• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yoruldum walla ama dinlemicem çünkü annemin gününe gitcem.hem akrabalar kuzenler falan gelcek onları görmüş olurum.anca akşam dinlenirim artık:34:sen neler yapıon bakalım?

napiim cnm, işyerindeyim. takılıyorum...

egucumdan da bişeyler öğrenmeye çalışıyodum, sağolsun bütün var gücüyle ve sabırla öğretmeye uğraşıyo cnm ya :)

Eki Görüntüle 344582 Eki Görüntüle 344583

kızlar benim mesaj yazdığım sayfada, ne yazı karakteriyle ilgili bir bölüm var ne de o dediğiniz sarı kafalar..
ben mi göremiyorum diye "prt+paint" yapıp size soriim istedim.

(bu buyuk bi eksiklik değil yapmasam da olur, ama neden ben göremiyorum o dediğiniz yerleri) :)

o zaman sende kapalı o bölümler akasyada da aynı şey vardı da nereden halledecez bi bakıyım hatırlamıyorum çünkü..

günaydın güzel anne adayları ve anneler:3::3:
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

günaydın canımmm...
inşallah güzel haberler aldığımız bir haftasonu olmasını bende diliyorum...
test yaptıcaklar var bugün...
sende daha iyisindir inşallah...

cnm egucum çok sağol ya, demekki ben beceremiyorum değil, öyle birşey zaten yokmuş, oh be kendimi kötü hissediyodum neden yapamıyorum diye, bilg. konusunda da iyiyimdir, neden bunu beceremiyorum diye kızıyodum kendime. oh ya :)

oooo afferin benim arkadaşıma ne hamaratsın sabah sabah...bende işlerimi halletim sugarbaby arkaşadımızın mesajına kadar da iyiydim...nasıl böyle haksızlık yapılabiliyor anlamış değilim...

walla şaşıdım bende canım o masja.cvp yazayım dedim ama boşver dedim uzamasın konu zaten başka topik ariim kendime demiş.yok çocuğu olanlar halden anlamaz falan demiş.boşver canım sen sabırla o listeleri yapıp herkese yetişmeye çalıştığını biz zaten bilioz.sıkma canını sen...

günaydın güzel anne adayları ve anneler:3::3:
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
sanada günaydın canımm.sanada hüzel hafta sonlarıı:16:
napiim cnm, işyerindeyim. takılıyorum...

egucumdan da bişeyler öğrenmeye çalışıyodum, sağolsun bütün var gücüyle ve sabırla öğretmeye uğraşıyo cnm ya :)

sabırlı hatundur o öğretir herşeyi:34:

sağ üst köşede kontrol paneline gir...
sol tarafta ayarlarım menüsünden seçenekleri düzenleye gir...
karşına çıkan sayfada konu görünüm seçenekleri var.oradan grafikleri göster kutucuğunu seç değişiklikleri kaydet e tıkla çık...sonra bak bakalım olmuşmu

o zaman sende kapalı o bölümler akasyada da aynı şey vardı da nereden halledecez bi bakıyım hatırlamıyorum çünkü..

günaydın canımmm...
inşallah güzel haberler aldığımız bir haftasonu olmasını bende diliyorum...
test yaptıcaklar var bugün...
sende daha iyisindir inşallah...

listeye şimdi baktım 3 arkadaşımızın test günüymüş bugun inş.herkes mutlu bir haberle gelir.:21:
bende de kapalı o bölümler

listeye şimdi baktım 3 arkadaşımızın test günüymüş bugun inş.herkes mutlu bir haberle gelir.:21:
bende de kapalı o bölümler

sendede mi kapalı o zaman daısy2011 e yazdığım mesaja bak canım...inşallah oradandır da açabilirsiniz

okuduğuma göre bugün de gezentiymişsin...
olsun arkaşadım git gez sen hafta sonu çok yoğun olmaz topik ama nerden baksan 30 sayfa atar...
bilgilendireyim dedim:1:

ben geçmişi okuyamıyorum çoğu zaman bir bakıyorum 50-60 sayfa atlamış okumaya çalışıncada gözlerim :53: oluyor
:5:

Son düzenleme:
slm hanimlar

biara bende listedeydim,malesef esim tedaviyi kabul etmiyor yasim 36 oldu hala kendiliginden olacagini saniyor
allahin isine ne karisiyorsun diye bana kiziyor:50::50::50::50:

onceki topikte bulamadim burda buldum sizi,2 gundur okuyorum ziyaretci olarak
sizleri kiskanmiyorum desem yalan olmaz,neguzel tedavi oluyorsunuz ve hatta bazi arkadaslarin evlatlari bile var,topikte vur patlasin cal oynasi takiliyorlar
bilgi amacli geldiklerini sanmiyorum,cocugu olanlar bizi anlamazki :20::20:
zaten listedende cikarmissiniz firsat bekler gibi cok uzuldum
kendimi listede gormek bile benim icin bi umuttu

hoscakalin,kendime gore bi topik bulayim

oncelikle yasadigin ruhsal durum icin uzgunum,esinden dolayi
sadece yazdigin birkac kelimeye fena bozuldum hatta kizdim:47::47::20::20::20::20::20:
bu topikte cocugu olan arkadas varmi bilemiyecegim suan.:44: ama ben evladi olan biri olarak bu mesajini ustume alindim

kimse kimsenin ne yasadigini bilemez,15 yilda 2 cocuk icin bende cok mucadele verdim ve hatta hala devam ediyorum,cocugum var diye koseme cekilmedim istiyorum ve mucadelesini veriyorum
kolay degil tup bebek tedavisi,hem evde cocuk hem tedavi disardan gorundugu gibi gulluk gulustanlik degil canim
bu topikteki arkadaslarin hepsi cesit cesit sorun yasiyor,kendi dertleri kendine yetiyor,topige gelipte kendi skintilarimla onlari bogmuyorsam ne mutlu bana diye dusunuyorum...bunun adi vur patlasin cal oynasin olmamaliydi:20::20::20::20:
stresli bi donem yasiyorsun bunun farkindayim ama sende bu surecten gecerken kisileri kirmadan gec bi zahmet
allah yardimcin olsun

sağ üst köşede kontrol paneline gir...
sol tarafta ayarlarım menüsünden seçenekleri düzenleye gir...
karşına çıkan sayfada konu görünüm seçenekleri var.oradan grafikleri göster kutucuğunu seç değişiklikleri kaydet e tıkla çık...sonra bak bakalım olmuşmu

ok cnm denıyım ben hemen

sadece yazdigin birkac kelimeye fena bozuldum hatta kizdim:47::47::20::20::20::20::20:
bu topikte cocugu olan arkadas varmi bilemiyecegim suan.:44: ama ben evladi olan biri olarak bu mesajini ustume alindim

kimse kimsenin ne yasadigini bilemez,15 yilda 2 cocuk icin bende cok mucadele verdim ve hatta hala devam ediyorum,cocugum var diye koseme cekilmedim istiyorum ve mucadelesini veriyorum
kolay degil tup bebek tedavisi,hem evde cocuk hem tedavi disardan gorundugu gibi gulluk gulustanlik degil canim
bu topikteki arkadaslarin hepsi cesit cesit sorun yasiyor,kendi dertleri kendine yetiyor,topige gelipte kendi skintilarimla onlari bogmuyorsam ne mutlu bana diye dusunuyorum...bunun adi vur patlasin cal oynasin olmamaliydi:20::20::20::20:
stresli bi donem yasiyorsun bunun farkindayim ama sende bu surecten gecerken kisileri kirmadan gec bi zahmet
allah yardimcin olsun

valla canım öyle bir mesaj yazmışki hatun bende çok yerde alınganlık gösterdim ve özelden yazdım kendisine...bulunduğu durumu yine en iyi bizler anlarız...ama sebebi biz değiliz...her gelene sevgiyle yaklaştık...ben böyle ithamlara çok üzülüyorum ve haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum..umarım doğru bir mesaj yazmadığını farkeder...

allah yardimcin olsun

canım çok güzel yazmıssın.bende cwp wercektim ama hadi dedim boşwer.herkesin derdi var burda yasadıklarımız kaloy deil.hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıoz.arkadaş stesli bi dönem yasıo olabilir ama hepimiz o dönemlerden geçtik ve geçioz.o yüzden yazdıklarına aynen katılıyorum..:46::46::46::46:

ok cnm denıyım ben hemen

$1.jpg

egucum o secenek zaten aktif gözüküyor..

Back