canım hoş geldin ama niye boş geldiniyi geceler canım
üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.. elimden bir kaza çıkacak.. :18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
Cnm hosgeldin, nbr nasilsin.
üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.. elimden bir kaza çıkacak.. :18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
güle güle canım iyi gecelerKizlar bende cikiyorum coooook yoruldum Bugun Iyi geceler tatli ruyalar tatlilarim
saol bugün daha iyiyim canım inşallah pazartesi kurtulacam .. tabi ozaman doktorla konuşacam şu testleride yazsında yaptırym zaten geç çıkıyorlarmış ön hazırlık olsun. sen ne yapıyorsun nasılsın gözüm seni arıyorduu
Hoşbulduk canım
Yemek + çay + meyve + Ferihaderken bu saat oldu..
Senin şu fındık kızının resimlerini bekliyorum müsait oluncaÇok şeker bir köpüş maşallah
cnm ama sen bana tam cevabı vermedin ki yaa??
tıkalıysa ne olur cnm tüpler benm aşamamdayken:26::26:
çok merak ettim:26:
Canım zuzum beniiim
Haydi inşallah,pazartesi rahatlayacaksın...
Bende kırmızıları bekliyorum,donmuş yavrularım beni bekliyo.
Regl olmayı istemek ve istememek arasında geçiyor zaman:97:
Pardon gülüm ya yazıcakktımm tammm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: Tüpler tıkalıysa bunu ultrasonla anlayamazlar canımcımm..Sıvı birikiminden oldu ki şüphelendilerr onun içinde önce beklerler,sonra laparoskopi veya histereskopi yapmaları gerekirr..Transfer ise bunların hiç bir aşamasında olamaz zatenn..Ya transfer olur sonuç negatif olunca bunları yaparlar,yada transfer yapmayıp önce bunlara bakıp sonra transfer olur..
AMA DEDİĞİM GİBİ SEN BUNLARA KAFA YORACAKK YERDE DEĞİLSİN GÜLÜM İNAN BANA..BÖYLE BİRŞEY KİMSEDE OLMADI DAHA.YANİ EN AZINDAN DEDİĞİM GİBİ BİR KAÇ KEZ NEGATİF OLUNCA TEKRAR HİSTERESKOPİ YAPMA GEREĞİ DUYUYOR DOKTORLAR..TAKMA BUNLARI NE OLURR..
Canım zuzum beniiim
Haydi inşallah,pazartesi rahatlayacaksın...
Bende kırmızıları bekliyorum,donmuş yavrularım beni bekliyo.
Regl olmayı istemek ve istememek arasında geçiyor zaman:97:
evet pazartesii.. benimde kırmızılar 1 hafta önce geldi ameliyatla arada kaynadı gitti :)) hayırlısı olsun canım biliyorsun ilk duamız bebişlerimizin kendiliğinden gelmesi olmadı tüple ..... gerçi senin bebişler buz gibi yerde al annelerinin sıcacık göbüşüneee
sağol cnm bnm..
ben mayıs ayında histereskopi yaptırdım bir sorun çıkmadı..yani iki tüpümde açık çok şükür..
inşallah sorun çıkmaz cnm yaa..tam bu aşamaya gelmilken sorun çıkarsa üzülürüm..
birde biz kaliteli embriyolarımızı dondurmak istiyoruz..
hastane 5 yıl için 500 lira istedi dondurulmuşları tramsfer etmek içinde 750 lira..
bana en azından o ilaçları tekrardan almamak açısından makul geldi..
tutsa bile kardeş lazım..tutmasa da şansımızı tekrar denemek açısında iyi değil mi?
cnm inşallah hayırlı olur senin için bizde dondurmak istiyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?