Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 3tane editör var birinde çıkmıyo ama diğer ikisinde çıkıyobenimki gelişmiş editör olmamasına rağmen başından beri sarı kafalarım var amaaaaa
tamam cicim...
ama senin kocişte çok evde duruyoooo ondan gözüne batıyooo senin sürekli pc başında olmannn...
canım 3tane editör var birinde çıkmıyo ama diğer ikisinde çıkıyo
aynen öyle.... o yüzden biraz çıkıcam sonra gelirim... öptüm seni...
kızlar merhaba benim bel ve kasık ağrılarım geçmedi bi türlü adet olcakmışım gibi bugün 2.günüm çok ağrıyor yaaa ilaçlardan olabilirmi acaba
mrb kizlar, mrb egunal. bugu transefin 6. gunu. vakit daraldikca iyice umutsuzluk cokuyor. sanki olmadi gibi. yattim, uzandim ama ayaktaydim da. pazartesi isbasi var. oda yetmezmis gibi birazda dun ishal olmustum. iyice karamsarlik coktu uzerime. test gununun gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum. nasil olacaksa boyle..belirti aramam ben cunku zaten her adet oncesi sanki gebeyim gibi belirtiler olur. o yuzden takmam. zaten goguslerimin agrisi disinda hicbirsey yok. biraz icimi dokeyim istedim
ay ne güzel işte bırak geçmesin ağrıların...belki tutunmadan kaynaklı ağrılardır...çok çekilmez durumdaysa doktorunla görüş derim....
umutsuluk yok asla hele karamsarlık hiç
ayrıca kabız olmandansa ishal olman daha iyi
mrb kizlar, mrb egunal. bugu transefin 6. gunu. vakit daraldikca iyice umutsuzluk cokuyor. sanki olmadi gibi. yattim, uzandim ama ayaktaydim da. pazartesi isbasi var. oda yetmezmis gibi birazda dun ishal olmustum. iyice karamsarlik coktu uzerime. test gununun gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum. nasil olacaksa boyle..belirti aramam ben cunku zaten her adet oncesi sanki gebeyim gibi belirtiler olur. o yuzden takmam. zaten goguslerimin agrisi disinda hicbirsey yok. biraz icimi dokeyim istedim
olacak olacak az daha sabret..
canim benim sari kafalari yapmis kadar oldun.. onemli olan niyet ama dimi
ama sen bu azimle topik kurdu olacan yakinda::
ben geldimmmmm..... ama gene bi sürü sayfa olmuş.... bi yandan okuyup cvp yazmaya başlayım dahada artmadan...
ay cicim sen mi geldiiiinnnnn....geç kaldın heralde kociş yine tepende...
bu arada sen şu sarı kafaları nasıl açmıştın daısy2011 e deyiver hele ben hatırlayamadım...
güzeller kontrol panelindeki ayarlardan editörü gelişmiş editör olarak işaretleyip kaydedin.
geldim...okudum..yazdım...gidiyorum...
bi ara gene gelirim..
kocişimle ilgileneceğim...
yoksa laptopu kıracak...
cnm inşallah iyi haberdir transfer akşamından beri ağrıyor bugun bide ehliyet sınavım vardı oraya gidip geldim sonrada pişman oldum keşke gitmeseydim dedim doktora sormuştum gidebilirsin demişti ama biz yatınca tutcak zannediyoruz alakası yokmuş aslında
cnm inşallah iyi haberdir transfer akşamından beri ağrıyor bugun bide ehliyet sınavım vardı oraya gidip geldim sonrada pişman oldum keşke gitmeseydim dedim doktora sormuştum gidebilirsin demişti ama biz yatınca tutcak zannediyoruz alakası yokmuş aslında
Kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama okumakla bitmiyor. Size birşey söylemem lazımmmm
egu gördünmü yaptımmm, yiihuuuuuuuuuuuu. :)
gerçi aralarda bozmuşum ama olcak yavaş yavaş :)
Kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama okumakla bitmiyor. Size birşey söylemem lazımmmm
eveeeetttt oleyyyyy olduuuuuu....
sıra sarı kafalarda hadi onuda yap...
akasya dedi okumadıysan ben tekrar söliiiimm