• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimki gelişmiş editör olmamasına rağmen başından beri sarı kafalarım var amaaaaa:1:
canım 3tane editör var birinde çıkmıyo ama diğer ikisinde çıkıyo

tamam cicim...
ama senin kocişte çok evde duruyoooo ondan gözüne batıyooo senin sürekli pc başında olmannn...

aynen öyle.... o yüzden biraz çıkıcam sonra gelirim... öptüm seni...

kızlar merhaba benim bel ve kasık ağrılarım geçmedi bi türlü adet olcakmışım gibi bugün 2.günüm çok ağrıyor yaaa ilaçlardan olabilirmi acaba

canım 3tane editör var birinde çıkmıyo ama diğer ikisinde çıkıyo
aynen öyle.... o yüzden biraz çıkıcam sonra gelirim... öptüm seni...

heee bak onu bilmiyodum ben...demek 2 editörde çıkıyooo...
tamam canım sen şimdi git...zaten haftasonu yoğun olmaz topik...bu arada sende kocişinin gönlünü et...

kızlar merhaba benim bel ve kasık ağrılarım geçmedi bi türlü adet olcakmışım gibi bugün 2.günüm çok ağrıyor yaaa ilaçlardan olabilirmi acaba

ay ne güzel işte bırak geçmesin ağrıların...belki tutunmadan kaynaklı ağrılardır...çok çekilmez durumdaysa doktorunla görüş derim....

mrb kizlar, mrb egunal. bugu transefin 6. gunu. vakit daraldikca iyice umutsuzluk cokuyor. sanki olmadi gibi. yattim, uzandim ama ayaktaydim da. pazartesi isbasi var. oda yetmezmis gibi birazda dun ishal olmustum. iyice karamsarlik coktu uzerime. test gununun gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum. nasil olacaksa boyle..belirti aramam ben cunku zaten her adet oncesi sanki gebeyim gibi belirtiler olur. o yuzden takmam. zaten goguslerimin agrisi disinda hicbirsey yok. biraz icimi dokeyim istedim :50:

mrb kizlar, mrb egunal. bugu transefin 6. gunu. vakit daraldikca iyice umutsuzluk cokuyor. sanki olmadi gibi. yattim, uzandim ama ayaktaydim da. pazartesi isbasi var. oda yetmezmis gibi birazda dun ishal olmustum. iyice karamsarlik coktu uzerime. test gununun gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum. nasil olacaksa boyle..belirti aramam ben cunku zaten her adet oncesi sanki gebeyim gibi belirtiler olur. o yuzden takmam. zaten goguslerimin agrisi disinda hicbirsey yok. biraz icimi dokeyim istedim :50:

umutsuluk yok asla :20: hele karamsarlık hiç :19:
ayrıca kabız olmandansa ishal olman daha iyi

ay ne güzel işte bırak geçmesin ağrıların...belki tutunmadan kaynaklı ağrılardır...çok çekilmez durumdaysa doktorunla görüş derim....

cnm inşallah iyi haberdir transfer akşamından beri ağrıyor bugun bide ehliyet sınavım vardı oraya gidip geldim sonrada pişman oldum keşke gitmeseydim dedim doktora sormuştum gidebilirsin demişti ama biz yatınca tutcak zannediyoruz alakası yokmuş aslında

canım bu aldığımız hormonlar yüzünden bekleme sürecinde depresif bir hal almamız çok doğalmış...bunlar iğnelerin yan etkileri...hatta bir iğnenin yan etkileri arasında intihara eğilim yapabilir yazar...o yüzden umutsuz üzgün gibi hissetmen olmadığını düşündürmesin sana...hep söylüyorum bir çok arkadaşımız belirti yaşamadan hamile kaldılar hepside umutsuz test yaptırmaya gittiler ama pozitif haberle döndüler...ben bu örnekleri sana umutlanman için yazmıyorum gerçek olan bunlar hep beraber yaşadık...test günü sabahı idrar testinde neagifi gören arkadaşlarımız öğlen kan testinde hamile olduklarını öğrendiler...dahası var kan testinde pozitifi görüp bi de sırf çift çizgiyi göreyim diye keyfi idrar testi yapanlar hamile olmalarına rağmen çift çizgiyi yine göremediler...belirtiler evet umut verici olabiliyor ama olmamasıda negatif demek değil...rabbim inşallah yüzünü güldürür gönlüne göre verir...

