valla canım öyle bir mesaj yazmışki hatun bende çok yerde alınganlık gösterdim ve özelden yazdım kendisine...bulunduğu durumu yine en iyi bizler anlarız...ama sebebi biz değiliz...her gelene sevgiyle yaklaştık...ben böyle ithamlara çok üzülüyorum ve haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum..umarım doğru bir mesaj yazmadığını farkeder...
erva doktora gidecekti haber varmı
CANLARIM HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞ..KARASU81 EVET CANIM COK KOMİKTİ YA RESMEN KAFAÜSTÜ DURUYO AKLIMA GELDİKCE HALA GÜLÜYORUM MAŞALLAHEŞİMDE DİYO O YAYILIP YATAN BANA CEKMİŞTİR,DİGERİ SANA SEN GİBİ TIRLAK OLCAK DİYO BİLMİYOM ARTIK BAKCAZ GÖRCEZ:))EKİN0486 CANIM BİZEDE ÖNERMEDİLER KAFAM KARIŞTI YAPTIRCAZMI YAPTIRMICAZ MI BİLEMEDİM:26 EGERLER YÜKSEK CIKTIGI İÇİN KAFA KARIŞIYOMUŞ..BAKALIM Bİ KARAR VERCEZ..BUGÜN BEN CIKIYORUM HANIMLAR SABAH COOOK ERKEN KALKTIM YORGUNUM YARIN GELİRİM..COOOK YAZMAYIN KIZARIM HERKESE İYİ GECELER..
evet canım ameliyathane kıyafeti giymiştimbu arada bir şey sorabilir miyim.. hsg çektirirken ameliyathane kıyafeti mi giydiriyorlar.. yoksa muaynedeki gibi mi oluyor. bende çektireceğimde...
canım sen kullanıcı kontrol peneline git , sonra seçeneklere tıkla orda altlarda çeşitli şeçenekler başlığından mesaj seçeneklerini standart editör olanı tıkla kaydet bidaha dene bakalımEki Görüntüle 344582 Eki Görüntüle 344583
kızlar benim mesaj yazdığım sayfada, ne yazı karakteriyle ilgili bir bölüm var ne de o dediğiniz sarı kafalar..
ben mi göremiyorum diye "prt+paint" yapıp size soriim istedim.
(bu buyuk bi eksiklik değil yapmasam da olur, ama neden ben göremiyorum o dediğiniz yerleri) :)
canım çok güzel yazmıssın.bende cwp wercektim ama hadi dedim boşwer.herkesin derdi var burda yasadıklarımız kaloy deil.hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıoz.arkadaş stesli bi dönem yasıo olabilir ama hepimiz o dönemlerden geçtik ve geçioz.o yüzden yazdıklarına aynen katılıyorum..
canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz yavarmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..
benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorumiyiki varsiniz
neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.
oncelikle yasadigin ruhsal durum icin uzgunum,esinden dolayi
sadece yazdigin birkac kelimeye fena bozuldum hatta kizdim
bu topikte cocugu olan arkadas varmi bilemiyecegim suan.:44: ama ben evladi olan biri olarak bu mesajini ustume alindim
kimse kimsenin ne yasadigini bilemez,15 yilda 2 cocuk icin bende cok mucadele verdim ve hatta hala devam ediyorum,cocugum var diye koseme cekilmedim istiyorum ve mucadelesini veriyorum
kolay degil tup bebek tedavisi,hem evde cocuk hem tedavi disardan gorundugu gibi gulluk gulustanlik degil canim
bu topikteki arkadaslarin hepsi cesit cesit sorun yasiyor,kendi dertleri kendine yetiyor,topige gelipte kendi skintilarimla onlari bogmuyorsam ne mutlu bana diye dusunuyorum...bunun adi vur patlasin cal oynasin olmamaliydi
stresli bi donem yasiyorsun bunun farkindayim ama sende bu surecten gecerken kisileri kirmadan gec bi zahmet
allah yardimcin olsun
kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz hehehehehprogestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi
canim oncelikle hosgeldin,nasilsin?
bi sorum olacakti sana,benim her transferim sonrasi genelde 8.gun kanamam basliyor ne test gunune gidebilyorum,nede adetime zamaninda oluyor
bu erken kanama galiba sendede oluyormus,millstone arkadasim oyle bisey soyledi
acaba seninin bununla ilgili bi fikrin varmi? veya doktorunun biseyler soyledimi
benim doktorum normal dedi gecistirdi,bi arastirma zahmetine bile girmedi
tesk.ederim
şuan sana "alkışlayan bir sarı kafa" yapmak isterdim ama onlar bende yok :)
kuzum bende erken kanama olduğunamı yoksa yaptığı şeymiydi bilmem benden genetik test istendi ozmaan kanımda pıhtılaşma çıktı 2.tüpte erken kanama olmadı pıhtılşma için kan sulandırıcı iğne oldum kuzum bazı hasteneler genetik yapmadan kan sulandırıcı iğneyi veriyo sen nerede yaptırdın tüpünü kuzum
ay tabi şekerim hemen adet halayı kuruyorum sana
çok sevindim cicim...meleğine biraz daha yaklaştın...
canım çok güzel yazmıssın.bende cwp wercektim ama hadi dedim boşwer.herkesin derdi var burda yasadıklarımız kaloy deil.hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıoz.arkadaş stesli bi dönem yasıo olabilir ama hepimiz o dönemlerden geçtik ve geçioz.o yüzden yazdıklarına aynen katılıyorum..
canlarım ben kaçıom artıkne zaman görüşürüz bilmem akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn
ALLAH ALLAH o zaman akasyayı bekleyelim onda da bu bölümler aktif değildi sonradan açılmıştı bi ona soralım...bu arada da ben bakmaya devam edeyim...sen o sayfanı tam olarak yayınlasana bakıyım ben bi
hmm anladim,canim ben yurtdisindayim burda hic biseyi arastirmiyorlar ki veriyorlar listeyi eline basla tedaviye
hala 1.tup bebek tedavimin kan tahliliyle devam ediyorum tedavime 2008 sonlarinda kan vermistim dusun yani
buarada adetin hayirli evlatlar vesile olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?