• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kıskanç kocişim geliyoooooo...
yemek arası veriyorum arkadaşlarım en kısa zamanda aranıza dönmek için herşeyi yapacam :1::3:

yani benim kocada kıskanctır,hele tek başıma bi yere gittigimde giydiklerime müdahale eder,sorar,hele fotolarda görürse tamamdır,kavga başlar:19:bende ona kızarım altta kalsam hiç bi istedigimi giydirmicek bana cünkü,o sölenir ama ben yinede giyerim,,aa tabi cok acık secik bi bayan degilim kendime,yaşıma,vücuduma uygun şeyler giyerim,oram buram belli olursa başta kendim rahatsız olurum zaten..arada benimkide yapar öle kıskanclık,sonra gecer,o istemiyo diye ne sıfır kol,ne kolsuz giymiyorum zaten,birazda kıskansın napıyım..ayy bu kocalar akşam akşam daralttı beni:))buarada güldenim elbisende cok güzelmiş..sanada cok yakışmış:129:

canım şimdi benim hafta tarihim yanlışmı?seninki farklı hesaplanmış,aklıma takıldı,sen benimkini hesaplayabiliyomusun??:26:

ay utandııımmmmm:17::17::17:

mesajının her kelimesine imzamı atıyorum şaka gibisin yazdıklarının hepsi aynı ben ve doğru bunları yaşıyorummm...
benimde bi kız kardeşim var işteeee...kader arkadaşımmm:29:

ay daha yassam neler var... ve eminim aynı durumlar sende de vardır... amma çekiştirdik adamları lakin okuyanlar yanlış anlamasın ben çok mutluyum kocamla o benim herşeyim ve en büyük destekçim, kendisi kıskançlık ve belli öküzzlükler dışında dünya iyisi bir insandır:52::52::52: evet beni yollamaz ama sabırla her istediğim yere götürür bazen içime şeytan kaçar eve gelenece defalarca durdururum arabayı yinede sinirlenmez çünkü sinirlense biliyo alacağı cevabı:))))) ama Allah var benim ailemi benden çok düşünür. yani iyi adamdır beni ankaralı şirek'im...

yani benim kocada kıskanctır,hele tek başıma bi yere gittigimde giydiklerime müdahale eder,sorar,hele fotolarda görürse tamamdır,kavga başlar:19:bende ona kızarım altta kalsam hiç bi istedigimi giydirmicek bana cünkü,o sölenir ama ben yinede giyerim,,aa tabi cok acık secik bi bayan degilim kendime,yaşıma,vücuduma uygun şeyler giyerim,oram buram belli olursa başta kendim rahatsız olurum zaten..arada benimkide yapar öle kıskanclık,sonra gecer,o istemiyo diye ne sıfır kol,ne kolsuz giymiyorum zaten,birazda kıskansın napıyım..ayy bu kocalar akşam akşam daralttı beni:))buarada güldenim elbisende cok güzelmiş..sanada cok yakışmış:129:

demek az çok herkeste var bu dert...
saol canıııımmmm elbisemin neresi açık ayol oturunca azcık diz üstü oluyodu o kadar kollarım bile sıfır değil abartıyo işteeee:63:

ay daha yassam neler var... ve eminim aynı durumlar sende de vardır... amma çekiştirdik adamları lakin okuyanlar yanlış anlamasın ben çok mutluyum kocamla o benim herşeyim ve en büyük destekçim, kendisi kıskançlık ve belli öküzzlükler dışında dünya iyisi bir insandır:52::52::52: evet beni yollamaz ama sabırla her istediğim yere götürür bazen içime şeytan kaçar eve gelenece defalarca durdururum arabayı yinede sinirlenmez çünkü sinirlense biliyo alacağı cevabı:))))) ama Allah var benim ailemi benden çok düşünür. yani iyi adamdır beni ankaralı şirek'im...

ALLAH başımızdan eksik etmesin onları...
bende severim kendisini ayıdır odundur bazen ama çok ta iyi adamdır...

canım şimdi benim hafta tarihim yanlışmı?seninki farklı hesaplanmış,aklıma takıldı,sen benimkini hesaplayabiliyomusun??:26:

canım zaten bende sat'a göre devam ediyom çünkü dr.um SAT ı baz alıyo sanırım doğru olanda bu. zaten 2li testte netleşiyo bu durum. ama istersen netten bakabilirsin bende bakabilirim istersen. gebelik haftası hesaplama diye girince çıkıyo. hem o doğru olsa bizim dr.lar kontrole gidince sat ı değil opu tarihini sorardı.

hadi hayırlısı... inşallah tedavin çok güzel geçer ve meleğin göbüşüne 9aylığına yerleşir.....

ayyy inşallah:16::16:koca muhabbetine gelince benimkide sizinkilerden farklı değil kendisi ile giderim diz hizasında üstünde elbise etek alır ama ben daha uzun bile alsam açık olur bide giyerken suratı yere düşer bide açık giyinsem içim yanmayacak evde çok açığım ama dışarı ölçülüyüm bende giyim konusunda üste çıkarım genelde istediğimi giyerim ne yapalım beni olduğum gibi sevdi böyle kabul edecek

Tama canım ben ordan bakmıştım zaten,dogru gidiyorum ozaman:))

kocaları çekiştirmeye devam etmek isterdim ama çok acıktım o yüzden şimdilik bana müsade....

