Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımmm hoşşgelldinn.Hayırlı uğurlu olur inşş tedavinn..Rezerv azlığımı vardı.Fsh falan yüksekmi sende de ?? Opunu kim yaptı Kenan Bey mi?? Bende bu sorunlar olduğu için soruyorumm..Biraz paylaşabilirmisinn neler yapptınn tedavi sürecinde ve öncesinde..Dualarımız seninle canımm..

Tatlımmm sende içlisin benimm gibi bugünlerde demekk kiii.Ayy egunalımm yaaaa nedir senin bu içli arkadaşşşşşlarınn dimii..Senii seviiiyorummm papattyaaaa benden de sarı kafalar sanaaa

bak seeeennnnn hatun teşrif etmişşşşş...
güzelmiydi bariiii nasıl zaman geçirdin cicim

Gelldimm gülümm partiyi bitirdik ELhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..Yorgunluktann ölüyorummmmmmmmmmmmm

kız ben ne dedim sana... bizim kalbimiz kocaman herkeze yer var.....
bulantı bahane...cazibe şahane.... al bebişlerini uzan ve dinlen hadi...

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar güneşi görmek,sıcağında ısınmak çok iyi geldi.:103:
ay ne güzel ya... bende çok özledim o güneşin sıcağını... burası çok soğuk....

onlarda eminim bizim için aynı şeyleri diyolardır kadınlar hep aynıııı...
ben küsüm o değil...belki bu akşam küslüğüm geçer
yazık adamcağıza.. barış artık...

kız seni ALLAH kahretmesin iyiliğini versin inşallahhhh...
ay tam ben ama ben şişko değilim...
dantel falanda çok severim...burhan altıntop gibi evin heryerine dantel koyarım ama abartmamak ve rüküş olmamak şartıyla...
çok güldüm kocişte bana bakıyo kadın delirdi diyeeee...
saol cicim bu süperrrrdiiiii...

seninde bi randevu günün yokmu şekerimmm bi bakmışız hastanedesin hiç belli olmuyo ne zaman ne yapacağın...
aman bişey olmasında bebişe...haberinizi bekliyorum...

slm kızlar biz geldik egucum bızım randevu 6 şubattı fakat eşim istnbula gidicek bugune aldık randevu kalp atışlarımızı duyduk bebeğim 2,5cm olmuş yaaa bize resmen kafa attı ben pek birşeye benzetemedim aaa ayağını oynattı galiba dedim dr um hayr ol kafası kafa attı size dedi ve bize dvd verdi 6 dk lık inşllhh rabbım kucagımıza da almayı nasip etsin darısı sizin başınıza inşallhhhh 17 şubatta tekrar çağırdı ve buarada kanama alanı çok küçülmüş çok sevindik canlarımmm tehlike bitmiş ama sen yine de dinlen dedii .bizde misafir var canlarım şimdi onlar sigara içmeye geçtiler içeri ben çıkmak zorundayım öptümm hepiniziii iyisiniz dimi k bakmayın kendime daldım sormayı unuttum egunalimmm sen nasılsınn

Canım benim

oh MAŞALLAH size hep böyle sağlıklı ve güzel haberlerle gel inşallahhh...

Canım çok sevindim,Allah iyiliğinizi daim etsin,korusun inşallah

oh çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…