Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh cnm ahh inşallah..
bende transfer sonrası dikkat edilecek şeyleri okuyordum..
epey meşakatliymiş..Allahım yardım etsin bize cnm bnm..ama bnm bu kabızlığı çözmem lazım..yani en azından wcye çıkmam lazım çünkü kabız olup olmadığımı da bilmiyorum..

yni asla umut etmekten vazgeçme allah çok büyük yeter ki "OL" desin

Güzeller bende yatıyım artıkk.Yarın sabah erkenden doktorda randevum varr.(akupunktur) Sonrada oradan avrupa yakasına annemin yanına geçicemm..Valla bende diğer kızlar gibi dicemm napıyimm h.sonu inş fazla kaynatmazsınızzz.Hepinizi öpüyorumm.İyi hafta sonları..

zuzum güle güle iyi geceler ALLAH rahatlık versin

kızlar banada müsade uykum geldi :116: öptüm hepinizi , kalanlara hoş bebişli sohbetler

Bende aynen diyorumki tup bebek disinda imkansiz, hatta bazen o bile imkansiz gelebiliyor (

Milsstone canım benim güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim.

Hava kötü,kendine dikkat et..

İyi geceler canım

kızlar iyi geceler eşim yattı bende kıvrılim yanına hemenceceik..
tatlı rüyalarr..
şu şişkinliğimde bitse iyi olacak:26:

İyi geceler kizlar, artik dayanamiyorum, yatmam gerek.. Yarin insallah firsat bulurum girmeye..hafta sonu pek bakamiycam galiba ;((

Bende aynen diyorumki tup bebek disinda imkansiz, hatta bazen o bile imkansiz gelebiliyor (

Canım ben tedaviye başlayalı epey oldu,aşılamalar,takipler,tetkikler derken,kabullendim gittiTedavilerden çok umutluyum o ayrı.

Sen henüz tedavinin çok başındasın,böyle düşünme,pozitif olabilmek çok önemli.

Aslında vakti geldiğinde olacak bir vesileyle tek gerçek bu ...

Canım tatlı uykunda kulakların çınlatmak olmaz ama bu topic geceleri senin yokluğuna alışkın değil

Egunal,her yeri kontrol ettim,kapıları iyice kilitledim,asayiş berkemal canım.

canım rapor için bazı durumlarda aşılamayı şart tutmuyorlarmış...

sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki

canımmm... üzülme.. hayırlısı böyleymiş demek ki... ama bizlere üzülmek yenilmek yok bunu asla unutma.. bizler birer savaşçıyız.. doğaya karşı savaşan...eminim en hayırlı zamanda Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek...

korkma canım büyük ihtimal tüm dr lar röntgen öncesi ağrı kesici ilaçlar da veriyor çok da işe yarıyor

bu arada bir şey sorabilir miyim.. hsg çektirirken ameliyathane kıyafeti mi giydiriyorlar.. yoksa muaynedeki gibi mi oluyor. bende çektireceğimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…