Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz yavarmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..

benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorum iyiki varsiniz

neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.

erva doktora gidecekti haber varmı

güzel haberler var canım...meleklerinin maşallahı var biri çok hareketliymiş diğeride baş aşağı duruyormuş ters dönmüş sıpa...doktor değiştirme durumu var bu doktoru doğuma giremeyebilirim demiş...sürekliliği olan bi doktora gitmeyi düşünüyodu...

Son düzenleme:

ay canım demek kafa üstü duruyor repçimi olacak nedir

bu arada bir şey sorabilir miyim.. hsg çektirirken ameliyathane kıyafeti mi giydiriyorlar.. yoksa muaynedeki gibi mi oluyor. bende çektireceğimde...
evet canım ameliyathane kıyafeti giymiştim inşallah sorunsuz çektirirsin sonucunda mükemmel çıkar

canım sen kullanıcı kontrol peneline git , sonra seçeneklere tıkla orda altlarda çeşitli şeçenekler başlığından mesaj seçeneklerini standart editör olanı tıkla kaydet bidaha dene bakalım

kızlar günaydınlar vaktim yook çıkıyorum sohbete sonra katılırım

canim oncelikle hosgeldin,nasilsin?

bi sorum olacakti sana,benim her transferim sonrasi genelde 8.gun kanamam basliyor ne test gunune gidebilyorum,nede adetime zamaninda oluyor
bu erken kanama galiba sendede oluyormus,millstone arkadasim oyle bisey soyledi
acaba seninin bununla ilgili bi fikrin varmi? veya doktorunun biseyler soyledimi
benim doktorum normal dedi gecistirdi,bi arastirma zahmetine bile girmedi
tesk.ederim

saol tatlim destegin icin
neyse yasadigi stresse veriyorum artik...

kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz heheheheh progestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi

söylediklerine aynen katılıyorum...zor zamanlarımızı paylaşıyoruz uzun zamanda olduğu için yakınlaştık özellerimizide paylaşır olduk...tüp bebek sebebiyle bir araya geldik kimin daha önce kaç çocuğu var bununla sadece devlet ilgileniyor rapor için...topiğimizde şartlara bağlı kalsak 3 , 5 kişiyle devam ederdi bu topik...ben bizi takip ettiğini söylesede etmediğini düşünüyorum eğer öyle olsa bize bu şeklide bir yaklaşımda bulunmazdı...

şuan sana "alkışlayan bir sarı kafa" yapmak isterdim ama onlar bende yok :)

kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz heheheheh progestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi

ay tabi şekerim hemen adet halayı kuruyorum sana

çok sevindim cicim...meleğine biraz daha yaklaştın...

kuzum bende erken kanama olduğunamı yoksa yaptığı şeymiydi bilmem benden genetik test istendi ozmaan kanımda pıhtılaşma çıktı 2.tüpte erken kanama olmadı pıhtılşma için kan sulandırıcı iğne oldum kuzum bazı hasteneler genetik yapmadan kan sulandırıcı iğneyi veriyo sen nerede yaptırdın tüpünü kuzum

hmm anladim,canim ben yurtdisindayim burda hic biseyi arastirmiyorlar ki veriyorlar listeyi eline basla tedaviye
hala 1.tup bebek tedavimin kan tahliliyle devam ediyorum tedavime 2008 sonlarinda kan vermistim dusun yani

buarada adetin hayirli evlatlar vesile olsun insallah

canlarım ben kaçıom artık ne zaman görüşürüz bilmemakşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmmgününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn

aa işte şu alkışlayan sarı kafalarrr
46::

yakalayin ekin yine kaciyor...gordun dimi egunal
kuzum sen nicknameni degistirsene GEZENTI EKIN"diye ::

ALLAH ALLAH o zaman akasyayı bekleyelim onda da bu bölümler aktif değildi sonradan açılmıştı bi ona soralım...bu arada da ben bakmaya devam edeyim...sen o sayfanı tam olarak yayınlasana bakıyım ben bi

cnm bnm ya, çok ta önemli değil boşver yorma kendini, tek derdimiz bu olsun be :)

ya kuzu buraya tatile geliceksen yazın geldiğinde yap tahlillerini burada desek özel biyere yapın şu tahlilleri yaparlar ama orası kurcalıyo bde çok masrafdır bu sefer kan sulandırıcı iğne iste diycem ama belki başka problem var yada o dönem bebk tutunurken düşmüş olur boşuna iğne vurulmuş olursun off ya sllamaş tüpmü olur bu gavurlar hiçbişi bilmiyo

saol kuzum inş.adetim her ay gelir tüpe kadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…