• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sende mi bürütüs:9:
demek aynı serinin ürünü bunlar...bende ölçülü bi hatunum ama onun yanında olsam herşeyi giyiyorum o yokken müdahale ediyo işte...
bu arada tam karşımda oturuyo şu anda çok tehlikeli sularda yüzüyorum her an ver bakiiim ne yazıyon derse yakalayacak beni...:4:

:))) malesef canım bende evet zaten erkekler 3 aşağı beş yukarı aynıı ama seviyorum ben onuuu ne yapiim sende dikkat et zaten küsmüşünüz buda tuz biber olmasın:51:

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar güneşi görmek,sıcağında ısınmak çok iyi geldi.:103:
:)) evet bugün burdada güneş çok güzeldi ancak camdan bakabildimm :((

:nazar::nazar::nazar:saol canım:nazar::nazar: egunal yönetici müdürümüz ama topik hepimizin sadece tüp bebek tecrübelerimiz değil rahatlıkla dertleşip fikir alışverişi yapabileceğimiz bir yer zaten egunalın çok güzel bir enerjisi var diğer arkadaşlarda benim için özelll

ne güzel sözler yazmışsın zuzucum:16::16::16:
şımaracam amaaaa:75::75::75:

geldin demek kuzum iyi vakit geçirmene sevindim...
burada da güneş vardı ama kendini ısıtıyodu sadece...

Canım teşekkür ederim.:16:

Güneş + alışveriş ikilisini oldum olası sevmişimdir.:1:

Sen neler yaptın canım? Bittimi temizlik?

sende mi bürütüs:9:
demek aynı serinin ürünü bunlar...bende ölçülü bi hatunum ama onun yanında olsam herşeyi giyiyorum o yokken müdahale ediyo işte...
bu arada tam karşımda oturuyo şu anda çok tehlikeli sularda yüzüyorum her an ver bakiiim ne yazıyon derse yakalayacak beni...:4:

sen pek acıkmazsın ama hayırdır inşallah:9:
ye de gel kociş izin verirse:34:

mide bulantısı bahane cicim sen cazibecisin bu akşam dimiiiiii....
sen keyfine bak kuzum...
cazibeye selam söyleeee:1:
biz maç izliyozda ondan...

o nasıl laf cicim...seni sevmez olurmuyuz eski topiğe baksaydın orada bu topiğin linki vardı direk giriş yapabilirdin....
ayrıca burası hepimizin topiği ve sevgi kelebekleri gibiyiz:1: :103: seni sevmeden duramayız taammıııııı kızııııımmmm.....:16:

hayır topiğimizzzzzzz...inşallahhhhh canım hep güzel haberlerle dolduralım sayfalarımızı:16:

tamam topiğimiz ama ben yeni olunca yeni yeni anlıyorum arkadaşlar sevin beni çok sevin bu bebişler beni çok duygusal yaptılar sanırım hakkınızı helal edin fakat yinede ilgi yinede ilgi istiyorum özeliniz olmak istiyorum :16: :16: :16: :

:))) malesef canım bende evet zaten erkekler 3 aşağı beş yukarı aynıı ama seviyorum ben onuuu ne yapiim sende dikkat et zaten küsmüşünüz buda tuz biber olmasın:51:

onlarda eminim bizim için aynı şeyleri diyolardır kadınlar hep aynıııı...
ben küsüm o değil...belki bu akşam küslüğüm geçer :17:

onlarda eminim bizim için aynı şeyleri diyolardır kadınlar hep aynıııı...
ben küsüm o değil...belki bu akşam küslüğüm geçer :17:

:9::9: evet canım diyorlardır benim eşim hep diyo kadınlar manyak onları anlamaya çalışmayacaksın:1::1: sanki anlıyorlarda e sende küslüğün bu gece geçsinn sonra belki yine küsersinn:13:

tamam topiğimiz ama ben yeni olunca yeni yeni anlıyorum arkadaşlar sevin beni çok sevin bu bebişler beni çok duygusal yaptılar sanırım hakkınızı helal edin fakat yinede ilgi yinede ilgi istiyorum özeliniz olmak istiyorum :16: :16: :16: :

Topiğimizdeki tüm annişleri çoook seviyoruz.:70:

:nazar:Siz ve bebişler bizim uğurumuzsunuz :emir_bebek:

:16:

Aynen ben yazıyordum tam,benden çok yaşayacakın egunal:ssz:

Selocum bende sendenim canım,sürekli yeni testler arayışındayım.:101:

evet cicim bi sen bi selo testçi hatunlar...
ama sayenizde duymadığım testleri duydum ve bunları doktorla konuşacam...
çok faydalı oldu topik için...
teşekkür ediyorum ikinizede:29:

Canım teşekkür ederim.:16:

Güneş + alışveriş ikilisini oldum olası sevmişimdir.:1:

Sen neler yaptın canım? Bittimi temizlik?

kim sevmez kiiiiii:21:
evi bıraktım kendime çalıştım bugün...
azcık salmışımda saç baş dağınık salaş az daha ilgilenmesem pala ya bağlayacaktım...

Çok şükür bir daha yaşamadım şuanda her şey yolunda. Allahım bir daha yaşatmasın.İnşallahh kimse yaşamaz. Tabi bir dahaki kontrole kadar içim rahat edemiycek ama sabredicez.

kim sevmez kiiiiii:21:
evi bıraktım kendime çalıştım bugün...
azcık salmışımda saç baş dağınık salaş az daha ilgilenmesem pala ya bağlayacaktım...

İlahi canım ya " palaya bağlamak " ha alemsin :9:

Sıhatler olsun denebilir sanırım:44:

Çok şükür bir daha yaşamadım şuanda her şey yolunda. Allahım bir daha yaşatmasın.İnşallahh kimse yaşamaz. Tabi bir dahaki kontrole kadar içim rahat edemiycek ama sabredicez.

Canım geçmiş olsun.Rabbim seni ve kuzucuğunu korusun.:nazar:

tamam söz çok sevcez seniiii...
bak sana sevgi içerikli sarı kafaları yolluyorummmm...
:16::16::16::13::29::29::54::54::54::38::38::48::48:
:70::70::69::69::73::73::103::103::119::119::127::127::132::132:
bu da senin için şarkı söylüyoooo hem çalıyo hem söylüyooo:24::24::24:

Zuzucuğum canım benim :70: Unutmadan söyliyeyim;havuç sabunu ve at kestanesi kremi senin için faydalı olurmuş,bilgine.

Back