• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep :((( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü :(( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam

şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı

canım seni öbürtopikten biliyorum başına gelenlere çok üzüldüm çoooook geçmiş olsun sağlığına dikkat et her son dediğimiz aslında bir başlangıç bunu emin ol en acı tecrübe ile tattım bende doğmuş bebeğimi 5 aylıkken kaybettim şimdiolmuyor bebeğim tüp deniyorum durumum sebepsiz inf düşün psikolojimi ama inan zaman her şeyinilacı:34:

İnşallah canım umudumu yitirmedim henüz ama kendimi güçsüz hissediyorum herkesten uzaklaştım sanki akrabalar eski arkadaslar hiç kimse anlamıyor insanın halinden hatta bazen esim bile. Hep dua ediyorum Rabbim isyana düşürme kullarını diye..

evet tatlım kimse anlamıyo çok zor bi durum bende bu ara çıldırmak üzereyim eşimde 4 derece varikosel var doktor diyo ameliyat olsun biri diyo olmasın tüp bebek yaptırın hangisini yaptırsak şaştım kaldım ben bu işee en iyisi herşeyi oluruna bırakmak enazından tüp bebek şansı var içimi rahat tutmaya çalışıyorum

Akasya cim evet İskoçya'da yasıyorum evlendim buraya gelin geldim esim burda yasıyordu 5 yıldır da burada yasıyorum. Bu arada güzel dileklerin icin teşekkürler Rabbim inşallah hepimizin tedavisini hayırlı bebisli kılsın.

benim transferim yapılalı tam 1 hafta oldu yani o günü saymazsak 7. gündeyim 3 gündür midem bulanıyor göğüslerim sancıyor su gibi akıntım var kasıklarımda batmalar adet olacağım düşüncesine kapıldım bnları yaşayıp hamile kalanvar mı yardımcı olursanız şimdidenteşekkür ederim :13:

evet tatlım kimse anlamıyo çok zor bi durum bende bu ara çıldırmak üzereyim eşimde 4 derece varikosel var doktor diyo ameliyat olsun biri diyo olmasın tüp bebek yaptırın hangisini yaptırsak şaştım kaldım ben bu işee en iyisi herşeyi oluruna bırakmak enazından tüp bebek şansı var içimi rahat tutmaya çalışıyorum

kızlaarrr çıkın bunalımdan lütfen...hepimiz türlü türlü sıkıntılar yaşıyoruz iyi tarafından bakınbirgün anne olacam diye bunu kendinize deliriyormuyum acaba deseniz bile söyleyin...bütün hücrelerinizi bebeğinize hazırlayın...bende 7 yıldır hiç bir sebep olmamasına rağmen anne olamıyorum...sizin bir sebebiniz var benim yok ama ortak paydamız anne olamamak...o yüzden anne olabilme ihtimalimiz olduğu müddetçe pozitif düşünelim ki pozitifi görelim...:29:

Son düzenleme:
benim transferim yapılalı tam 1 hafta oldu yani o günü saymazsak 7. gündeyim 3 gündür midem bulanıyor göğüslerim sancıyor su gibi akıntım var kasıklarımda batmalar adet olacağım düşüncesine kapıldım bnları yaşayıp hamile kalanvar mı yardımcı olursanız şimdidenteşekkür ederim :13:

evet canım çok var...
ama unutmaki bunlar iğnelerinde etkisi olabiliyor...
son güne kadar olumlu düşün...inşallah sonuda güzel olur...

:10::10::10::10::10: gercekten çıktım artık herkese iiiiiii geceler tatlı rüyalar canlarım :54:

uyu sen bekle bu gece rüyana girip bütün yaptırdığın test sonuçlarını yırtacam elinde hiç bir sonucun kalmayacak.ve delireceksin en baştan başlayacaksın yaptırmaya veee ter içinde uyanacaksın bi bakacaksın eritemediğin toton açıkta kalmış:1:

kızlaarrr çıkın bunalımdan lütfen...hepimiz türlü türlü sıkıntılar yaşıyoruz iyi tarafından bakınbirgün anne olacam diye bunu kendinize deliriyormuyum acaba deseniz bile söyleyin...bütün hücrelerinizi bebeğinize hazırlayın...bende 7 yıldır hiç bir sebep olmamasına rağmen anne olamıyorum...sizin bir sebebiniz var benim yok ama ortak paydamız anne olamamak...o yüzden anne olabilme ihtimalimiz olduğu müddetçe pozitif düşünelim ki pozitifi görelim...:29:
canım aşılama tüp bebek denedin mii

canım aşılama tüp bebek denedin mii

evet denedim canım...bi süre yumurta takibi yapılıp çatlama iğnesi ile uygun günde ilişki denendi...bi süre klomen denilen basit bir hapla yumurta olgunlaştılıp öyle denendi...sonrasında 2 negatif aşılama ve en son 30 kasımda ilk tüp bebek denememde de negatifi gördüm...2.tüp bebeğe mart adetiyle başlayacam...

