Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
ALLAH nazarlardan saklasın senide paşalarınıda...... 41kere maşallah
beni merak edenlere....
ayy egu senin her yerin güzelll bencede hiç açık değil ama herhalde senin ki seni özlemiş ondan öyle yapmış.. bu arada paşaların tam ısırmalık allah bağışlasın maşallah süphanallah
Ayy maşallah üçünüzede çok tatlısınız...
Canım çok güzel bir anniş olacaksın inşallah.
Elbisede hoşmuş
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
ya ayrıca bu paşalar muhteşemler... o yanaklar ne öyle insanın ısırası geliyo.. sarıl yat boğuş bunlarla ne dert kalır nede tasa... maşallah ya maşallah... o kadar sempatiklerki resme bakıp bakıp gülümsemekten kendimi alamıyorum.... elbiseye gelince tam benim tarzım tahmin etmiştim böyle bişey olduğunu ama işe ben bunları kalın muz çorapla giyiyorum ki kocam dellenmesin...
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
egunalım geçmişi okuyarak şaşı olan gözlerimmle okudumm bana mesaj yazmışsın ben partideyken...senii nasıll unuturuuuummm.Sen benimm sevgi pıtırcığımmsınnn..Bu arad resim paylaşmalar faaalaaaaaaaaaaaannnn wawwwwwwwwwwwwwww diyorummmmm..Enişştee görmesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haniiiiiii anladınn sen beniiiiiiiiiiiiiiii
Ve atladığım olduysaaa herkezee sesleniyyorummmm sizlerle olmak çokkkk güzellll..Hepinizi seviyorummm..
ah canım benim teşekkür ediyorummm...
bencede özledi...zaten erkenden odamıza gitti bana mesaj buuuuu
bende onları mıncık mıncık edip ıssırıyorum zaten...
canım benim bu ne güzellik böyle rabbim kucağını kendi paşalarınlada doldursun inşallaaahhhhhhhhh. bu arada çok tatlılarr :)
egunal canım sen nerelisin
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
İyi akşamlar bennnnn geldiiiiiiiim sekerler maşallah maşallah egunal bencede elbise coooook sık sende cooook sıksın tuh tuh tuh maşallah Allah nazarlardan saklasın tosunlarda cooook tatlı bu arada gecmisi okudum Cepten gozum bi tuaf oldu neyse artik sizi ozlemisim