• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Zuzuuuumm canımm çokk geçmişş olsunn..Bebişine bir adım daha yakklaştınn arkadaşlarında dediği gibi..

ervacımm çokk teşekkürler bitanemmm.Hiçç sormaaa olduu öyle birşeyler iştee

Ekinncimmm sanada her şey içinn teşekkürlerr.Dün mesajını görmeden kapatmışımm.Çok geç olmuştuu.Bugün doğum günü partimiz vardı börek falan yapmıştım gece birde malum kanndill.Affeett yaniii..
Karasuuuu canımmmmm beimmmm,kavuşştukk geneee.Bana kallsa??????? ama egunal bu kadarr uğraşştıktann sonra ve sizlerin sıcakklığından mahhrum kalmakkk üzerrdii yaniiii..Bebişin kafa attı demekkkk ayyy süperr yaaaa.İnşş bizde yaşarızz bir günn bu duyygularııı..

egunalım geçmişi okuyarak şaşı olan gözlerimmle okudumm bana mesaj yazmışsın ben partideyken...senii nasıll unuturuuuummm.Sen benimm sevgi pıtırcığımmsınnn..Bu arad resim paylaşmalar faaalaaaaaaaaaaaannnn wawwwwwwwwwwwwwww diyorummmmm..Enişştee görmesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haniiiiiii anladınn sen beniiiiiiiiiiiiiiii:21::21::21::21::21::21:

Camenta süperrsinn vallaaa .Nerelerden buluyorsun bu manalıı ve güzel resimlerii.

Ve atladığım olduysaaa herkezee sesleniyyorummmm sizlerle olmak çokkkk güzellll..Hepinizi seviyorummm..:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

evet canım inşallah herşey bebiş içinnn :16::16: sizlerede bol bol dua ettim inşallah rabbim kabul etmiştirr.... bende sizleri seviyorum iyi ki varsınız

Canlarım size doyum olmaz:70: Hepinize iyi geceler & tatlı rüyalar.:16:

Görüşmek üzere :54::3:

bilgiler verecem sen söyle bakalım ben nereliyim...
ankarada doğdum ve yaşıyorum,babam konyalı,annem trabzonlu,eşim yozgatlı
bu durumda ben nereliyim:9:

heheh bildim bildim sen türkiyelisinnn :))) doğru dimi

nettin canım nasıl geçti ameliyat meraktan öldük be yaaaa.inşallah sonuçlar iyidir ne dedi dr.anlattt

bende seni merak ediyordum canım sesin soluğun yok sen nasılsın çok şükür iyiyim ameliyatım güzel geçmiş sorunsuz bir şekilde iyileşirsem bu iş tamam... 10 gün sonra dikişlerim alınacak işte o var:( durum olarak ta fena sayılmam ama ameliyathanede çok üşüdüm onun rahatsızlıkları var ... maşallah bizim doktor cerrah gibi sabahtan akşama kadar ameliyata giriyor :))

canım arkadaşlarım ben huzurlarınızdan ayrılıp kıskanç kocişimin yanına gidiyorum:17:
yarın görüşürüz iyi gecelerrrrr....:3:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
biz de şubatta ilk kez tüp bbebek deneyeceğiz. 5 senedir bekliyoruz.
smyrna'da yaptırmayı düşünüyoruz. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BEBEĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYMAYI...

canım arkadaşlarım ben huzurlarınızdan ayrılıp kıskanç kocişimin yanına gidiyorum:17:
yarın görüşürüz iyi gecelerrrrr....:3:

İyi gecelerr gülümmmm.Dün ki yoğun masa başı çalışmasından sonra bugünn errkendenn yatt tabbiiii..:17::17::17::17::17::17::17::17:

birşey oldu ama çözemiyorumm.. bakalım çözülecekkmii.Son sayfaya gidemiyorummmm..

heheh bildim bildim sen türkiyelisinnn :))) doğru dimi

bende seni merak ediyordum canım sesin soluğun yok sen nasılsın çok şükür iyiyim ameliyatım güzel geçmiş sorunsuz bir şekilde iyileşirsem bu iş tamam... 10 gün sonra dikişlerim alınacak işte o var:( durum olarak ta fena sayılmam ama ameliyathanede çok üşüdüm onun rahatsızlıkları var ... maşallah bizim doktor cerrah gibi sabahtan akşama kadar ameliyata giriyor :))

ohoh maşallah kaç gündür aklımın bi köşesinde sen varsın inan tatlım.hadi geçmiş olsun bebişine adım adım yaklaşıyosun bebişimmmm.ne dedi dr gelecek aya başlıyon mu?

iyi akşamlar canım...saol cicim...bizde seni özledik bi ara online gördüm seni ama takılmadın bize neyse geldin...

