• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarım ben kaçıom artık:10: ne zaman görüşürüz bilmem:1:akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm:16::16:gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn:16::16::54:

güle güle cicim...özleyeceğiz seniiii:5::5::5::43::43::43:

hehehehe :D inş.canım düzensiz adet te kaliteyi düşürüyo belki bakalım 1 ay gitti 3 ay kaldı heheheh inş.yaklaşıyozdur:9::9:

kaliteye takılma şimdi boşver durumunun keyfini çıkar bak ne güzel adet oldun:64::64::64:

aa işte şu alkışlayan sarı kafalarrr
46::46::46::

ooooo yaptın demek...valla benim aklıma gelmedi nereden yapıldığıııı....

canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz ya:20::20:varmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..

benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorum:16::16::16: iyiki varsiniz:16:

neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.

cnm boşver ya, sıkma canını.. ben de okuyunca bozuldum, eski üye değilim ama ne bilim bozuldum işte.. am bişey de yazmak istemedim.

o da sanırım çok kötü bir durumda içini buraya boşaltmış.. allah yardımcısı olsun ne diyim..

ya kuzu buraya tatile geliceksen yazın geldiğinde yap tahlillerini burada desek özel biyere yapın şu tahlilleri yaparlar ama orası kurcalıyo bde çok masrafdır bu sefer kan sulandırıcı iğne iste diycem ama belki başka problem var yada o dönem bebk tutunurken düşmüş olur boşuna iğne vurulmuş olursun off ya sllamaş tüpmü olur bu gavurlar hiçbişi bilmiyo:47::47:

saol kuzum inş.adetim her ay gelir tüpe kadan:nazar:

gercekten oyle bisey bildikleri yok ezbere,bide allaha kalmis tutarsa tutuyor.
zaten benim doktorum demisti niye trde yaptirmiyorsun orasi bizden cok ilerde tup bebek konusunda diye
yani sanslisiniz canim gercekten,,,

yakalayin ekin yine kaciyor:10:...gordun dimi egunal:1:
kuzum sen nicknameni degistirsene GEZENTI EKIN"diye ::60::60::60::

gördüm kuzum artık bişi demiyorum gitsin nasıl olsa gezenlerin cezası geçmiş sayfaları okumak...geciktiği her saat kendisine okunmamış sayfa olarak geri döenecektir...

canim benim sari kafalari yapmis kadar oldun..:1: onemli olan niyet ama dimi:32:
ama sen bu azimle topik kurdu olacan yakinda::60::60::

demek yapmış kadar oldun he:60::60::60:

ben geldimmmmm..... ama gene bi sürü sayfa olmuş.... bi yandan okuyup cvp yazmaya başlayım dahada artmadan...

gercekten oyle bisey bildikleri yok ezbere,bide allaha kalmis tutarsa tutuyor.
zaten benim doktorum demisti niye trde yaptirmiyorsun orasi bizden cok ilerde tup bebek konusunda diye
yani sanslisiniz canim gercekten,,,

kuzum valla gelme imkanın varsa gel burada yaptır yada geldiğin zamanda yaptır yazık günah hem maddi hem manevi uğraşıyoz çöküntüde ona göre oluyo her defasında biraz daha zor kalkıyosun ayağa kuzum :38:

evet canım ameliyathane kıyafeti giymiştim :34: inşallah sorunsuz çektirirsin sonucunda mükemmel çıkar :16:

canım sen kullanıcı kontrol peneline git , sonra seçeneklere tıkla orda altlarda çeşitli şeçenekler başlığından mesaj seçeneklerini standart editör olanı tıkla kaydet bidaha dene bakalım :34:

kızlar günaydınlar vaktim yook çıkıyorum sohbete sonra katılırım :10::16::16::16::16::3:

ay cnm ya, herkes benim için seferber olmuş :) (sevindim ayrıca dip not)
ama eguda söyledi yaptım olmadı, o yüzden boşverin cnm ya..
cok sağolun ayrıca bebeklerrr :)

benim cikmam gerekiyor,malum haftasonu alisveris, is gunu benim icin
once markete,sonra oglumu gitar dersine birakacagim,kayinvalidemleri bi ziyaret edeyim dualarini alayim:1::1: (artik ne duasi alirim bilmemde):1:
aksamda bebek ziyaretine gidecegim:46::46::46:
gece ugrarim ama optum sekerler:16::16::16::16:

ben geldimmmmm..... ama gene bi sürü sayfa olmuş.... bi yandan okuyup cvp yazmaya başlayım dahada artmadan...

ay cicim sen mi geldiiiinnnnn....geç kaldın heralde kociş yine tepende...
bu arada sen şu sarı kafaları nasıl açmıştın daısy2011 e deyiver hele ben hatırlayamadım...

once markete,sonra oglumu gitar dersine birakacagim,kayinvalidemleri bi ziyaret edeyim dualarini alayim:1::1: (artik ne duasi alirim bilmemde):1:

tabi tabi dua al sen...ne duası olacağını anlarsın zaten gelince dersin bizeee:1:
aaaa gecemi gelcen yineeee çok geç ama bizim kocişler bazen arıza çıkarıyoooo ya seninle karşılaşamazsak:5:

canlarım ben bi yemek yiyip gelim, son iki sayfayı tam okuyamadım gelince tekrar bakcem :)

seviyom sizi yaww :)

ye yemeğini enerji al gel...sonra hamile haberleriyle halay çekecez eritirsin o zaman :64:

hanımlar size bol sohbetler akşama misafirim gelecek mutfağa girip 3-5 birşey yapayım :56::56:
akşama doğru girer bakarım halay çekemesemde oturduğum yerden oynarım :1:

hanımlar size bol sohbetler akşama misafirim gelecek mutfağa girip 3-5 birşey yapayım :56::56:

sende mi bürütüs....
misafirlerin çok yormasın seni amaaaa...