evet denedim canım...bi süre yumurta takibi yapılıp çatlama iğnesi ile uygun günde ilişki denendi...bi süre klomen denilen basit bir hapla yumurta olgunlaştılıp öyle denendi...sonrasında 2 negatif aşılama ve en son 30 kasımda ilk tüp bebek denememde de negatifi gördüm...2.tüp bebeğe mart adetiyle başlayacam...

canım inş 2 denemen tutar dua ettim...bize varikosel ameliyatına kara verdik aslında ondan sonra tüp bebek... Sperm az oldugu için aşılama yaptıramıyoruz inşallah ameliyattan sonra spermler dahada düşmezz ozaman nolur bilmiyorum ya tüp bebek merkezine gidip eşimin spermleri verip dondursalaarda ondan sonra ameliyata girse bi sorun olursa ameliyattan sonra yani spermler çogalmaz dahada azalırsa gidip tüp yaptırırız benim düşüncem tabi olurmu acaba ..herşeyi düşünür oldum

Hangisi hakkında hayırımıza Rabbim onu yapsın canım

kusura bakmayın arkadaşlar.siz bana yazmışsınız ama ben cevap ancak veriyorum. Topik açık duruyor ama iş güç misafir derken girmiyorum. Bugün bebişimizi gördük. Allahım korusun çok güzel bir duygu. Kıpırdayıp duruyordu.gayet sağlıklı dedi doktor amcası çok şükür. Yalnız benim doktorum bir endokrin doktoruna yönlendirdi beni hamilelik süresince beraber takip edecekler benim şekerim biraz yükselmiş 3 gün parmaklarımdan kan alıp bi aletle ölçtüm şekerimi. Bir hafta daha devam edecekmişim.tam totodan iğneden kurtulduk diye sevinirken bu seferde parmak uçlarımı delecem. Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz..ama onu görmek her şeye değerrr..

rabbim devamını getirsin canım şeker içinde geçmiş olsun ...

canm arkadşlarım ben yatıcam uykum var bu akşam kızlar yok eee hafta sonu eşler ilgi bekler:9:egunalim öptümm seni göremedim mine cn ve diğer arkadşlarım sizi de çook öpüyorummmm hepinize tatlı uykular

iyi geceler ....

ben geldim.. Hepinizi özledim...

sen geldin ben kociş yüzünden göremedim öpüldün canım.....

kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep :((( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü :(( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam

şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde bahçeci fulyadaki dr.bora cengiz efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. Haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı

canım çok üzüldüm :14::14::14::14: Allah sabrını artırsın en kısa zamanda bu acılarını unutturacak güzelliklerle karşılaştırsın yine söylüyorum allahtan korkan insanlar karşımıza çıksın senin bu acıyı yaşamana sebep olanlarıda allaha havale ediyorumm...

kizlar iyi geceler ben çıktım hepinize dua edecem sizi seviyorum :29::54:

iyi geceler...

arkadaşlar bende yatıyorum hepinize ii geceler allaha emanet olun:16::16:

iyi geceler ...

ben izledim canım ama keşke seyretmesey mişim ben hala etkisin den kurtulamıyorum eşime hep sezaryan diyorum oda bana kızıyor :):)

ben izlemeden sezeryancıyım.. bir de izlesem ne olur bilmem... ama ben ne istersem tersi oluyor.. o yüzden herkes sezeryan yaparken dr. beni çatır çatır doğurtturur herhalde....:18:

Son düzenleme:
cnm bendede vardı Allahtan ben başlangıç aşamasında yakaladım ilaç kullandım 1 ay ve yok çok şükür 5 yıldır..
ama eğer hemoroidin varsa git ve çaresine bak..
bende muayne esnasında çok utanmıştım..secde pozisyonu al demişti ve doktor erkekti:30: ama ben bu şeiklde muayne olacağını bilmiyordum ki..
geçen yılda popo deliğindeki yırtık için bayan doktora muayne olmuştum..
alıştım artık alıştım:51:

şimdilik bir şey yok gibi ama kabız olursam hemen tekrar eder biliyorum.. geçen öyle oldu çünkü... dediğin gibi gitmek lazım.. hangi dr. gideceğimi şaştım valla... bir daha acırsa durmayayım gideyim bari... ne olurdu kendiliğinden gheçse... aşk olsun vücudum iyileştirsene kendinii...:20: şimdide vücuduma küstüm....:19::19:

Back