Bugun baya yoruldum valla Dun hepimize dua ettim sabah gec uyandim alisveristi evdi kuslarimdi habire ilgi bekliyorlar sonra yemekti Oste Gun bitti :16:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
biz de şubatta ilk kez tüp bbebek deneyeceğiz. 5 senedir bekliyoruz.
smyrna'da yaptırmayı düşünüyoruz. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BEBEĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYMAYI...

hoşgeldin canımm hakkında hayırlısı olsun... istersen senide listemize ekleriz sen bilgilerini yaz yaşın probleminiz merkez ile deneme sayını zaten yazmışsın. eksikleride tamamlarsan egunal yarın seni ekler. inşallah canım ama kalp atışı duymayla bitmiyo rabbim sağlıkla kucağımıza versinn:16::16:

:52::53::52:Ohh beee olduu sonunda korrkktuumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..:52::53::52::53::52::53::52::53:

korkma ben burdayım yakarım uleeeeyn:29:

ohoh maşallah kaç gündür aklımın bi köşesinde sen varsın inan tatlım.hadi geçmiş olsun bebişine adım adım yaklaşıyosun bebişimmmm.ne dedi dr gelecek aya başlıyon mu?

saol canım şimdi birşey demedi görüşürüz dedi. ama ameliyattan önce 1 ay sonra yapabiliriz demişti. ben de şöyle düşünüyorum canım zaten bugün adet oldum biraz erken geldi. bu ay dinleniym dr. lada konuşacam martta testler yaptırıym pıhtılaşma cd56 daha doktorun istediği varsa allah nasip kısmet ederse de nisende başlayım. hem diğer tedavideki ilaçlar vücudumdan gitsin hem narkoz falan aldım dikşilerim iyileşsin diye düşünüyorum.. sen ne yaptın neler düşünüyordun doktorla görüştün mü

Hiç sorma ya korktumm vallaaa ne oluyorr dedimmmm..Cannnsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zuzuzuuuuuuuuuuuuuu:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin canımm hakkında hayırlısı olsun... istersen senide listemize ekleriz sen bilgilerini yaz yaşın probleminiz merkez ile deneme sayını zaten yazmışsın. eksikleride tamamlarsan egunal yarın seni ekler. inşallah canım ama kalp atışı duymayla bitmiyo rabbim sağlıkla kucağımıza versinn:16::16:

amin canım.ben hiç hamile kalmadım o duyguyu hiç yaşamadım.o kalbin atışını duymayı çok istiyorum.tabi dediğin gibi sağlıkla kucağımıza almak çok daha önemli.
ben 26 yaşındayım. problemimiz varikosel ilk deneme smyrna'da olacak inşallah.şubat sonuna denk gelicek bi aksilik olmazsa.

saol canım şimdi birşey demedi görüşürüz dedi. ama ameliyattan önce 1 ay sonra yapabiliriz demişti. ben de şöyle düşünüyorum canım zaten bugün adet oldum biraz erken geldi. bu ay dinleniym dr. lada konuşacam martta testler yaptırıym pıhtılaşma cd56 daha doktorun istediği varsa allah nasip kısmet ederse de nisende başlayım. hem diğer tedavideki ilaçlar vücudumdan gitsin hem narkoz falan aldım dikşilerim iyileşsin diye düşünüyorum.. sen ne yaptın neler düşünüyordun doktorla görüştün mü

bana da testler verdi cannn ama hala yaptıramadım eşim çoook yoğun.ptesi ilk işim yaptırmak olcek.bakalım bende testler çıkınca bi görüşcem bakalım ne dicek.Allah bize de bebişler versin inşallahhhh.:49::49:

Back