olacak olacak az daha sabret..

azmin elinden kim kurtulmuş diymi cicim :)

canim benim sari kafalari yapmis kadar oldun..:1: onemli olan niyet ama dimi:32:
ama sen bu azimle topik kurdu olacan yakinda::60::60::

azim olayı yine :)
(azimle ilgili başka bir atasözümüz de var ama onu söylemiyim artıkk) :)

ooooo yaptın demek...valla benim aklıma gelmedi nereden yapıldığıııı....[/QUOTE]

valla cnm o meslek sırrı :)
ya yorumu yapan arkadaşın ordan kopyaladım yapıştırdım (çaldım) :)

ben geldimmmmm..... ama gene bi sürü sayfa olmuş.... bi yandan okuyup cvp yazmaya başlayım dahada artmadan...

hoşgeldin :)

ay cicim sen mi geldiiiinnnnn....geç kaldın heralde kociş yine tepende...
bu arada sen şu sarı kafaları nasıl açmıştın daısy2011 e deyiver hele ben hatırlayamadım...

bana bilgi verir misin akasyacım :)

ye yemeğini enerji al gel...sonra hamile haberleriyle halay çekecez eritirsin o zaman :64:[/QUOTE]

ay sorma ben bu kilolarla napcemm ya :(

güzeller kontrol panelindeki ayarlardan editörü gelişmiş editör olarak işaretleyip kaydedin.

hmm...

geldim...okudum..yazdım...gidiyorum...
bi ara gene gelirim..
kocişimle ilgileneceğim...
yoksa laptopu kıracak...

ay bu kocişler de bebek gibi yaww :)

cnm inşallah iyi haberdir transfer akşamından beri ağrıyor bugun bide ehliyet sınavım vardı oraya gidip geldim sonrada pişman oldum keşke gitmeseydim dedim doktora sormuştum gidebilirsin demişti ama biz yatınca tutcak zannediyoruz alakası yokmuş aslında

ehliyet sınavın iyi geçmişdir umarım ama kendini yormasaydın keşke bidahaki sınavına girerdin, gerçi doktorun birşey olmaz demiş,takma kafana bence daha da stres yapma cnm.

(toplu msj deniyorum kızlar, beceremezsem gülmek yok ona göre heeee) :)))))

ilk 3 gün önemli sonra normal hayata dönebilirsiniz diyo doktorlar...pişman olma canım iyi yapmışsın sınava gitmekle...zaten tutunma zamanı geçti olan oldu yaniii...bu ara yerleşme çalışmaları vardır göbüşünde...ondan ağrın olabilir e tabii bi faktör daha var iğnelerden kaynaklı belirtilerde olabilir ama ben olumlu düşünme taraftarıyım çünkü sonuç ALLAH korusun negatifte olsa bi kaç gün hamileymiş gibi yaşamak bebeğini içinde hissetmek ve ona göre yaşamak çok güzel...ben kızlara test günümden önce asla test yapmayacam eğer negatifse bile bunu önceden öğrenmek istemiyorum hamile olabilme ihtimali bile bana yetiyor bu ihtimalle test gününe kadar yaşamak istiyorum demiştim...test günü sabahı kanamam başlamıştı ama:5:

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

DAISY2011, egunal+, aysena2286, honeymooner, srln, lotus83, Moonlight

bahar yok.. bişey söyliycem dedi ve söylemeden kaçtı mıı ?
yazdı da ben mi göremedim, ay merak ettim. inşallah kötü bişey demez hee.

Back