• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla canım öyle bir mesaj yazmışki hatun bende çok yerde alınganlık gösterdim ve özelden yazdım kendisine...bulunduğu durumu yine en iyi bizler anlarız...ama sebebi biz değiliz...her gelene sevgiyle yaklaştık...ben böyle ithamlara çok üzülüyorum ve haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum..umarım doğru bir mesaj yazmadığını farkeder...

canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz ya:20::20:varmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..

benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorum:16::16::16: iyiki varsiniz:16:

neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.

erva doktora gidecekti haber varmı

güzel haberler var canım...meleklerinin maşallahı var biri çok hareketliymiş diğeride baş aşağı duruyormuş ters dönmüş sıpa...doktor değiştirme durumu var bu doktoru doğuma giremeyebilirim demiş...sürekliliği olan bi doktora gitmeyi düşünüyodu...

Son düzenleme:
CANLARIM HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞ..KARASU81 EVET CANIM COK KOMİKTİ YA RESMEN KAFAÜSTÜ DURUYO AKLIMA GELDİKCE HALA GÜLÜYORUM MAŞALLAH:nazar:EŞİMDE DİYO O YAYILIP YATAN BANA CEKMİŞTİR,DİGERİ SANA SEN GİBİ TIRLAK OLCAK DİYO:9:BİLMİYOM ARTIK BAKCAZ GÖRCEZ:))EKİN0486 CANIM BİZEDE ÖNERMEDİLER KAFAM KARIŞTI YAPTIRCAZMI YAPTIRMICAZ MI BİLEMEDİM:26:DEGERLER YÜKSEK CIKTIGI İÇİN KAFA KARIŞIYOMUŞ..BAKALIM Bİ KARAR VERCEZ..BUGÜN BEN CIKIYORUM HANIMLAR SABAH COOOK ERKEN KALKTIM YORGUNUM YARIN GELİRİM..COOOK YAZMAYIN KIZARIM:47:HERKESE İYİ GECELER..:16:

ay canım demek kafa üstü duruyor repçimi olacak nedir :52::32:

bu arada bir şey sorabilir miyim.. hsg çektirirken ameliyathane kıyafeti mi giydiriyorlar.. yoksa muaynedeki gibi mi oluyor. bende çektireceğimde...
evet canım ameliyathane kıyafeti giymiştim :34: inşallah sorunsuz çektirirsin sonucunda mükemmel çıkar :16:

Eki Görüntüle 344582 Eki Görüntüle 344583

kızlar benim mesaj yazdığım sayfada, ne yazı karakteriyle ilgili bir bölüm var ne de o dediğiniz sarı kafalar..
ben mi göremiyorum diye "prt+paint" yapıp size soriim istedim.

(bu buyuk bi eksiklik değil yapmasam da olur, ama neden ben göremiyorum o dediğiniz yerleri) :)
canım sen kullanıcı kontrol peneline git , sonra seçeneklere tıkla orda altlarda çeşitli şeçenekler başlığından mesaj seçeneklerini standart editör olanı tıkla kaydet bidaha dene bakalım :34:

kızlar günaydınlar vaktim yook çıkıyorum sohbete sonra katılırım :10::16::16::16::16::3:

canim oncelikle hosgeldin,nasilsin?

bi sorum olacakti sana,benim her transferim sonrasi genelde 8.gun kanamam basliyor ne test gunune gidebilyorum,nede adetime zamaninda oluyor
bu erken kanama galiba sendede oluyormus,millstone arkadasim oyle bisey soyledi
acaba seninin bununla ilgili bi fikrin varmi? veya doktorunun biseyler soyledimi
benim doktorum normal dedi gecistirdi,bi arastirma zahmetine bile girmedi
tesk.ederim:16:

