Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy egu senin her yerin güzelll bencede hiç açık değil ama herhalde senin ki seni özlemiş ondan öyle yapmış.. bu arada paşaların tam ısırmalık allah bağışlasın maşallah süphanallah

ah canım benim teşekkür ediyorummm...
bencede özledi...zaten erkenden odamıza gitti bana mesaj buuuuu
bende onları mıncık mıncık edip ıssırıyorum zaten...

Ayy maşallah üçünüzede çok tatlısınız...

Canım çok güzel bir anniş olacaksın inşallah.

Elbisede hoşmuş

inşallah canım bende onlarla annelik provası yapıyorum zaten ama hazır olmama rağmen anne olamıyorum napcaz beklicez...
elbise pek görünmüyo ama üçümüzü yakından görün diye bu fotoyu koydum...

ya ayrıca bu paşalar muhteşemler... o yanaklar ne öyle insanın ısırası geliyo.. sarıl yat boğuş bunlarla ne dert kalır nede tasa... maşallah ya maşallah... o kadar sempatiklerki resme bakıp bakıp gülümsemekten kendimi alamıyorum.... elbiseye gelince tam benim tarzım tahmin etmiştim böyle bişey olduğunu ama işe ben bunları kalın muz çorapla giyiyorum ki kocam dellenmesin...

Zuzuuuumm canımm çokk geçmişş olsunn..Bebişine bir adım daha yakklaştınn arkadaşlarında dediği gibi..

ervacımm çokk teşekkürler bitanemmm.Hiçç sormaaa olduu öyle birşeyler iştee

Ekinncimmm sanada her şey içinn teşekkürlerr.Dün mesajını görmeden kapatmışımm.Çok geç olmuştuu.Bugün doğum günü partimiz vardı börek falan yapmıştım gece birde malum kanndill.Affeett yaniii..
Karasuuuu canımmmmm beimmmm,kavuşştukk geneee.Bana kallsa??????? ama egunal bu kadarr uğraşştıktann sonra ve sizlerin sıcakklığından mahhrum kalmakkk üzerrdii yaniiii..Bebişin kafa attı demekkkk ayyy süperr yaaaa.İnşş bizde yaşarızz bir günn bu duyygularııı..

egunalım geçmişi okuyarak şaşı olan gözlerimmle okudumm bana mesaj yazmışsın ben partideyken...senii nasıll unuturuuuummm.Sen benimm sevgi pıtırcığımmsınnn..Bu arad resim paylaşmalar faaalaaaaaaaaaaaannnn wawwwwwwwwwwwwwww diyorummmmm..Enişştee görmesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haniiiiiii anladınn sen beniiiiiiiiiiiiiiii

Camenta süperrsinn vallaaa .Nerelerden buluyorsun bu manalıı ve güzel resimlerii.

Ve atladığım olduysaaa herkezee sesleniyyorummmm sizlerle olmak çokkkk güzellll..Hepinizi seviyorummm..

evet yaaa bende boğuşuyorum onlarla neler neler yapıyoruz ama doyamıyorum...büyüğü bi teyzem der ben mahvolurummm...
resimde çirkin çıkmışlar aslında daha yakışıklılar...tombik kardeşinin elindeki küçük pizzaya bakıyor ama tıkabasa yemişti demekki aç kalmış tosunum...
bende kalın çorap giyecektim ama ayakkabım müsait değildi ten rengi giydim mecburen...

baktım cementa hakkımda asılsız resimler yayınlıyo egunalın okul yılları falan bende hemen hayııııırrr o ben değilim işte bu benim dedim...
kociş görmesin valla...

ah canım benim teşekkür ediyorummm...
bencede özledi...zaten erkenden odamıza gitti bana mesaj buuuuu
bende onları mıncık mıncık edip ıssırıyorum zaten...

ohh iyi yapıyorsun elimde olsa bende yaparım rabbim sanada bizede hepimize böyle paşalar versinn.. hadi sen bizle oyalanma git odana erkendenn uyu ben kendi kocamdan biliyorum erken uyumadığımızda herşeye kızıyorr

canım benim bu ne güzellik böyle rabbim kucağını kendi paşalarınlada doldursun inşallaaahhhhhhhhh. bu arada çok tatlılarr :)

canımmm teşekkürler...beni güzel görmenizin sebebi kucağımdakiler bence...inşallaaahhh bende istiyoruuummmm bu paşalardan

nettin canım nasıl geçti ameliyat meraktan öldük be yaaaa.inşallah sonuçlar iyidir ne dedi dr.anlattt

iyi akşamlar canım...saol cicim...bizde seni özledik bi ara online gördüm seni ama takılmadın bize neyse geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…