Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay utandııımmmmm
mesajının her kelimesine imzamı atıyorum şaka gibisin yazdıklarının hepsi aynı ben ve doğru bunları yaşıyorummm...
benimde bi kız kardeşim var işteeee...kader arkadaşımmm
yani benim kocada kıskanctır,hele tek başıma bi yere gittigimde giydiklerime müdahale eder,sorar,hele fotolarda görürse tamamdır,kavga başlarbende ona kızarım altta kalsam hiç bi istedigimi giydirmicek bana cünkü,o sölenir ama ben yinede giyerim,,aa tabi cok acık secik bi bayan degilim kendime,yaşıma,vücuduma uygun şeyler giyerim,oram buram belli olursa başta kendim rahatsız olurum zaten..arada benimkide yapar öle kıskanclık,sonra gecer,o istemiyo diye ne sıfır kol,ne kolsuz giymiyorum zaten,birazda kıskansın napıyım..ayy bu kocalar akşam akşam daralttı beni:))buarada güldenim elbisende cok güzelmiş..sanada cok yakışmış:129:
ay daha yassam neler var... ve eminim aynı durumlar sende de vardır... amma çekiştirdik adamları lakin okuyanlar yanlış anlamasın ben çok mutluyum kocamla o benim herşeyim ve en büyük destekçim, kendisi kıskançlık ve belli öküzzlükler dışında dünya iyisi bir insandır evet beni yollamaz ama sabırla her istediğim yere götürür bazen içime şeytan kaçar eve gelenece defalarca durdururum arabayı yinede sinirlenmez çünkü sinirlense biliyo alacağı cevabı:))))) ama Allah var benim ailemi benden çok düşünür. yani iyi adamdır beni ankaralı şirek'im...
canım şimdi benim hafta tarihim yanlışmı?seninki farklı hesaplanmış,aklıma takıldı,sen benimkini hesaplayabiliyomusun??:26:
hadi hayırlısı... inşallah tedavin çok güzel geçer ve meleğin göbüşüne 9aylığına yerleşir.....
ohooooo ben gelenece beş sayfa attırmışsınız bile
anacım gülden hadi açıyom gel dedi ben o ara kaptırdım laptopu kocişe anca aldım
kocaları çekiştirmeye devam etmek isterdim ama çok acıktım o yüzden şimdilik bana müsade....
Canlarım ben cıkıyorum bana gelenler geldi yine,yani bulantım başladı,genelde geceleri yemekten sonra oluyo,bende uzanayım cekyatıma izleyeyim cazibeyi...sonra gelirim belki,gelmezsem yarın gelirim:))cok öptüm siziiyi gecelerrr....
esas men nerelere gidemmmm sende olmsan ben buralarda bir topik olduğundan haberim bile yok sevmiyor kimse beni iştee üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
y e canımm bebişi aç bırakmaaa biz daha çok konuşuruuz hadi afiyet olsuun .....
hadi canım benim hem bulantı hem dizi saati gelmiş gule gule biz buralardayız kendini ii hissedince gelirs,iiin....
bi yere gitme biz seni severiz burda kocaman bir aileyizz...
hayırlı uğurlu olsun topiğiniz hep güzel haberler paylaşırız inşaallah birbirimize tebrik ettim artıkım hepimizi
ayyy inşallahkoca muhabbetine gelince benimkide sizinkilerden farklı değil kendisi ile giderim diz hizasında üstünde elbise etek alır ama ben daha uzun bile alsam açık olur bide giyerken suratı yere düşer bide açık giyinsem içim yanmayacak evde çok açığım ama dışarı ölçülüyüm bende giyim konusunda üste çıkarım genelde istediğimi giyerim ne yapalım beni olduğum gibi sevdi böyle kabul edecek
kocaları çekiştirmeye devam etmek isterdim ama çok acıktım o yüzden şimdilik bana müsade....
Canlarım ben cıkıyorum bana gelenler geldi yine,yani bulantım başladı,genelde geceleri yemekten sonra oluyo,bende uzanayım cekyatıma izleyeyim cazibeyi...sonra gelirim belki,gelmezsem yarın gelirim:))cok öptüm siziiyi gecelerrr....
esas men nerelere gidemmmm sende olmsan ben buralarda bir topik olduğundan haberim bile yok sevmiyor kimse beni iştee üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
hayırlı uğurlu olsun topiğiniz hep güzel haberler paylaşırız inşaallah birbirimize tebrik ettim artıkım hepimizi
ilk iğnemi az önce yaptım.
vatana, millete hayırlı olur inşallahhhh
Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar güneşi görmek,sıcağında ısınmak çok iyi geldi.:103: