şuan sana "alkışlayan bir sarı kafa" yapmak isterdim ama onlar bende yok :)
canlarım ben kaçıom artıkne zaman görüşürüz bilmem akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn
heheheheinş.canım düzensiz adet te kaliteyi düşürüyo belki bakalım 1 ay gitti 3 ay kaldı heheheh inş.yaklaşıyozdur
aa işte şu alkışlayan sarı kafalarrr
46::
canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz yavarmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..
benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorumiyiki varsiniz
neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.
ya kuzu buraya tatile geliceksen yazın geldiğinde yap tahlillerini burada desek özel biyere yapın şu tahlilleri yaparlar ama orası kurcalıyo bde çok masrafdır bu sefer kan sulandırıcı iğne iste diycem ama belki başka problem var yada o dönem bebk tutunurken düşmüş olur boşuna iğne vurulmuş olursun off ya sllamaş tüpmü olur bu gavurlar hiçbişi bilmiyo
saol kuzum inş.adetim her ay gelir tüpe kadan
yakalayin ekin yine kaciyor...gordun dimi egunal
kuzum sen nicknameni degistirsene GEZENTI EKIN"diye ::
canim benim sari kafalari yapmis kadar oldun..onemli olan niyet ama dimi
ama sen bu azimle topik kurdu olacan yakinda::
gercekten oyle bisey bildikleri yok ezbere,bide allaha kalmis tutarsa tutuyor.
zaten benim doktorum demisti niye trde yaptirmiyorsun orasi bizden cok ilerde tup bebek konusunda diye
yani sanslisiniz canim gercekten,,,
evet canım ameliyathane kıyafeti giymiştiminşallah sorunsuz çektirirsin sonucunda mükemmel çıkar
canım sen kullanıcı kontrol peneline git , sonra seçeneklere tıkla orda altlarda çeşitli şeçenekler başlığından mesaj seçeneklerini standart editör olanı tıkla kaydet bidaha dene bakalım
kızlar günaydınlar vaktim yook çıkıyorum sohbete sonra katılırım
ben geldimmmmm..... ama gene bi sürü sayfa olmuş.... bi yandan okuyup cvp yazmaya başlayım dahada artmadan...
benim cikmam gerekiyor,malum haftasonu alisveris, is gunu benim icin
once markete,sonra oglumu gitar dersine birakacagim,kayinvalidemleri bi ziyaret edeyim dualarini alayim(artik ne duasi alirim bilmemde)
aksamda bebek ziyaretine gidecegim
gece ugrarim ama optum sekerler
canlarım ben bi yemek yiyip gelim, son iki sayfayı tam okuyamadım gelince tekrar bakcem :)
seviyom sizi yaww :)
hanımlar size bol sohbetler akşama misafirim gelecek mutfağa girip 3-5 birşey yapayım
akşama doğru girer bakarım halay çekemesemde oturduğum yerden oynarım
canım benim bende seni seviyorumm burda herkese değer veriyorumm ama sen bi başka değer verdiklerimdensin niye deme yanıtı yok seviyorumm o kadarr :))her zaman duamdasın inşallah canım rabbimin izni ile herşey güzel olacak...
bizde senüüü hadi iyi geceler canımm allah rahatlık versin..
ay kocam iki gündür taktı kk ya.... yandım ben...İyi geceler cnm,kizdirma kocani kiz
malesef ben acemiyim hiç bir fikrim yok :26:
canımmm yok yok aranızda kaldıkça yatışıyorum hoş daha tedaviye bayağı zamanım vartamam canm teşekkürle
hımmm 1 yeni bilgi daha
evet yaaa helede insanlar gitgide inançsızlaşıyormudur nedir tövbe tövbebiz pozitifi görünce Rabbimize şükrederken elalem tüp bebekle oldu diyolar haşa haşa mümkün olduğunca kimse bilmesin istiyorum
canımsın.... bende hemen bi kaktüs alacağım eve...Akasyam canım afedersin görmedim sanırım.O senin inceliğin tatlı annişim Evet kaktüsün böyle bir faydası varmış gerçekten.Hatta çalıştığım birçok kurumda kocamaaan kaktüsler vardı,insanların estetik anlayışını sorgular dururdum,meğer bu amaçla tercih ediliyormuş
üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.. elimden bir kaza çıkacak.. :18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
canım ya.. ben bu aralar biraz zor takılırım... benimki gerçekten taktı kk ya.. hatta diyoki hepiniz kocasız kalırsınız bu gidişle...Canım tatlı uykunda kulakların çınlatmak olmaz ama bu topic geceleri senin yokluğuna alışkın değil
Egunal,her yeri kontrol ettim,kapıları iyice kilitledim,asayiş berkemal canım.
günaydın balımmmm....topiğimize güzel bir hafta sonu diliyorum...
herşey gönlümüzce olsun inşallahhhh
ben sabah uykusuna bayılırım.. totoyu kaldıramıyom yataktan...günaydınn millett..
saat 10,00 oldu ya hala uyuyomusunuzzz.
bu arada sayfalar çok ilerlememiş çok mutlu oldum :)
hoşgeldin selocanım....Ben geldim nasilsiniz cicilerim???? Ben suan kahvalti hazirliyorum hepiniz gelin beraber yapalim canlarim egunal kesin ogren Test yapacak plan arkadasta insallah hamistir
minecanıımmmmmm.......gunaydin kahvalti yapan arkadaslar afiyet olsun
dun gece sayfa 350 de takili kaldim,laptopu kokten kapatip yattim
hamarat kıssın maşallah.....yeni girebildim ya.sabahtan beri ewde koşturuom.annemin günü var ona 2 tane tatlı yaptım.ütü yaptım ewi süpürdüm sildim.anca oturdum ama çok yoruldumm..ee sizler napıosunuz bakalım geçmişi okumadım daha bakalım gececiler kimlerdi
kimler gelmiiişşşşş... hoşgelmişşşş.....datlummm yakaladım senı.. telını kaydetmemişim .((
canımm iyiyim ben çok fazla geçmişe bakamadım.. salı işe başlkıyorum.. konuşuruz.. optumm
sanada tatlım....günaydın güzel anne adayları ve anneler
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
sebni tabiki özlücez....canlarım ben kaçıom artıkne zaman görüşürüz bilmem akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn
çabuk gel minecik... özlerim seni....benim cikmam gerekiyor,malum haftasonu alisveris, is gunu benim icin
once markete,sonra oglumu gitar dersine birakacagim,kayinvalidemleri bi ziyaret edeyim dualarini alayim(artik ne duasi alirim bilmemde)
aksamda bebek ziyaretine gidecegim
gece ugrarim ama optum sekerler
evet ya taktı kafayı kk ya.... surat beşkarış....ay cicim sen mi geldiiiinnnnn....geç kaldın heralde kociş yine tepende...
bu arada sen şu sarı kafaları nasıl açmıştın daısy2011 e deyiver hele ben hatırlayamadım...
bizde seni......canlarım ben bi yemek yiyip gelim, son iki sayfayı tam okuyamadım gelince tekrar bakcem :)
seviyom sizi yaww :)
fazla yorma kendini annecik...hanımlar size bol sohbetler akşama misafirim gelecek mutfağa girip 3-5 birşey yapayım
akşama doğru girer bakarım halay çekemesemde oturduğum yerden oynarım
güzeller kontrol panelindeki ayarlardan editörü gelişmiş editör olarak işaretleyip kaydedin.
geldim...okudum..yazdım...gidiyorum...
bi ara gene gelirim..
kocişimle ilgileneceğim...
yoksa laptopu kıracak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?