canım çok güzel yazmıssın.bende cwp wercektim ama hadi dedim boşwer.herkesin derdi var burda yasadıklarımız kaloy deil.hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıoz.arkadaş stesli bi dönem yasıo olabilir ama hepimiz o dönemlerden geçtik ve geçioz.o yüzden yazdıklarına aynen katılıyorum..:46::46::46::46:

saol tatlim destegin icin:16::16:
neyse yasadigi stresse veriyorum artik...:19:

kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz heheheheh :1::1:progestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi :9::33:

canim herkez bu surecten gecerken ruhsal cokuntuler yasabilir ama direkt olarak kisileri suclamakta nekadar dogru bilemiyecegim
cok kizdim ama nedemek cocugu olanlar bizi anlamaz ya:20::20:varmi boyle bisey..oyle olsaydi benim sizin aranizda ne isim vardi..

benim sosyal hayatim cok genistir,zamanimi oralardada geciririm,burda laylom icin vakit gecirmiyorum,istedigim icin size alistigim icin vakit geciriyorum,ayrica tup bebekten evladim olmasina ragmen hic birsey bilmedigimi fark ettim,sizlerden gercek anlamda cok sey ogrendim ben...1.tedavimi koru korune yapmissim ama allahtan tutmus..
sizleri fiziksel olarak tanimasamda manevi olarak cok seviyorum:16::16::16: iyiki varsiniz:16:

neyse siz anliyorsunuz ya anlamayanlarin sorunu ne diyeyim...yinede allahim yardimcisi olsun cok zor.

söylediklerine aynen katılıyorum...zor zamanlarımızı paylaşıyoruz uzun zamanda olduğu için yakınlaştık özellerimizide paylaşır olduk...tüp bebek sebebiyle bir araya geldik kimin daha önce kaç çocuğu var bununla sadece devlet ilgileniyor rapor için...topiğimizde şartlara bağlı kalsak 3 , 5 kişiyle devam ederdi bu topik...ben bizi takip ettiğini söylesede etmediğini düşünüyorum eğer öyle olsa bize bu şeklide bir yaklaşımda bulunmazdı...

oncelikle yasadigin ruhsal durum icin uzgunum,esinden dolayi
sadece yazdigin birkac kelimeye fena bozuldum hatta kizdim:47::47::20::20::20::20::20:
bu topikte cocugu olan arkadas varmi bilemiyecegim suan.:44: ama ben evladi olan biri olarak bu mesajini ustume alindim

kimse kimsenin ne yasadigini bilemez,15 yilda 2 cocuk icin bende cok mucadele verdim ve hatta hala devam ediyorum,cocugum var diye koseme cekilmedim istiyorum ve mucadelesini veriyorum
kolay degil tup bebek tedavisi,hem evde cocuk hem tedavi disardan gorundugu gibi gulluk gulustanlik degil canim
bu topikteki arkadaslarin hepsi cesit cesit sorun yasiyor,kendi dertleri kendine yetiyor,topige gelipte kendi skintilarimla onlari bogmuyorsam ne mutlu bana diye dusunuyorum...bunun adi vur patlasin cal oynasin olmamaliydi:20::20::20::20:
stresli bi donem yasiyorsun bunun farkindayim ama sende bu surecten gecerken kisileri kirmadan gec bi zahmet
allah yardimcin olsun

şuan sana "alkışlayan bir sarı kafa" yapmak isterdim ama onlar bende yok :)

kızlarrrrr napıyosunuz valla adet olupta benim kadar sevinen yoktur herhalde benim içinde bi adet halayı çekermisiniz heheheheh :1::1:progestan içip adet bile olamamıştım çok şükür sonunda geldi :9::33:

ay tabi şekerim hemen adet halayı kuruyorum sana:1:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
çok sevindim cicim...meleğine biraz daha yaklaştın...

canim oncelikle hosgeldin,nasilsin?

