büzgüsünü cama dogru actırsaydın yaa giderdi o
kokrkak senii

kızz o perdenin büzgüsünü cama dogru actırsaydın yaa giderdi o
kokrkak senii

Kız valla dedim ya böcek fobim var benim ama bütün cesaretimi topladım böceğin olduğu yeri cama doğru getirttirdim gitti galiba yada aşağı düştü inşallah gitmiştir ben hayatta öldüremem gördüğüm zaman oraya tünerim yuvasına gitmesini beklerim bebişimde korktu zaten içimde kıpırdanıyo

bence korkmadı o bırak anne beni seni korkutanı öldüreyim böyle tekmeler atayım diye kıpırdıyo içinde

günaydınn canımm

tüh girdin yani o moda
o zaman seni hemen o smileyin bu haline getirmek lazım

Eki Görüntüle 806416 Eki Görüntüle 806416 Eki Görüntüle 806416 Eki Görüntüle 806416

Bu da iyiymis daha ne sekillere giricem merak icindeyim

Yaa seni yirim ben guzel kalpli arkadasim benim ne guzel dua etmissin oyle Allah razi olsun canimm

Kizlar evlilik yildonumleriniz kutlu olsun bir dahaki yildonumunuz kuzularinizla olsun insallah ezan okunuyor dualarim hepinizle..

kimse yok.. ben hergün dışardayım geziyorum gündüzleri hiç hamile gibi değilim orda burda sürtüyorum hehe mesaimiz akşam başlıyo tekmeler yumruklar ağırlığını hissediyorum nefes alamıyorum o yüzden akşam nete giremiyorum tedavisi başlayan varmı hiç hberim yok:44:

nafiş tedavin ne durumda merak ettimdiii

dün başladım canlar haplarimi içmeye haftaya çarşamba kontrolum var 30eylülde de alcam bebislerimi :)

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nasıl üzgünüm bilemezsiniz
paşalarıma bir doğum gününde büyük jeep almıştık çift kişilik ve lüks bişi 2 sene önce 700 tl vermiştik..
ağır olduğundan apartmanın girişinde tutuyorlardı kolay oluyor indirip çıkarması çocuklar istediğinde diye ve apartman sözde güvenli eşi öğle yemeğine gelince kardeşimin jeep yerindeymiş sonra çıkmış yok hırsızın malın biri resmen çalmış paşalarımın jeep ini büyük paşam anaokulunda şu an ve polise haber verdiler marketin vs..güvenlik kameralarına bakılacak... okuldan geldiğinde yerinde göremeyince çok üzülecek paşam hepimizin derdi bu...adamı bi bulsam var ya şimdi elime geçse parçalarım o kadar gerginim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…