Zuzuuuumm canımm çokk geçmişş olsunn..Bebişine bir adım daha yakklaştınn arkadaşlarında dediği gibi..
ervacımm çokk teşekkürler bitanemmm.Hiçç sormaaa olduu öyle birşeyler iştee
Ekinncimmm sanada her şey içinn teşekkürlerr.Dün mesajını görmeden kapatmışımm.Çok geç olmuştuu.Bugün doğum günü partimiz vardı börek falan yapmıştım gece birde malum kanndill.Affeett yaniii..
Karasuuuu canımmmmm beimmmm,kavuşştukk geneee.Bana kallsa??????? ama egunal bu kadarr uğraşştıktann sonra ve sizlerin sıcakklığından mahhrum kalmakkk üzerrdii yaniiii..Bebişin kafa attı demekkkk ayyy süperr yaaaa.İnşş bizde yaşarızz bir günn bu duyygularııı..
egunalım geçmişi okuyarak şaşı olan gözlerimmle okudumm bana mesaj yazmışsın ben partideyken...senii nasıll unuturuuuummm.Sen benimm sevgi pıtırcığımmsınnn..Bu arad resim paylaşmalar faaalaaaaaaaaaaaannnn wawwwwwwwwwwwwwww diyorummmmm..Enişştee görmesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haniiiiiii anladınn sen beniiiiiiiiiiiiiiii
Camenta süperrsinn vallaaa .Nerelerden buluyorsun bu manalıı ve güzel resimlerii.
Ve atladığım olduysaaa herkezee sesleniyyorummmm sizlerle olmak çokkkk güzellll..Hepinizi seviyorummm..
evet canım inşallah herşey bebiş içinnn sizlerede bol bol dua ettim inşallah rabbim kabul etmiştirr.... bende sizleri seviyorum iyi ki varsınız