bi sorum olacakti sana,benim her transferim sonrasi genelde 8.gun kanamam basliyor ne test gunune gidebilyorum,nede adetime zamaninda oluyor
bu erken kanama galiba sendede oluyormus,millstone arkadasim oyle bisey soyledi
acaba seninin bununla ilgili bi fikrin varmi? veya doktorunun biseyler soyledimi
benim doktorum normal dedi gecistirdi,bi arastirma zahmetine bile girmedi
tesk.ederim:16:

kuzum bende erken kanama olduğunamı yoksa yaptığı şeymiydi bilmem benden genetik test istendi ozmaan kanımda pıhtılaşma çıktı 2.tüpte erken kanama olmadı pıhtılşma için kan sulandırıcı iğne oldum kuzum bazı hasteneler genetik yapmadan kan sulandırıcı iğneyi veriyo sen nerede yaptırdın tüpünü kuzum

kuzum bende erken kanama olduğunamı yoksa yaptığı şeymiydi bilmem benden genetik test istendi ozmaan kanımda pıhtılaşma çıktı 2.tüpte erken kanama olmadı pıhtılşma için kan sulandırıcı iğne oldum kuzum bazı hasteneler genetik yapmadan kan sulandırıcı iğneyi veriyo sen nerede yaptırdın tüpünü kuzum

hmm anladim,canim ben yurtdisindayim burda hic biseyi arastirmiyorlar ki veriyorlar listeyi eline basla tedaviye
hala 1.tup bebek tedavimin kan tahliliyle devam ediyorum tedavime 2008 sonlarinda kan vermistim dusun yani

buarada adetin hayirli evlatlar vesile olsun insallah

canlarım ben kaçıom artık:10: ne zaman görüşürüz bilmem:1:akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm:16::16:gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn:16::16::54:

canım çok güzel yazmıssın.bende cwp wercektim ama hadi dedim boşwer.herkesin derdi var burda yasadıklarımız kaloy deil.hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıoz.arkadaş stesli bi dönem yasıo olabilir ama hepimiz o dönemlerden geçtik ve geçioz.o yüzden yazdıklarına aynen katılıyorum..:46::46::46::46:

aa işte şu alkışlayan sarı kafalarrr
46::46::46::

canlarım ben kaçıom artık:10: ne zaman görüşürüz bilmem:1:akşama ya annemde kalırım yemeğe yada ewe gelirim yada dışarı çıkarız.bilmiom yane:18:ama ewe gelirsem hemen girerim zaten.sizi özliycem canlarımmmm:16::16:gününüz güzel geçsinnnn..beni özleyinnnnnnn:16::16::54:

yakalayin ekin yine kaciyor:10:...gordun dimi egunal:1:
kuzum sen nicknameni degistirsene GEZENTI EKIN"diye ::60::60::60::

ALLAH ALLAH o zaman akasyayı bekleyelim onda da bu bölümler aktif değildi sonradan açılmıştı bi ona soralım...bu arada da ben bakmaya devam edeyim...sen o sayfanı tam olarak yayınlasana bakıyım ben bi

cnm bnm ya, çok ta önemli değil boşver yorma kendini, tek derdimiz bu olsun be :)

hmm anladim,canim ben yurtdisindayim burda hic biseyi arastirmiyorlar ki veriyorlar listeyi eline basla tedaviye
hala 1.tup bebek tedavimin kan tahliliyle devam ediyorum tedavime 2008 sonlarinda kan vermistim dusun yani

buarada adetin hayirli evlatlar vesile olsun insallah

ya kuzu buraya tatile geliceksen yazın geldiğinde yap tahlillerini burada desek özel biyere yapın şu tahlilleri yaparlar ama orası kurcalıyo bde çok masrafdır bu sefer kan sulandırıcı iğne iste diycem ama belki başka problem var yada o dönem bebk tutunurken düşmüş olur boşuna iğne vurulmuş olursun off ya sllamaş tüpmü olur bu gavurlar hiçbişi bilmiyo:47::47:

saol kuzum inş.adetim her ay gelir tüpe kadan:nazar:

Back