Son düzenleme:
canım benim bende seni seviyorumm burda herkese değer veriyorumm ama sen bi başka değer verdiklerimdensin niye deme yanıtı yok seviyorumm o kadarr :))her zaman duamdasın inşallah canım rabbimin izni ile herşey güzel olacak...

bizde senüüü hadi iyi geceler canımm allah rahatlık versin..:54:
:16::16:

İyi geceler cnm,kizdirma kocani kiz;)
ay kocam iki gündür taktı kk ya.... yandım ben...

:29::29::29::29::29::29::29::16:

malesef ben acemiyim hiç bir fikrim yok :26:

canımmm yok yok aranızda kaldıkça yatışıyorum hoş daha tedaviye bayağı zamanım var :16: tamam canm teşekkürle :34:

hımmm 1 yeni bilgi daha :28::3::16:

evet yaaa helede insanlar gitgide inançsızlaşıyormudur nedir tövbe tövbe :19: biz pozitifi görünce Rabbimize şükrederken elalem tüp bebekle oldu diyolar haşa haşa :5: mümkün olduğunca kimse bilmesin istiyorum :34::15:

:15::15::15:
Akasyam canım afedersin görmedim sanırım.:70:O senin inceliğin tatlı annişim:71:Evet kaktüsün böyle bir faydası varmış gerçekten.Hatta çalıştığım birçok kurumda kocamaaan kaktüsler vardı,insanların estetik anlayışını sorgular dururdum,meğer bu amaçla tercih ediliyormuş:1:
canımsın.... bende hemen bi kaktüs alacağım eve...

üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.:47::47:. elimden bir kaza çıkacak..:47::47::18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..

benimki de kk yüzünden kati olcak...
Canım tatlı uykunda kulakların çınlatmak olmaz ama bu topic geceleri senin yokluğuna alışkın değil:16:

Egunal,her yeri kontrol ettim,kapıları iyice kilitledim,asayiş berkemal canım.:1:
canım ya.. ben bu aralar biraz zor takılırım... benimki gerçekten taktı kk ya.. hatta diyoki hepiniz kocasız kalırsınız bu gidişle...

topiğimize güzel bir hafta sonu diliyorum...
herşey gönlümüzce olsun inşallahhhh
:16:
günaydın balımmmm....

günaydınn millett..

saat 10,00 oldu ya hala uyuyomusunuzzz.

bu arada sayfalar çok ilerlememiş çok mutlu oldum :)
ben sabah uykusuna bayılırım.. totoyu kaldıramıyom yataktan...

Ben geldim nasilsiniz cicilerim???? Ben suan kahvalti hazirliyorum hepiniz gelin beraber yapalim canlarim egunal kesin ogren Test yapacak plan arkadasta insallah hamistir :49::49:
hoşgeldin selocanım....

gunaydin kahvalti yapan arkadaslar afiyet olsun
dun gece sayfa 350 de takili kaldim,laptopu kokten kapatip yattim:19:
minecanıımmmmmm.......

yeni girebildim ya.sabahtan beri ewde koşturuom.annemin günü var ona 2 tane tatlı yaptım.ütü yaptım ewi süpürdüm sildim.anca oturdum ama çok yoruldumm..ee sizler napıosunuz bakalım geçmişi okumadım daha bakalım gececiler kimlerdi:1:
hamarat kıssın maşallah.....

datlummm yakaladım senı.. telını kaydetmemişim .((

canımm iyiyim ben çok fazla geçmişe bakamadım.. salı işe başlkıyorum.. konuşuruz.. optumm
kimler gelmiiişşşşş... hoşgelmişşşş.....

günaydın güzel anne adayları ve anneler:3::3:
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
sanada tatlım....

canlarım ben kaçıom artık:10: ne zaman görüşürüz bilmem:1:akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm:16::16:gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn:16::16::54:
sebni tabiki özlücez....

çabuk gel minecik... özlerim seni....

ay cicim sen mi geldiiiinnnnn....geç kaldın heralde kociş yine tepende...
bu arada sen şu sarı kafaları nasıl açmıştın daısy2011 e deyiver hele ben hatırlayamadım...
evet ya taktı kafayı kk ya.... surat beşkarış....

canlarım ben bi yemek yiyip gelim, son iki sayfayı tam okuyamadım gelince tekrar bakcem :)

seviyom sizi yaww :)
bizde seni......

fazla yorma kendini annecik...

geldim...okudum..yazdım...gidiyorum...
bi ara gene gelirim..
kocişimle ilgileneceğim...
yoksa laptopu kıracak...

Back