Canlarım ben cıkıyorum bana gelenler geldi yine,yani bulantım başladı,genelde geceleri yemekten sonra oluyo,bende uzanayım cekyatıma izleyeyim cazibeyi...sonra gelirim belki,gelmezsem yarın gelirim:))cok öptüm sizi:54:iyi gecelerrr....:16:

ohooooo ben gelenece beş sayfa attırmışsınız bile:52::52::52::52::52:
anacım gülden hadi açıyom gel dedi ben o ara kaptırdım laptopu kocişe anca aldım:52::52::52::52:

esas men nerelere gidemmmm sende olmsan ben buralarda bir topik olduğundan haberim bile yok sevmiyor kimse beni iştee üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kocaları çekiştirmeye devam etmek isterdim ama çok acıktım o yüzden şimdilik bana müsade....

y e canımm bebişi aç bırakmaaa biz daha çok konuşuruuz hadi afiyet olsuun .....

Canlarım ben cıkıyorum bana gelenler geldi yine,yani bulantım başladı,genelde geceleri yemekten sonra oluyo,bende uzanayım cekyatıma izleyeyim cazibeyi...sonra gelirim belki,gelmezsem yarın gelirim:))cok öptüm sizi:54:iyi gecelerrr....:16:

hadi canım benim hem bulantı hem dizi saati gelmiş gule gule biz buralardayız kendini ii hissedince gelirs,iiin....

esas men nerelere gidemmmm sende olmsan ben buralarda bir topik olduğundan haberim bile yok sevmiyor kimse beni iştee üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bi yere gitme biz seni severiz burda kocaman bir aileyizz...

y e canımm bebişi aç bırakmaaa biz daha çok konuşuruuz hadi afiyet olsuun .....

hadi canım benim hem bulantı hem dizi saati gelmiş gule gule biz buralardayız kendini ii hissedince gelirs,iiin....

bi yere gitme biz seni severiz burda kocaman bir aileyizz...

hayırlı uğurlu olsun topiğiniz hep güzel haberler paylaşırız inşaallah birbirimize tebrik ettim artıkım hepimizi :nazar: :21: :21: :64: :64:

hayırlı uğurlu olsun topiğiniz hep güzel haberler paylaşırız inşaallah birbirimize tebrik ettim artıkım hepimizi :nazar: :21: :21: :64: :64:

:nazar::nazar::nazar:saol canım:nazar::nazar: egunal yönetici müdürümüz ama topik hepimizin sadece tüp bebek tecrübelerimiz değil rahatlıkla dertleşip fikir alışverişi yapabileceğimiz bir yer zaten egunalın çok güzel bir enerjisi var diğer arkadaşlarda benim için özelll

ayyy inşallah:16::16:koca muhabbetine gelince benimkide sizinkilerden farklı değil kendisi ile giderim diz hizasında üstünde elbise etek alır ama ben daha uzun bile alsam açık olur bide giyerken suratı yere düşer bide açık giyinsem içim yanmayacak evde çok açığım ama dışarı ölçülüyüm bende giyim konusunda üste çıkarım genelde istediğimi giyerim ne yapalım beni olduğum gibi sevdi böyle kabul edecek

sende mi bürütüs:9:
demek aynı serinin ürünü bunlar...bende ölçülü bi hatunum ama onun yanında olsam herşeyi giyiyorum o yokken müdahale ediyo işte...
bu arada tam karşımda oturuyo şu anda çok tehlikeli sularda yüzüyorum her an ver bakiiim ne yazıyon derse yakalayacak beni...:4:

sen pek acıkmazsın ama hayırdır inşallah:9:
ye de gel kociş izin verirse:34:

mide bulantısı bahane cicim sen cazibecisin bu akşam dimiiiiii....
sen keyfine bak kuzum...
cazibeye selam söyleeee:1:
biz maç izliyozda ondan...

o nasıl laf cicim...seni sevmez olurmuyuz eski topiğe baksaydın orada bu topiğin linki vardı direk giriş yapabilirdin....
ayrıca burası hepimizin topiği ve sevgi kelebekleri gibiyiz:1: :103: seni sevmeden duramayız taammıııııı kızııııımmmm.....:16:

hayır topiğimizzzzzzz...inşallahhhhh canım hep güzel haberlerle dolduralım sayfalarımızı:16:

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar güneşi görmek,sıcağında ısınmak çok iyi geldi.:103:

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar güneşi görmek,sıcağında ısınmak çok iyi geldi.:103:

geldin demek kuzum iyi vakit geçirmene sevindim...
burada da güneş vardı ama kendini ısıtıyodu sadece...

Son düzenleme:
Back